malomi 07.09.04, 08:28 nie mogę sobie miejsca znaleźć, a USG dopiero o 19!!! Poprzednio nie skończyło się dobrze. A jakbędzie tym razem? Strasznie się boję(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kura17 Re: USG, strachy afeeee 07.09.04, 08:54 na pewno bedzie dobrze 3mam kciuki! ktory to tydzien? ciekawe, co zobaczysz moj maluch byl ostatnio tak ruchliwy na usg, ze zastanawialismy sie, dlacego moj brzuch nie skacze w gore i w dol caly czas... gin mi powiedzial, ze dzieko ma mniej-wiecej taki cykl - 20 min spi, 20 min rozrabia i znowu 20 min spi Odpowiedz Link
malomi Re: USG, strachy afeeee 07.09.04, 09:38 tydzień 13. to jest dla mnie bardzo pechowa liczba Odpowiedz Link
ania.silenter_exunruzanka Re: USG, strachy afeeee 07.09.04, 09:32 Trzymam kciuki! Musi byc dobrze. pozdrawiam Odpowiedz Link
agnesm1 Re: USG, strachy afeeee 07.09.04, 10:09 Głowa do góry - pewnie zobaczysz małego rozrabiake moj Dzidzius w podobnym wieku poszerzal sobie domek nogami i ostentacyjnie odwrocil sie pupa do pana doktora Trzymaj sie i nie martw bedzie dobrze - wierze w to mocno Agnesm i 18tyg. urwis Odpowiedz Link
perissa Re: USG, strachy afeeee 07.09.04, 19:03 Malomi, jest tuż po 19.00. Trzymam kciuki, bardzo mocno. Odpowiedz Link
j0204 Re: USG, strachy afeeee 07.09.04, 19:15 Malomi, pamiętam i trzymam mocno paluszki. koniecznie daj znać jak poszło, czekam Odpowiedz Link
malomi już po 07.09.04, 20:19 Malutek odpoczywał, wymiary 7,2 cm, NT 1,7 mm, termin porodu z USG na 12 marca. Lekarz powiedział że wszystko ok i czekamy do 22 tygodnia. Zrobiłam też test PAPPA, ale wyniki dopiero za 2 tygodnie, bo oni to wysyłają do Niemiec. Zresztą sam powiedział że te wyniki o niczym nie świadczą. Więc po co je w ogóle robią? Jestem bardzo szcęśliwa, Maleństwo jak zobaczyło tatusia to popukało się w głowę. Uśmiałam się a później ziewnął i włożył kciuka do buzi oczywiście Malutek, nie tatuś DziękujęWam dziewczynki za ciepłe słowa, takie to przyjemne że ktoś o Tobie myśli i pamięta Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link
ania.silenter_exunruzanka dobre wiadomości :))).... 07.09.04, 21:24 to jest to, czego najbardziej potrzebujemy. malomi napisała: > Malutek odpoczywał, wymiary 7,2 cm, NT 1,7 mm, termin porodu z USG na 12 marca. > Lekarz powiedział że wszystko ok i czekamy do 22 tygodnia. Super. Cieszę się razem z Tobą)). > Jestem bardzo szcęśliwa, Maleństwo jak zobaczyło tatusia to popukało się w > głowę. Uśmiałam się a później ziewnął i włożył kciuka do buzi oczywiście > Malutek, nie tatuś )). pozdrawiam Odpowiedz Link
melka_x Re: już po 08.09.04, 08:44 Gosia bardzo się cieszę. I jestem pewna, że kolejne badania też będą dobre Odpowiedz Link