Dodaj do ulubionych

Makijaż permanentny Warszawa

09.11.14, 11:29
Witam, czy któraś z Was może polecić jakiś salon urody z Warszawy, gdzie jest wykonywany makijaż permanentny? Ja mieszkam w Warszawie na Białołęce i jak szukam w necie to znalazałm tylko jeden salon Salon Yag - makijaż permanentny z tym że to całkiem nowe miejsce i nie wiem czy tam powinnam iść bo wcale go nie znam. Co w ogóle sądzicie o trwałym makijażu?
Obserwuj wątek
    • mokka55 Re: Makijaż permanentny Warszawa 13.11.14, 21:18
      Moja siostra ma makijaż oczu tzn. kreskę między rzęsami i ma również zrobione brwi. Wygląda to super i ja też już dojrzałam do tego żeby zrobić sobie delikatne kreski. Siostra robiła makijaż jakieś 3 lata temu w salonie w centrum. I chciałam teraz opisać nietypowy przypadek. Ponieważ ostatnio poprosiłam siostrę o numer tel do pani która jej robiła makijaż bo bardzo mi się on u niej podoba ( jest bardzo naturalny)a nie chciałam trafić w przypadkowe ręce, ale niestety siostra zmieniła telefon i nie przepisała wszystkich numerów (w tym tego do tej pani) :(. Zadzwoniłam też do salonu, w którym siostra robiła ale tam już pani Marta nie pracuje a tel do niej podać nie chcieli. Ale ponieważ bardzo chciałam zrobić makijaż, postanowiłam poumawiać się w salonach na konsultacje w sprawie makijażu z nadzieją, że ktoś może zrobi mi naturalnie makijaż. Zapisałam się więc do salonu YAG ( przypadkowy salon blisko mojego miejsca zamieszkania). Ku mojemu zdziwieniu, zaskoczeniu i zarazem radości :))) całkiem przypadkowo odnalazłam w nim panią Martę:))). Już umówiłam się na makijaż:))). Pani Marta pracuje w kilku salonach w Warszawie i teraz rozmawiając dowiedziałam się że makijażem permanentnym zajmuje się już 8 lat. Wydaje mi się godna polecenia, jest miła, umie doradzić ( nie namawia na najdroższy wariant makijażu tylko patrzy co komu pasuje). Ja po rozmowie i wstępnym rysunku będę robiła kreski między rzęsami z wydłużeniem. Już się nie mogę doczekać.
      • arachidka Re: Makijaż permanentny Warszawa 31.12.14, 15:41
        A można jakieś namiary prosić na p. Martę?
      • mile-naaa Re: Makijaż permanentny Warszawa 16.03.15, 15:01
        Nie polacam Pani Agnieszki Mróz z Kliniki Urody! Makijaż jest źle wykonany i zero profesjonalizmy. Nigdy więcej tam nie wróce i Was też ostrzegam przed tą Panią.
        • kokardka30 Re: Makijaż permanentny Warszawa 04.04.15, 10:01
          Potwierdzam opinie co do pani Agnieszki Mróz, zero profesjonalizmu. Ja też tam nigdy nie wróce, ale kasa wyrzucona w błoto :-(
          • kokardka30 Re: Makijaż permanentny Warszawa 04.04.15, 10:03
            Mile - naaa, czy odbierasz pocztę na gazetowym? Chciałam sie o coś spytać na priva.
    • beatakawi Re: Makijaż permanentny Warszawa 14.10.15, 17:34
      A czy może ktoś mi polecić salon w rejonach Puławskiej w Warszawie, albo centrum typu Jerozolimskie , tylko prosiłabym o opinie osoby które naprawdę tam robiły sobie makijaż permanentny i były zadowolone.
    • ars-beauty Re: Makijaż permanentny Warszawa 12.02.16, 10:23
      Z makijażem permanentnym jest zazwyczaj tak, że to same linergistki ustalają ceny. Wiadomo im miasto większe tym ceny wyższe. Różne są czynniki. Nie zawsze cena odzwierciedla jakość wykonania. Najlepiej przed wybraniem salonu obejrzeć poprzednie prace makijażystki i zrobić szersze rozeznanie.
    • lolitam Re: Makijaż permanentny Warszawa 24.05.16, 16:00
      Szczerze nie polecam Extravaganzy na Rudzkiej. Bylam tam raz na próbę po hybrydy, ale zeszły w połowie na drugi dzień. Uważajcie kochane ;)
    • cruella.de.mon Re: Makijaż permanentny Warszawa 28.12.16, 16:47
      W Warszawie mogę Ci polecić salon Jest Pięknie na ulicy Chłodnej. Przyjmuje tam p. Dominika Kossakowska. Robiłam u niej makijaż permanentny brwi i wiesz co, efekt super. Delikatny, trwały i bardzo ładny. Od razu twarz wygląda lepiej. Najlepiej podpatrzeć sobie jej prace tutaj: www.facebook.com/187794081637961/photos/?tab=album&album_id=242552889495413
    • ars-beauty Re: Makijaż permanentny Warszawa 20.02.17, 14:38
      Z okazji międzynarodowych targów kosmetyczny BEAUTY FORUM, które odbędą się w Warszawie, Ars Beauty po raz kolejny przygotowało dla Pań nie lada okazje. Za jedyne 350 zł będziecie miały drogie Panie możliwość nabycia profesjonalnego makijażu permanentnego, wykonanego przez, jedne z najlepszych i najbardziej doświadczonych linergistek w Polsce.

