haslohaslohaslo 16.08.10, 09:54 czuje sie jakbym straciła duszę. jakbym stała się jakims gorszym rodzajem człowieka, jakby uleciało ze mne to co było najlepszego, jakbym stała się robotem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichnia Re: zle 16.08.10, 11:03 haslohaslohaslo napisała: > jakbym stała się robotem. To po lekach? Bo często ludzie tak siebie określają po zażywaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: zle 16.08.10, 14:37 Tak sie czulem kiedy zniknely marzenia, milosc, wiara. Trzeba do tego wrocic, dusza bez tych wartosci nie rozswieca czlowieka, a bez jej swiatla stajemy sie jakby robotami. Serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
poli-1978 Re: zle 16.08.10, 17:49 zauważyłam, że wypowiedzi Lucyny zawsze są "z grubej rury" hahah :) lucyna_n napisała: > wmawiasz coś sobie, albo masz za mocne leki. Odpowiedz Link Zgłoś
poli-1978 Re: zle 16.08.10, 21:15 Dziękuję lucyna_n napisała: > pogratulować bystrości umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
poli-1978 Re: zle 16.08.10, 21:35 A mi się wydaje, że to nie żadna depresja, ulatywanie duszy tylko zwykła rutyna... haslohaslohaslo napisała: > czuje sie jakbym straciła duszę. jakbym stała się jakims gorszym > rodzajem człowieka, jakby uleciało ze mne to co było najlepszego, > jakbym stała się robotem. Odpowiedz Link Zgłoś
haslohaslohaslo Re: zle 16.08.10, 23:27 to takie uczucie ze stajesz sie kims/czyms nad czym nie panujesz i nie wiesz co będzie dalej i nie chcesz tracić ideałów ale tez je tracisz.. bo ... tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: zle 17.08.10, 13:07 Kiedy traci sie idealy to co pozostaje ? Zwykle zostaje pustka, zniechecenie i zagubienie. Jak wtedy mozna uniknac depresji kiedy nie ma idealow i nie ma niczego co cieszy. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kara.mija Re: zle 16.08.10, 23:27 życie ... codzienność .... zawsze coś ulatuje. Też bym chciała cały czas bujać w obłokach bez konsekwencji ale sie nie da :( Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1415 Re: zle 27.08.10, 11:39 ja mam to samo tylko z tą rutyną się nie zgodzę, bo ja nie raz mam rutynę a raz ekstramalne i dziwne sytuacje a jakoś pustka i brak ideałów zostaje:( Ja na dodatek uważam, że nic mi sie nie należy i na nic nie zasługuję, nawet nie potrafię obchodzic swoich urodzin, cieszyc sie z sukcesów:( przyjąć prezentu, bo takiemu gó...e sie nie należy:( Odpowiedz Link Zgłoś