W cenie 350 zł do wyboru jest:
      - makijaż permanentny brwi, cieniowanie lub metoda włoskowa,
      - makijaż permanentny kresek oczu,
      - makijaż permanentny ust, wraz z wypełnieniem,
      - odświeżenie starego makijażu permanentnego.

Promocyjna cena obowiązuje wyłącznie w dniach trwania targów, 11/12.03.2017 Do mikropigmentacji wykorzystywane będą markowe, w pełni bezpieczne i profesjonalne pigmenty, specjalistyczne środki znieczulające oraz sterylne akcesoria. Zabiegi wykonywane będą na targach, na specjalnie przygotowanym do tego stanowisku, z zachowaniem jak największej sterylności i warunków higienicznych.

Ze względu na duże zainteresowanie konieczna jest rezerwacja którą można dokonać kontaktując się z nami telefonicznie lub mailowo.

Z powodu rezygnacji klientek z zabiegu bez wcześniejszego poinformowania nas, konieczne jest wcześniejsze wpłacenie zadatku w wysokości 100 zł.
    • jazeta Re: Makijaż permanentny Warszawa 14.09.17, 20:55
      Pani Estera jest prawdziwą profesjonalistką, to mogę potwierdzić, byłam u niej na rzęskach. Bardzo miła i profesjonalna.
    • ilooonka Re: Makijaż permanentny Warszawa 18.12.19, 08:36
      Krysia dzięki za namiary na panią Martę Ifkowicz Gorzeń. Właśnie jestem po zabiegu u niej i jestem bardzo zadowolona. Bardzo miłą i kompetentna osoba która zna się na tym co robi. Robi dobre wrażenie, jest dokładna i profesjonalna. Ciesze się że do niej trafiłam. Pozdrawiam
      • kasha77 Re: Makijaż permanentny Warszawa 29.12.19, 13:58
        bardzo ciekawe polecać samej sobie czyjeś usługi i jeszcze dziękować za polecenie dobrego gabinetu:) marketing na najwyższym światowym poziomie. specjalnie zostawiam ten post - niech osoby szukające kogoś dobrego dwa razy się zastanowią nim pójdą do tej pani.
        • ilooonka Re: Makijaż permanentny Warszawa 14.02.20, 09:09
          Każdy sądzi swoją miarą. Powiedz mi proszę jak chce komuś podziękować z przysługę to w jaki sposób mam to zrobić. Znalazłam info na forum to tutaj dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka