Gość: Zaira propozycja IP: *.tele2.pl 24.04.05, 10:52 moze ktoras chce isc ze mna na Lato miłości, hę? [ps. cos mi sie wydaje ze Bronek wysiadł, wygrywamy juz prawie ;)))) ] Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? 27.04.05, 09:25 witajta wasz fok wrocil, podziębiony i lekko zdechly i ma duzo roboty moze w dlugi weekend troche czasu znajdzie cmoki PS zdycha mi gg, co jest do jasnej! nie moge uruchomic prawie! Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo HOP HOP!!!JEST TU KTO,CZY CO DO JASNEJ CHOLERKI?!? 27.04.05, 15:19 Zgłaszac mi sie tu towarzystwo co i raz!!! co jest?!? gdzie sie towarzycho chowa po kątach...???;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo 1. 27.04.05, 15:26 dobra-prześcigamy więc bronia!!hueuhue,nie ma to jak troche sportu na wiosnę...;D <gonimy> Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo 2. 27.04.05, 15:27 Fajnie,że fok już cały i zdrowy!;) Więc pytanie brzmi:co z moimi chusteczkami matującymi???? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo 4. 27.04.05, 15:41 Jak spędzata dłuuuuuuugi weeeeeekeeeeeend??? piszta! Ja chyba jade na Słowacje i moje drogie baby- Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo 4- c.d. 27.04.05, 15:47 cos mi sie cholera wyslalo zbyt wczesnie...;[ no więc:NIE MAM BUTÓW!!!Do łażenia po górach...;((( Ale za to mam adres do fajnego SPA,huehue...;D Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo 5. 27.04.05, 15:57 Co do wiosny jeszcze-kto ma ochotę na lody w <tej lodziarni>;) No wiecie-arbuzkowe,melonkowe,cynamonkowe...;P Po co komu diety!!;) To jak?! Kto ma ochote??? <ja> Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch sie zgłaszam 27.04.05, 18:25 otóż tak: roboty mam od groma, w sobote mozliwe ze pracuje (jak nam sie nie uda w piatek wszystkiego zamknac) chusteczki matujace czekają (hehe, pół pociągu wespół z moja babcią z ręczników ogołociłam) zdechła jestem trochę na lody mam ochotę, ale nie wiem kiedy mi sie to uda, skoro ktoś zamiast siedzieć na pewnej części ciała w kraju, sie wypuszcza nie wiadomo gdzie i to bez butów, a ja jakos od niedzieli moze bym i mogła buty kupiłam fajne za to (wyższa konieczność, pękla podeszwa w tych bordowych ukochanych) gg mi zdycha, nie moge zatem gadac, bo sie nie uruchamia, tylko "wykrywa bład" to tyle w telegraficznym a Bronia scigać nie będę, więc razem wszystko, o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira Me IP: *.tele2.pl 27.04.05, 22:30 ja sie nie chowam na ten przyklad tylko nikt mnie nie odpisal ze pojdzie ze mna do kina wiec sie obrazilam :P zarcik. nie mialam o czym pisac, ale mam nowa szminke, rimmela, zalozylam watek. co se mam, prawda, oszczedzac. diety ja nie uznaje, na mnie niech sloneczka kaloo nie liczy :) za to w ramach towarzyszenia ci w diecie moge isc na lody, ale to po weekendzie. jak troszke wiecej czasu bede miec nastepny punkt to taki ze nie gonie bronia korzystajac z taktyki kaloo bo laduje mi kazda strone z minute to chyba do rana bym pisala ;) wiec wszystko tu, prawda, na kupie. w piatek jade na Hel, juhuu!! [[[jeden obiekt bedzie tam, ale to w takim duzym zakonspirowanym nawiasie]]] Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch pfrrrhrrr? 27.04.05, 22:40 do fokarium? moje koleżanki oglądać? ej, tam jeszcze małe sierściuchy będą, jeszcze ich nie wypuścili do morza! plisss, jak masz aparat w komórze, blagam, cyknij sierściuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira pfrrrhrrr ;) IP: *.tele2.pl 27.04.05, 23:14 owczy telefonik nie posiada aparatu do cykania fok, ale... cos sie skombinuje :), znajomi bierą tzw. cyfrusia, czyli aparacik bedzie. a wiesz, o fokarium kolega mi przypomnial ze tak jest, a ja sie ucieszylam ze twoje siostry zobacze :) bo cos takiej jednej foki to dawno nie widzialam.. no, musze isc do fokarium, postaram sie bardzo, nawet jesli nie bedzie takiej wycieczki to sama moze pojde. no, to trzymać płetwy zeby mi sie udalo. a wiesz ze ostatnio machałam płetwami? jakos tak, na wykladach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira jestem na gronie.net IP: *.tele2.pl 27.04.05, 22:54 siostra mnie zaprosila, kto jeszcze jest? kragmelątko mnie zapraszalo wczesniej, wiem, ale zapomnialam identyfikatora czy cos. no, to mozecie mnie szukac pod Zairą albo pelnym imieniu, ja jak bede miala czas w koncu sie tego naucze, bo jeszcze nie wiem na razie jak sie tym obslugiwac i po co to tak naprawde jest, i cos mi tu niby nie dziala.. kregoslup mi odpada, rysowalam 2,5 godz. rysunki techniczne :P Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch no żeszzzz qrrrde!!!! 28.04.05, 22:06 nie mam od paru dni gg! nie mogę włączyć, ciągle że "aplikacja zostala zamknięta" wrrrr!!! i czy "wysłać raport" niech się w nos całują! co więcej, nie mogę słuchać płyt na kompie - nie czyta już żadnej, ani filmów, ani muzyki! szukałam cały wieczór gwarancji, znalazłam wszystkie gwarancje, za pralkę, za lodówkę, ba, nawet za czajnik elektryczny którego już nie mam! i co? i figa? od kompa nie znalazłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira chill it IP: *.tele2.pl 29.04.05, 13:29 ja zawsze szukam: - na miejscu - w okolicach - w reszcie mieszkania - w kazdym dziwnym miejscu ktore wpadnie do glowy - i znow na miescu i tam zazwyczaj jest ale gdzie jest miejsce gwarancji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira ależ nudno IP: *.tele2.pl 29.04.05, 13:32 na tym forum. ciagle samoopalacze i cellulity i cos matujacego. chyba sie przeniese na inne, ale przeż nic innego mnie nie interesuje :P:P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira Tell them I've gone (to Hell) IP: *.tele2.pl 03.05.05, 20:30 i wrocilam. a tu zadnych wiadomosci, no doprawdy, zawiedzionam. kaloo, zajmij sie - i raz, i dwa, itd. nowa szminka bourjois lovely rouge jest.. i odchudzajace chipsy :> foke wyslemy na hel, nakupi sobie fok pluszowych. Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch pfrrrhrrrr! 03.05.05, 20:34 sie zastanawiałam, czy wyjazdowiczki już wróciły! fok nie wyjeżdżał, ale troche wypoczął i jak sierściuchy? podobały się? prychały? Unda klepała się płetwą przy karmieniu? Ile ich było? Normalnie jest 6, małe już moga nie takie małe być, naprawdę ich nie widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Po weeeekeeendzieeeee...;D 03.05.05, 22:53 Ooo moje drogie!!!Było się tu i tam,sie odpoczęło i to jak!!!;D Byliśmy na Słowacji,oczywiście nie omieszkałam skorzystac z hotelowej sauny i basenu,oraz namówić tj.zmusić Z do spędzenia dnia w SPA w <termalnym kupelisku>;) - jednym słowem poweim tak: było zaje2biście!!!;D Troszkeśmy sie przypiekli na słoneczku z tej okazji,ale nic to. Filterek 100 mnie ochronił,a Z nie chciał się smarować i teraz się za karę panthenolem traktuje;P Ale warto było dla widoku gór ośnieżonych jeszcze siedziec w pełnym słońcu w basenie z wodą 39'C...<rozmarzona kaloo>;) Dobra baby,ide spać,bom zmęcvzona niepomiernie-jutro dopiszę wrażenia,bo mie sie spać ce,poza tym byliśmy jeszcze dzis w Konstancinie i jedno mogę powiedzieć na pewno:w ten weekend się nie nudziłam!;D Cmooki!!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Arbuzy slowackie ;))) 04.05.05, 08:23 Aha-rzec jeszcze chciałam,iż w krainie taniem piwem płynącej dorwałam vodke MELONOWĄ ;D i żel palmolive ARBUZOWY ;)))))))) -z tej serii fruit essentals normalnie o zapachu arbuza!!! I to normalnie w jakiejś małej mieścinie!!!;D Ale średnio arbuzkiem pachnie...;/ Nic to! Arbuz jest!;D A z vodjitsu to kto chce ze mną popróbować melonika...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: Arbuzy slowackie ;))) 04.05.05, 08:33 fok nie odmówi...dają to brać, biją to uciekać ale nieprzytomna jestem, o siódmej sie zerwałam, pije teraz kawe u mojej mamy przy kompie cmoki Odpowiedz Link Zgłoś
elisa_day melonik 04.05.05, 14:56 > A z vodjitsu to kto chce ze mną popróbować melonika...?;) co to vodjitsu? jesli to cos dobrego to ja sie zgadzam. a jak to bedzie wygladac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: melonik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 08:30 VODJITSU=VODKA ;D No a co sie z resztą bab dzieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira me IP: *.tele2.pl 05.05.05, 21:06 musim sie zobaczyc, zapraszam niedlugo do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Arbuzy slowackie ;))) IP: *.icpnet.pl 05.05.05, 23:07 Mi możesz mi odlać Vodijtsu:) A tak serio, ciągle zauważam rzeczy arbuzowe albo melonowe, na które wcześniej nie zwróciłabym uwagi. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
elisa_day juz mowie co widzialam 04.05.05, 15:02 najpierw widzialam jakies 7 srednich siersciuchow, potem powiedzieli ze karmienie odbedzie sie w srodkowym basenie, to tam przeszlam a tam jakies ogromne slonie lezaly to mnie troche zaskoczylo. potem odbylo sie karmienie, wszystkie powychodzily na brzeg. a potem stwierdzilam ze o malych mowilas, wiec one powinny byc takie biale, a takich nie widzialam. a teraz stwierdzam ze te siedem to byly te male. ich tez mam zdjecia, ale nie wychodzily z wody one bo nie maja jak, zdjecia raczej tak z dala, ale sie staralam. [cyfroweczka to swietny wynalazek]. och, foczki sie podobaly. a przebojem w tym fokarium był tekst: jak foczki, jedna obok drugiej :))) [wytlumaczenie dla foki ktora tv nie posiada - cytat z reklamy ery chyba] krzyczały, machaly pletwami i prychały - prawda prawda co fok mowil. Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: juz mowie co widzialam 05.05.05, 08:15 te ogromne słonie to pewnie dwa samce - Balbin i Julek, jeszce najstarsza samica Unda Marina jest potężnej postury, ale ona rzadko wyłazi. Ania jest też niezłym grubasem. sierściuchy małe w tym roku były 3, jedna samica nie była w ciąży (Agata). Wiesz, one nie mogly już być białe i malutkie, przecież w czerwcu je będą wypuszczać do morza, już są pewnie całkiem podrośnięte. Nie pamiętasz imion? tegoroczne na E sie nazywają. no, jak mówiłam, ze wyją, prychają i machają, to mówiłam. A łapę przy karmieniu dawały? To specjalny zabieg, nie tresują ich, ale muszą mieć zaufanie do ludzi w razie choroby. Całuję, musim się zobaczyć wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira foczek IP: *.tele2.pl 05.05.05, 21:01 z tych szesciu wszystkie slonie byly - dwie takie bardziej biale co oddzielnie lezaly i 4 ciemne. nie mowili imion tych mniejszych. płetw nie dawały raczej ale fajnie są 'wytresowane' (dla ich dobra) - podplywają do swoich specjalnych wystawianych znaczkow na jedzenie i dają sobie zakraplac kropelki do oczu, macać po ciałku, badać i macać tylne pletwy. bo pan wlasnie mial mikrofonik i tlumaczył co sie bedzie dzialo :) Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: foczek 06.05.05, 00:05 no, bo mniejsze pletw nie dają, mniejsze dzikie maja być, przeca je wypuszczą do morza niedlugo... eee tam, słonie...zwykła focza postura, a tu zaraz "slonie" pfrrrrhrrr! no, może troche tłuścioszki są... odrobinkę, ale to im nie ujmuje wdzięku Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: foczek chory... 06.05.05, 21:03 brrrrr!!! kurde, cóś się kiepsko czuję, no! mam wrażenie, jakbym sie jednocześnie podtruła i podziębiła...i sama nie wiem, co bardziej... co z wami, gdzieśta są? co robita w weekend? my, hehe, skuter kupujem! i trza go oswoić będzie zara, bo w przyszly weekend na nim wyjeżdżamy pod Skierniewice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira ta nowa seria erisu <20 IP: *.tele2.pl 08.05.05, 19:55 kaloo, nakupilas juz? albo ktos inny? bo wlasnie tu taki tonik energizujac- rozswietlajacy widze.. i ladnie wyglada :). czy one ladnie pachną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira bo tu pisza IP: *.tele2.pl 08.05.05, 19:59 soczysta swiezosc owoców, wiec moze byc ladne ale rownie dobrze mogli tam truskawke wtrynić, nie? albo wybierzemy jakis mily zel pod prysznic, przeż zdecydowanie za malo ich mamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira a moze znacie IP: *.tele2.pl 08.05.05, 20:03 serie Aronia marki Produkty Naturalne czy coś? ostatnio w glupich gazetach w nowosciach bylo, bym pomadke (bezbarwną, ochronną!!) kupila. ale: jeszcze w skepach nie widzialam, nie wiem gdzie kupic i czy ladnie pachnie? bo nie chce bez zapachu. a taka aronia moze ladnie pachniec. nie widzialyscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira Me. IP: *.tele2.pl 12.05.05, 13:42 kalootek, czy stosowalas juz cos erisu <20 sie pytalam, ale ktos tu chyba woli siedziec na perfumach i tu nawet nie zaglada :( i sie spytam czy: Chic Herrery i Lipstick Rose to w miare owcze zapachy? pewnie nie, ale czy cokolwiek mogloby mi sie spodobać? ta Szminka mnie intryguje ale to wiadomo dlaczego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Me. 12.05.05, 13:50 No dobra już jestem... Cicho tam. Ejże babo jedna-czy poniekąd o >20 to nie ja osobny wątek zakładałam..?;> I jescze ich kurka wodna nie ma nigdzie...;( A chciałoby się popróbowac tego i tamtego..;D A tylko widzę wyprzedaże tej starej serii -20,a tej nie ce bom już stara.;) No. Czekajże,ide do następnego posta..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira oszywiśsie zakladalas IP: *.tele2.pl 12.05.05, 15:25 nowy watek, i nawet tam sie wpisalam. ale ja sie pytam juz o opinie. ale, ok, jak nie stosowalas bo nie ma - nie bede naciskac :). ale kiedys sobie chyba cos kupie. ej, a w naszej nowej ulubionej kosmeterii nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo No i... 12.05.05, 13:51 Chciałam jescze dodać,że byłam wczoraj na basenie+saunie+masażu wodnym i w aromabath i jescze na rowerze do Wilanowa se pojechałam i normalniem jakas mocno sportowa ostatnio,hehe-paputek pewnie jest ze mnie dumna!;D cdn...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo A w saunie... 12.05.05, 13:53 to sobie wax nałożyłam i jak moje włosy dziś są wdzięczne,ojoj..;D Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Perfumiska 12.05.05, 13:55 No bo ja na Urodę o z przyzwyczjenia tylko zaglądam i czasu nie mam zbyt ostatnio na forum i na perfumy od razu lezę..;P No.A myślę,ze te perfumy są bardzo owcze ino trudno dostać,ale jak z foką zagadasz moja droga to może ci da niuchnąć,huehue..;D Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo A w tej saunie jeszcze.. 12.05.05, 13:56 to przed sauną znajduje się barek i on się FOCZKA nazywa..! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Melonowa vodka 12.05.05, 13:58 ...będzie do rozpicia w najbliższym czasie,ino nie mogę sie jeszcze sprecyzować z czasem,bo mama moja idzie do szpitala i jutro będę wiedziec po południu co i jak. Dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira zyczymy zdrowia mamie IP: *.tele2.pl 12.05.05, 15:37 i czekamy na dobre wiesci, czyli kiedy wódka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo A i jeszcze 12.05.05, 13:58 chciałam powiedzieć,że mam 3 nowe flaszeczki,które może nawet wam dam do powąchania!;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira :) IP: *.tele2.pl 12.05.05, 15:39 > chciałam powiedzieć,że mam 3 nowe flaszeczki,które może nawet wam dam do > powąchania!;D myśmy niegodne łaski waćpani ale - naznieś wszystko co masz tam nowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira ojej IP: *.tele2.pl 12.05.05, 15:41 ja mysle ze trza tu zadbać o prezenty. uznajemy wersje ze to na dzien matki, hmm, hmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira owcze perfumy IP: *.tele2.pl 12.05.05, 15:30 > No bo ja na Urodę o z przyzwyczjenia tylko zaglądam i czasu nie mam zbyt > ostatnio na forum i na perfumy od razu lezę..;P no myslalam ze przynajmniej odpiszesz, ze nie stosowalas, a jesli nic nie bylo to pomyslalam ze w ogole nie zajrzalas. > No.A myślę,ze te perfumy są bardzo owcze o, to juz sie ciesze :)). tylko moge sie obawiac ze nie do konca rozumiesz co to owcze, bo mi i tak sie zadne perfumy nie podobają ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira owcze 2 IP: *.tele2.pl 12.05.05, 15:33 to tak jak z tymi red jeans co myslalam ze dla mnie.. >ino trudno dostać,ale jak z foką > zagadasz moja droga to może ci da niuchnąć,huehue..;D to ja tu <pomachanie owczymi rzęskami> <pomachanie kopytkami> i <postukanie nimi z niecierpliwości> :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel tuczę się 13.05.05, 13:50 właśnie dostałam w prezencie urodzinowym taką wielką czekoladę z orzechami lindta i ją konsumuję. na pohybel dietom ;) Kaloo, pochwal się co ci wczoraj napisałam w nocy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga może któraś z Was zna odpowiedź IP: *.icpnet.pl 13.05.05, 14:27 na moje pytania: - czy ktoś miał samoopalacz La Roche Posay? - czy ktoraś kupiła Elle z torbą? - jaka jest naklepsza maseczka na wygładzenie (ale nie zlepienie) włosów? Pozdrawiam Was, J. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: może któraś z Was zna odpowiedź 13.05.05, 22:23 Gość portalu: Jaga napisał(a): > na moje pytania: > - czy ktoś miał samoopalacz La Roche Posay? nie znam,nie wiem,nie widziałam,nie używam. > - czy ktoraś kupiła Elle z torbą? Widziałam w TV,nie kupiłam bo w TS piszą o kaloo kosmetykach i to MUSZĘ MIEC!!!!;D A w Olivii podobno dają też,albo coś mi się przesłyszało.Nie wiem...Zapytam siostrę,ona sie zna.Bo ja nie.;) > - jaka jest naklepsza maseczka na wygładzenie (ale nie zlepienie) włosów? Wax,garnier,olejek Avonu,rekonstruktor Lanzy,Joico maska,Kerastese,Wella z serii Repair albo Hydro-ta pierwsza jest bardziej gęsta i "zbita" jakby i nieco cięższa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira tu szlachetny apel. IP: *.tele2.pl 13.05.05, 23:30 Jaga - ja nic nie wiem, mnie nie było ;) a jak juz tu jestem: chcialam was zachecic do oddawania krwi honorowo, bo to b. szlachetne. wg mnie to kazdy powinien oddawac. nic to nie kosztuje, nie ma wielkich problemow. a sie pomaga komus. i do tego lepsze samopoczucie ze cos dobrego sie zrobilo - gratis. i gratis nawet kawusia/herbatka i batonik ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira kragmel! IP: *.tele2.pl 13.05.05, 14:30 zostaw troche dla Pierwszej Odchudzającej Się ! Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: tuczę się 13.05.05, 22:17 o kragmel!No właŚNIE! ja juz doniesłam hihihi...A czekolady zostaw trochę,no nie bądź taka!;) Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: tuczę się 13.05.05, 23:49 No nie, ale ze mnie gamoń, czytałam Was wszystkie naraz zaraz po tym jak mi wreszcie net ruszył! I nie doczytałam, znaczy, ze Kragmel ma urodzinki! Tylko o czekoladzie zajarzyłam (głodna z pracy wróciłam, ale sie do kompa najpierw rzuciłam)! Sorry! wszystkiego naj, naj naj i spełnienia marzeń! I Specjalnie dla ciebie <foka macha płetwami> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira angel IP: *.tele2.pl 14.05.05, 00:37 to nawet by sie zgadzalo z tym Angelem bo ja kiedys twierdzilam ze jestem Angel Undercovered :P Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: angel 14.05.05, 00:58 ej, no, nie spodoba Ci sie Angel, zobaczysz... a co do Lipstick Rose, oczywiście, jak tylko będzie okazja przyniesę i poniuchasz, ale nie kupisz tego nigdzie w Polsce...to z tych próbek "rzadkości" które podostawałam... też chyba dla owcy za słodkie...ale rozumiem, szminka to szminka, trza zmacać i poniuchać. Ej, idę spać, panny, jutro przeca wyjeżdżam! A motor będzie w środę. Tyle, że ja nie wiem, kiedy sie odważę pojechać, najpierw pasażerem będę raczej.... dobranocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira passenger IP: *.tele2.pl 14.05.05, 13:42 > ej, no, nie spodoba Ci sie Angel, zobaczysz... foko, wiem jak pachnie Angel, a tu jest wymieniony jako przyklad smierdziucha :) (dobra, dobra, wiem ze foce sie podoba) When I am the passenger And I ride and ride and ride.. hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: ufff, jestem, jak dobrze miec net! 13.05.05, 20:15 ej, no co jest, za szybko mi wysłało! Kochane, jestem, 3 dni mi net nie działał, wydzwaniałam do chello, nawet awantury nie dało sie zrobic, bo tyle trza bylo na operatora czekac! a gg nie mam nadal, no! Jaguś, a wax nie pasuje Ci? Ja uwielbiam, normalnie uratował mi włosy! A jaka torba w elle jest, nie widziałam jeszcze? Kaloonia, jak Mama? Boże, ja przez te 3 dni jak od świata odcięta, no! Mam nadzieje, że w porządku, odzywaj się... Owca - Lipstick Rose nie są owcze! dam Ci powąchać, ale nie... słodkie i rzeczywiscie "szminkowe" trochę! A Chic nie znam... Kragmel - cała czekolada już poszła? Niezła jesteś, ja dużo czekolady zjeść naraz nie moge, musze czymś o innym smaku przegryźc i wtedy znów mogę (najlepiej sie sprawdza ogórek małosolny do czekolady, mniam!) cmoki wyjeżdżamy jednak bez motoru, jeszcze nie kupiony. rowery bierzemy. pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: ufff, jestem, jak dobrze miec net! IP: *.icpnet.pl 13.05.05, 22:08 Dobrze, że mi przypomniałaś. Moze faktycznie Wax byłby dobry. Torby są dwie: biała z brązowymi rączkami i chyba czarna z białymi. Wszędzie teraz dodają torby. Normalnie szał jakiś. Jedźcie ostrożnie. Całuski, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Co do gazet hihi..;D Czytajta koniecznie!;DDD 13.05.05, 22:15 Bo ja mówię tak:normalnie siedzę se w wyrku i gapie w niosące oświatę Mtv a tu mi kragmel donosi,że w TS napisali normalnie o kosmetykach KALOO!!! heeeeehehehehehehhehe!!!;D Ale jazda,no nie mogę!!!kurka wodna,a licencja??Ktos sie pytał czy może skorzystać??;P Hehehe! No i normalnie mam prosze ja was kosmetyki no...!;P I -tak jak juz kragmelowi pisalam -to co ja teraz biedna mam zrobić,no???Jak już będę mieć swoją fabryke kosmetyków to jak się teraz będą nazywać??? kaloo27???;P Huehue... Normalnie nie wiem jak wy ale ja to bym opiła sprawę!;) CO WY NA TO??;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo HaaaapppyyyB'Daaaay Deeear Krrraaagmeeellll!!;D 13.05.05, 22:18 Haaaapppyyy B'Daaaay 2 UUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!;D hihihi! No to <zdrówko>!!!;P I jeszcze raz: nieeeech żyyyyyjeeee naaaaam!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga a używasz... IP: *.icpnet.pl 14.05.05, 01:51 płynu do higieny intymnej Ziaji o zapachu melona? Ja chyba sie na niego skuszę jak mi się moje skończą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira he, foczko.. IP: *.tele2.pl 13.05.05, 23:14 jak to NIE MA MOTORKU? a kto mnie bedzie woził, hę?? ja i tak Szminke musze pomacac. a nuż sie spodoba, a przynajmniej Atrapa Szminki bedzie. mam ochote na Dwie nowe.. a kaloo kazalam wybierac ktora lepsza :). skonczylo sie za to wyniesieniem przez kaloo takiej jednej ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira jeszcze powiem IP: *.tele2.pl 13.05.05, 23:20 ze raport wyslalam kaloo czy jest w kosmeterii bo tam wyprzedaz -20% a tu ktos o tym nie wiedział. no szok ;). myslalam ze caly weekend kaloo bedzie okupowac GC. aha, Chic wąchalam, nawet w miare. ale sie troche pozachwycalam kenzo cos tam Air (loper?). co prawda na papierku, na mnie to wszystko ladne gorzej pachnie : (. to w takim razie moze taki Angel ladnie by na mnie pachniał? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel cze 14.05.05, 08:40 tak więc oficjalnie mam już ćwierć wieku na karku za życzenia i uściski ślicznie dziękuję, łapki (albo co tam kto ma zamiast łapek, powiedzmy - płetwy i kopytka) całuję. czekolady trochę zostawię, nie będę taka wredna ;) z okazji urodzin idę dziś obciąć włosy. oraz wygrałam sobie płytę, ha! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo ZDAAAAAAŁAAAAMMMM!!!;D 14.05.05, 11:11 Normalni nie wierzę...!!!!!!!!!!;) hehehehe...;P No.Dostałyśta smsa,więc jak chcecie to możemy pić na umó,heheh..;P A w wrsji dla nie mogącyc możemy się ustawić jak ju odbiorę ten jakże szlachetny i wspaniały dokument!!!;DDDDD Ufff...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira oj bo ja nie złożyłam :( IP: *.tele2.pl 14.05.05, 13:08 życzeń. no ale wiadomo ze sie dzis widzimy to wtedy zloze, to nie dlatego ze zapomnialam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira ty kragmelu IP: *.tele2.pl 14.05.05, 13:10 a jaką płytę nam wygralas? hehe, to nie zastosowalas mojej taktyki "ee, i tak juz sie na pewno rzucili wygrywac" i zadzwonilas, mniemam? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: ty kragmelu 14.05.05, 13:17 Gość portalu: Zaira napisał(a): > a jaką płytę nam wygralas? hehe, to nie zastosowalas mojej taktyki "ee, i tak > juz sie na pewno rzucili wygrywac" i zadzwonilas, mniemam? nie, musiałam mejla wysłać ;) a płytę wygrałam z muzyką alternatywną wg klasyfikacji merlina hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch tu wasza ulubiona wiedźma... 15.05.05, 21:48 No. Jestem, cała i zdrowa. Mogę jeździć na rowerze, kręgosłup jakos nie nawala za bardzo. Ale, po zrobieniu w 2 dni 100 km (wiem, ze dla cyklistów z prawdziwego zdarzenia to pestka, ale co tam), mogę potwierdzić, że człowiek ma naprawdę dużo mięśni. Jest ich od cholery że tak powiem - i wszystkie bolą. Co więcej, chciałam dodać, że skóra na tyłku nie zalicza się do bytów stałych, jest raczej bytem zmiennym (raz jest, raz jej nie ma). Chyba juz jej nie mam, tak czuję, starłam ją na siodełku na amen... ale najpiękniejsza rzecz przydarzyła mi się w Skierniewicach, tu pobiłam samą siebie (który to już raz, hehe?). Dojechaliśmy z tego Rogowa rowerami do Skierniewic no i ponieważ do pociągu bylo jeszcze z pół godz, postanowiliśmy coś zjeść i napić się piwa, siedliśmy w takim ogródku z piwem i zapiekankami, bo nie było czasu na szukanie czego lepszego, (ale zapiekanki niezłe, z suróweczką) no i tak milo nam czas upływa, bilety mamy, peron prawie pod nosem (i całe szczęście jak się okazało), zebraliśmy sie 5 min przed pociągiem, wsiadamy do ostatniego wagonu, z rowerami, sakwami, wchodze do przedziału i nagle "o kurde, ja nie mam plecaczka!", takiego ze wszystkim, dokumenty, klucze, telefon, a pociąg już drzwi zamyka! Słuchajta, wyleciałam z tego przedziału i drę się" prosze nie jechać, ja zaraz wrócę" i gnam do tego ogródka, przez ulicę, na oślep... plecak na szczęście był, a pociąg nie odjechał... tak to niektórzy mają więcej szczęścia niż rozumu. cmoki Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: tu wasza ulubiona wiedźma... 15.05.05, 21:52 znaczy z pociągu wyleciałam i na peronie się darłam już... a potem pognałam Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: tu wasza ulubiona wiedźma... 17.05.05, 10:07 hehehe,BRAWOOOOO!!!;) <oklaski> ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo A Jagusi dzięęęękujemyy....;D 17.05.05, 10:08 bardzo bardzo bardzo bardzo pieeeeeeknie za wszystkie piękne arbuzkowo- melonikowe gratiski!!!;DDD ;*** Cmoki cmok!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo A co do arbuza... 17.05.05, 10:09 to nie wiem czy wam juz mówiłam,ale w weekend zanabyłam balsam do ust H&M o SMAKU WATERMELONA!!!!!;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Poza tym... 17.05.05, 10:09 mam kilka fajnych flaszeczek nowych perfumideł,któ chce zmacać??;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Chciałam też dodać,że... 17.05.05, 10:10 opijanie prawka was nie minie,hehe...;P Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo A tak w ogóle to gdzie są wszystkie!!!??? 17.05.05, 10:11 Znowu się pytam!!! no już mi się pokazać!!!;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: 1833 IP: *.icpnet.pl 17.05.05, 12:08 Rozumiem, że paczka doszła? Kiedy mogę się spodziewać swojej? U mnie raczej wszystko dobrze. Coś mnie dzisiaj gardło boli. Pogoda jest fatalna jak na maj. A juz się cieszyłam niedawno, że lato idzie. I gdzie te zapowiadane upały? Ja się chyba na opijania prawka nie załapię, ale gratuluję raz jeszcze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: A tak w ogóle to gdzie są wszystkie!!!??? 17.05.05, 12:47 tu jestem! tzn w pracy ;) to kiedy to opijanie, hmmm? bo ja mam dużo mozzarelli i możemy dorobić pizzę pod te melony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira me tutaj IP: *.tele2.pl 17.05.05, 13:30 oooo pomysl z mozarella to jest b. dobry. powiedzcie termin i powiem czy pasuje bo ostatnio ciezko u mnie :/ z tym czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira mowie: arbuzik IP: *.tele2.pl 17.05.05, 23:11 mowie: okladka nowego CKMa to cos dla kaloo ;P. kup, powies na scianie i Kontempluj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira to ja sie do pizzy doloze IP: *.tele2.pl 17.05.05, 23:13 rodzice przywiezli z wegier PIZZAKREM, tak sie nazywa, wiec sobie mozna wykorzystac, jak mniemam. bo rozumiem ze same sobie robimy jedzenie, tak? ale nie wiem jak ta pasta smakuje ani co sie z nią robi dokladnie bo na opakowaniu to tylko jakis obcy język uznali :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira co do pizzy IP: *.tele2.pl 17.05.05, 23:18 to są nastepujące zadania: -zrobić ciacho na nią -przygotowac skladniki -zlozyc wszystko razem -upiec [no to podzielcie sie zadaniami bo to ponizej zajmuje ja: ] -zjeść [to ja tak nalesniki z dwoma kolezankami robilam, jedna byla od zrobienia ciasta, druga od usmazenia, ja od jedzenia] Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: co do pizzy 18.05.05, 00:36 nie rozsmieszać mnie, owca, bo mi maseczka na twarzy popęka, no, a taką super zasychającą z glinki se dałam... kochane, ustalta, co i jak i mnie zawiadomta, ja w tym tygodniu nie bardzo, moze w weekend jakąś chwile znajde, ale nie wiem jeszcze czy w sobotę czy w niedzielę... skuterek jutro będzie, hehehe! dobranoc, zaraz zmywam swiństwo i zobaczę, czym piękna Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: co do pizzy 18.05.05, 08:43 ja w niedzielę mogę i chętnie, tak gdzieś od 15 :) Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: co do pizzy 18.05.05, 09:25 no, to nie taki zły pomysł, niedziela po 15... jak reszta Szanownych Pań? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: co do pizzy 18.05.05, 11:36 Ja to nie wiem jeszcze,bo moja mama ma własnie operacje i zależy jak pójdzie..;( Na dzień dzisiejszy nic nie jestem w stanie stwierdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: co do pizzy 19.05.05, 08:26 Kaloonia i jak z mamą? Odezwij się, bo się niepokoim... No, a ja wczora skuterkiem wróciłam z pracy. Oj, owca, ja tam długo nie wsiądę za kierownicę, bo się boję prowadzić, brrr! Ale faaajny jest, no! Co do niedzieli, mój ma jakiś pomysl na jeżdżenie skuterowe, ale zobaczym co da się zrobić, bom się za wami stęskniła... buziaki dla wszystkich PS. Kupiłam se ciemnozielony lakier... i natychmiast złamałam ten sam paznokieć co zawsze i przeca takich ogryzków na zielono nie pomaluję, no! Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: co do pizzy 21.05.05, 20:08 Kaloonia i jak z mamą? Odezwij się, bo się niepokoim... No.Jestem baby moje drogie-z mamą wszystko na razie OK-byliśmy dziś i wczoraj pi jutro i przedwczoraj i na razie jest w porzo.Było troche komlikacji po narkozie,ale dxzis już jest lepiej-opowiem wam wszystko jak się spotkamy,bo co ja tu gadac bede..;) Nie wiem tylko kiedy sie wyrobie,bo mam juz sesje i prac+obrone,jezdze do szpitala+babcia+praca+brata komunia juto itd,no po prostu mexyk!;/ Dam znac w tyg,okeeeeej??:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira ja tu dla kaloota IP: *.tele2.pl 19.05.05, 17:26 na pocieszenie mam: <arbuzik>, bo mam w domu, przysluguja ci dwie porcje, dla ciebie i ode mnie bo ja tego nie jem. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: ja tu dla kaloota 21.05.05, 20:10 heheheh- a ja musze wam sie przyznac,ze juz normalnie nie dosc,ze melony chodze i żrę,to jeszcze ostatnio w końcu kupiłam arbuzaaaa za 3,99 i normalnie zjadłam całe 1,7 kg..;) Nic to.Czekam na raj na Ziemi..;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Definicja Raju na Ziemi..;) 21.05.05, 20:11 Arbuzy za 0,49 zł/kg i pięknie dojrzałe+wspaniale soczyste...;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira musim sie spotkac szybciutko IP: *.tele2.pl 17.05.05, 23:20 bo melonik w żelu czekac nie bedzie. a nawet mialam pomysl zeby go tu przetestowac :P proponowac mnie tu terminy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira chcialam powiedziec IP: *.tele2.pl 17.05.05, 13:37 zebyscie tu nie spoczywaly na laurach, to ze przegonilysmy bronka nie znaczy ze tak bedzie zawsze :P tak wiec: i raz, i dwa.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira :) IP: *.tele2.pl 19.05.05, 18:05 trza jakies jeszcze dwie nowe okazje wynalezc bo primo - mam likier bananowy, secundo - mam likier kokosowy :) i jeszcze - ktora sobie kupi Bruno Banani About woman i odda mi opakowanie? ja nie chce kupowac bo jak latwo zgadnac na pewno mi sie nie bedzie podobac, ale ma śliiiczną butelkę, Tancerke mi przypomina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira i melonik gratis: IP: *.tele2.pl 19.05.05, 18:39 polki.wp.pl/kat,1681,wid,7218499,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira co w drogerii kolo feminy widzialam IP: *.tele2.pl 20.05.05, 18:01 wachalam About woman, mają pięęękną pierwsza nute cytruskową owczą, ale potem sie robia normalne. nastepnie nowe szminki astora, jeden taki kolorek foczy jest :)). alez sie niektore ladnie świecą. i jest tam nowe <20! kremy, toniki, zele do twarzy i p/prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira fragment511 IP: *.tele2.pl 21.05.05, 10:01 wydumalam normalnie Fragment jako nick nowy, a tu juz taki jest :/// kaloo, znasz to skądś? Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch tu skacowana foka 21.05.05, 16:03 idzie zaraz spac, wczesniej nie mogła, bo musiała na konferencji być. poszło się spać o czwartej, wstało o siódmej. barbarzyństwo. ale po czterech ogórkach małosolnych życie fok wraca do normy. owca, ty mi nie przysyłaj takich bezeceństw, co? ja se ledwo z poczta i gg radze, skąd takie przypuszczenie, że sobie z gadaniem na tlenie poradze, co? wersję z samouczkiem dla cwierćinteligentnych tam mają, czy co? jak nie maja, to nie dla mnie. wystarczy, żem tu próbowała Oli pocztę tu założyć, nic nie wyszło, napisałam do postmastera i chyba nawet on stwierdził, że jestem mentalna blondynka, hehe, po jednym mailu nawet już nie odpisał, widać zbyt inteligentnie się przedstawiłam. a ja chciałam tylko wiedziec, po czym poznać, że poczta jest założona, i że jak mi hasło nie wchodzi, to czy to znaczy, że popieprzyłam hasło czy że nie załozyłam jednak poczty? takie proste pytanie, a pan się załamał. idę odsypiać imprezę Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: tu skacowana foka 21.05.05, 17:58 > owca, ty mi nie przysyłaj takich bezeceństw, co? ja se ledwo z poczta i gg > radze, skąd takie przypuszczenie, że sobie z gadaniem na tlenie poradze, co? > wersję z samouczkiem dla cwierćinteligentnych tam mają, czy co? jak nie maja, > to nie dla mnie. a propos - ja mam gg, od czasu do czasu romansuje z innymi komunikatorami, ale na tlen się nie przestawiam, więc niech owca używając tlenu loguje się też do gg. owca rozumie? > a ja chciałam tylko wiedziec, po czym poznać, że poczta jest założona, i że proste - wyślij od siebie mejla na adres, który założyłaś. jeśli nie wróci informacja od niejakiego demona ;) że taki adres nie istnieje to znaczy, że pocztę założyłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: tu skacowana foka 21.05.05, 18:29 wiesz, to zakładanie to takie było, że chyba jednak nie założyłam, bo tak mi się cos zdaje, że nie podałam wszystkich informacji, fakt że jak kliknęłam "OK" to sie pojawiło, żebym wypełniła brakujace pola, ale ja to olałam, uznałam że nie muszę i wyszłam opcją wstecz... i tak mi sie zdaje, ze to olewać nie można bylo tego i że sie nie założyła... aha, a czy o tym, że jakiś nick jest zajęty, to informuje na poczatku od razu, czy potem dopiero? bo nie wiem, moze ktoś w ogóle już taki login ma, jak ja próbowałam założyć... ech, dobra, za głupia jestem chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: tu skacowana foka 21.05.05, 18:40 z opisu wnioskuję, że nie założyłaś. kiedy się pokazuje, że login zajęty nie mam pojęcia, ale zaraz sprawdzę ;) aha, jak nie chcesz podać jakichś danych to po prostu wpisz cokolwiek, byle puste miejsce nie zostało. może być "abdhewfsfuiggfyigfyurf" - system powinien przełknąć ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira fragment1500-2900 cd. IP: *.tele2.pl 22.05.05, 17:51 zazwyczaj sa zaznaczone te okienka ktore trza wypelnic, a jesli nie chcesz podawac (choc tego nikomu nie udostepniaja, tylko statystyki np. prowadza) to taktyka kragmela jest wporzo ;) > to sie pojawiło, żebym wypełniła brakujace pola, ale ja to olałam jesli olalas to na pewno nie zalozylas :) > aha, a czy o tym, że jakiś nick jest zajęty, to informuje na poczatku od razu ja w tlenie mam doswiadczenie, ale podejrzewam ze w reszcie podobnie, jak wypelnisz wszystkie pola, swoja propozycje nicka, imie, nazwisko, zarobki ;) i klikniesz 'załóż' to wtedy jest komunikat 'zajete' i ze musisz cofnac i zmienic. no wlasnie mowie ze ja klikam a tu sie dowiaduje ze "Fragment" ktos se wziął był :/ i mi proponowali cale mnustwo zastepstw: fragment1985, fragment20, w najrozniejszych kombinacjach :P wiec zostalam tym kim zostalam. Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: tu skacowana foka 21.05.05, 21:31 no nic to, kochane, ja tam nigdy nie udawałam inteligentnej, hehe! a poczty na gazecie Oli się w końcu odechciało, stwierdziła że chrzani, o! Kalootek, w porządku jest? ej, wieta co, od skuterka tyłek też niezgorzej boli a i mięsnie pracują, zwlaszcza jak na wertepach podskakujesz... ide wczesniej spac dzis chyba dobranocka Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo ofiaruje się... 21.05.05, 22:03 otworzyć Oli konto.Gratis!;P reflektuje waćpanna?;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira ja przepraszam IP: *.tele2.pl 22.05.05, 17:40 ale ja wlasnie zrobilam <laughing out loud!!> jak przeczytalam foczego pierwszego posta o poczcie. i drugi raz przepraszam ale ten komunikat ze mozecie sobie zalozyc tlena to juz nie ode mnie, to taki spam tlenowy, nie oczekuje ze bedziecie zakladac, i tak zawsze na gg wchodze. choc ostatnio sie pieprzylo. moj komentarz byl oddzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: fragment511 21.05.05, 20:44 huehhueheuheue-czyzby tu ktoś sugerował,że 2 O to nie to samo co 3 O....ooooo;) hehehehehe!;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? IP: *.aster.pl 21.05.05, 21:36 mozecie mi powiedziec co jest w tym watku takiego ciekawego, ze ma az tyle wypowiedzi i ciagle jest podbijany? bo jakos nie chce mi sie czytac tych 2000 postow, zeby sie dowiedziec... (to za duzo jak na moje mozliwosci czasowe) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? 21.05.05, 21:54 Gość portalu: anya napisał(a): > mozecie mi powiedziec co jest w tym watku takiego ciekawego, ze ma az tyle > wypowiedzi i ciagle jest podbijany? bo jakos nie chce mi sie czytac tych 2000 > postow, zeby sie dowiedziec... (to za duzo jak na moje mozliwosci czasowe) proszę bardzo, mogę powiedzieć. jest to wątek z rozmową ograniczonego grona osób, które się znają i lubią od dłuższego czasu. nie ma w nim najprawdopodobniej nic ciekawego dla osób spoza tego grona. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? 21.05.05, 22:08 Gość portalu: anya napisał(a): > mozecie mi powiedziec co jest w tym watku takiego ciekawego, ze ma az tyle > wypowiedzi i ciagle jest podbijany? bo jakos nie chce mi sie czytac tych 2000 > postow, zeby sie dowiedziec... (to za duzo jak na moje mozliwosci czasowe) O matko!!! Bałam się,że w końcu pojawi się takie pytanie... Aż mi się chce powiedzieć-a nie mówiłam...?;P No dobra-to ja powim tak: w tym wątku jest magia,którą znają tylko te osoby,które się przez niego poznały i które się lubią,a forum traktują jako miejsce publiczne,i olewają to,że innym to może przeszkadzać...No. A streszczenie watku dostępne od przyszłego roku,jedynie za 5zł,i jedynie w wybranych miejscach!!;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? IP: *.aster.pl 21.05.05, 22:22 za 5 zlotych??? czemu tak nie typowo - wszakze teraz moda na 4.99... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? 21.05.05, 22:33 heheh...;) Ale my wszystko mamy po 5 ztea!;D Ale dobra-wytargowałaś wacpanna-4,99..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira chcialam dodać IP: *.tele2.pl 22.05.05, 18:01 ze jeszcze inne zapraszamy do grona, jesli chcą, my tu 'mile babeczki' jestesmy nie to co na wiekszosci reszty FU ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: chcialam dodać 22.05.05, 22:27 Gość portalu: Zaira napisał(a): > ze jeszcze inne zapraszamy do grona, jesli chcą, my tu 'mile babeczki' jestesmy > > nie to co na wiekszosci reszty FU ;) Otóż to!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo boli mnie gardło od rana...;/ 22.05.05, 22:28 i zaraz mnie szlag trafi,bo to ten z rodzaju tych szczypiąco-piekących,no jasna cholera,we wtorek exam a mi się chyba na gorączkę zbiera..;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: boli mnie gardło od rana...;/ IP: *.icpnet.pl 23.05.05, 01:56 Ja byłam cały tydzień chora. Jeżeli chcesz się postawić na nogi, to kup sobie Grippostad. Dobra rzecz. Dużo witaminy C i miodek na gardełko. Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: boli mnie gardło od rana...;/ 23.05.05, 08:39 biedactwo! i jak się czujesz, przeszło trochę? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel dzień dobry 22.05.05, 08:19 przy porannej kawie. na śniadanie planuję pastę jajeczną z curry na chlebie żytnim. smacznego. co dziś robicie? ja chyba posiedzę na balkonie i nie będę się wcale opalać, bo nie mam żadnego kremu z filtrem w domu, ale jakby przypadkiem przyciemniły mi się ręce to nie będę rozpaczać i włosów rwać. Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: dzień dobry 22.05.05, 12:18 własnie podjęłam desperacką decyzję, że koniec tego leniuchowania w łóżku... już się nawet do porządku doprowadziłam, włosy schną a ja sie zastanawiam, co robić... mój na skuterku oczywiście dzis na działkę jedzie... ale ja mam tyłek już po wczorajszym jeżdżeniu odbity;-) chyba jednak zostanę w domu, raz w tygodniu sprzątnąć wypada...już mam w swoim pokoju tylko sciezki od drzwi do biurka i od drzwi do łóżka utorowane w bałaganie...wstyd trochę od wczoraj pochłonęłam kilogram ogórków małosolnych... nie patrzec podejrzliwie, fok tak ma na wiesnę zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel ah jak ja kocham 22.05.05, 13:40 ogórki małosolne! z jedną taką prawniczką z mojej kancelarii jemy sobie ogóreczki na śniadanie, drugie śniadanie, deser i podwieczorek... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo ja chce ogóraaaaa!!! 22.05.05, 13:41 no dajcie żesz chociaz jednono,no co tak same jeść będzieta...!;) Ja dam w zamian kawkę,może być??;) Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: ja chce ogóraaaaa!!! 22.05.05, 14:29 przykro mi, wyżarłam wszystkie... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Idę zaraz ... 22.05.05, 13:42 do mamy do szpitala i już się 2-gą gadzienę zbieram...;/ Ehh... A brat miał dzis rocznice komunii i śmy se zdjęć napstrykali,że hohohohoho..;P Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch mam kolejny dzień robienia glupstw, auuuu! 22.05.05, 15:43 wstawiłam pralkę, godzinę temu i zastanawiam się co tak długo... teraz spojrzałam, a ja nie wiem jakim cudem, na GOTOWANIE nastawiłam! druga godzine mi się to kotłuje we wrzątku, a pralkę mam upartą, nawet jak cholerze program zmienie, to ona i tak najpierw dokończy ten... ręcznikom i t'shirtom cholera, nie zaszkodzi... ale dwa staniki i parę bluzek... czas się pożegnać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira tez mnie boli gardzioło :( IP: 194.29.143.* 25.05.05, 14:38 no. a wiecie, smaczny jest strepsils bezcukrowy. zauwazylam takie same objawy jak po deep redzie, to ze 'traumą' smierdzi po mydle paczulowym chyba palmolive. a wczesniej mi sie podobal. ja to mam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: tez mnie boli gardzioło :( IP: *.icpnet.pl 25.05.05, 17:33 Co kupiłyście swoim mamom na Dzień Matki? Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch prezenty dla mam... 25.05.05, 18:23 jeszcze nic... nie wiem, ja to mam i mamę i teściową do obdarowania... a w mózgu czarna dziura... pewnie cos pachnącego dostaną, ale co? nie wiem jeszcze. moze jutro dopiero wymyśle... a Ty? Kupiłas już coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira mydło IP: *.tele2.pl 25.05.05, 20:54 mydelko grapefreedowo-limonkowe, w pudeleczku, ladne, ozdobne, mozna postawic i kontemplowac :). bo mama dostala raz takie niebieskie i jako ozdoba stoi. a, w koncu kupilam szminke te arbuzową, zdecydowalam sie na dancing queen jednak, czyli cielista, ale swiecąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira zle sie czuje IP: *.tele2.pl 25.05.05, 20:56 gardlo juz mniej, ale teraz glowa mnie boli, zmeczona jestem, pogoda do niczego byla i spac ide. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: zle sie czuje 27.05.05, 23:43 HEjka Nie wiem co jest grane w ogóle-nonormalnie w jakąś alergier popadam! Mam juz 2 tryg katar i oczy mi łzawią cholera jasna!!!;( Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: zle sie czuje 28.05.05, 08:01 ty się, kalooś, tak nie męcz. weź coś antyalergicznego. tylko na noc, bo człowiek jest po tym strasznie śpiący. ja jeszcze nie płaczę, czekam na moje alergenki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel prezent 25.05.05, 19:28 ostatnią Grocholę. mama zadowolona, już prezent dostała, bo jutro się nie zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: prezent 27.05.05, 23:49 Ja kupiłam mamie to co pewnie chciałaby dostac najbardziej-zestaw jej ukochanych,najcudowniejszych,najpiękniejszych i najwspanialszych (wg.mamy);) perfum Wild Musk-co najlepsze jest je już baaardzo trudno znaleźć,a ja jakimś cudem znalazłam w Leclercu + razem z kosmetykami uzupełniającymi z tej linii ;D ALe się ucieszyłam ,no mówię Wam..;) Hopsiasia!!!:) Kurde.Poza tym jest w miarę Ok-sorki,że sie prawie nie odzywam,ale mam naprawdę ostatnio takie urwanie głowy,że nawet maile sprawdzam tylko te które muszę...;/ Nie wiem jak ze spotkaniem,ja z tego wszystkiego zapomniałam,że w ten weekend nie mogę bo jeszcze w niedziele mamy chrzciny w Białymstoku...;( Nic to .Zgadamy sie może jakoś w przyszłym tyg,OK? Buźka+się 3mta! Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Juwenalia 27.05.05, 23:52 Ej,jak było na tegorocznych? Bo chyba coś mnie ominęło,coś mie sie zdaje...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goszka Re: Juwenalia IP: *.tele2.pl 28.05.05, 12:57 wiec tak: ja bylam tylko na jednym, cool kids of death, sidney polak, pidzama i myslovitz grali, ja bylam na dwoch ostatnich i bylo b. przyjemnie na pidzamie, i grali co powinni itd. na myslovitz za to ludzie cos za kulturalni przyszli, to juz nie nasze klimaty :P. i laski na obcasach. po pidzamie to duza roznica :). a kazdy mogl na ten koncert przyjsc, b. milo z ich strony. kolezanka z grupy poszla na t.love itd. dalej na Syrence, ale sprawdzali legitymacje wiec sobie musiala isc, bo zapomniala.. a tak poza tym reszta sie uczyla i malo kto ze znajomych ze szkoly swietował (chociaz ja mam malo znajomych na uczelni, nie przecze, wiec nie wiem;) ). np. ten hip-hop na Wacie, kolezanki mialy isc, ale sie uczyly w weekend. no, bardzo ladnie i bardzo elegancko, jak to Makak mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch dzien dobry 27.05.05, 08:43 Cze wolne macie dziś, czy pracujecie? ja to drugie i och, jak mi sie nie chce! w końcu moją mamę tylko wyściskałam wczoraj, wezmę ją może dziś, może jutro po sklepach i zobaczę, przy czym jej się oczka zaświecą... zdrowe już jesteśta, te co chore były? wieta co, mnie też gardło jakby, ale to i z uczulenia może być, ja tak czasem mam... wysypało mnie wczoraj, ale na krótko, pewnie nie powinnam jeszcze jeść pomidorów, ech! cieżkie zycie alergika, no! za to wyleżałam się wczoraj w trawie nad rzeką, nad Narwią i Bugiem byliśmy (znaczy najpierw tam, potem tam, na skuterku of krs). W życiu sama nie wsiądę, wypadek gwarantowany. Sorry owca. Za własne życie i całe kończyny tudzież komplet zębów odpowiedzialnośc mogę brać, za cudze wolałabym nie. Ech, jak mi sie nie chce iść! ale dziś na 11 mam byc i może nie za długo... zobaczym. Odezwijta się. Kaloonia, a na forumie perfumie (;-P) jest znowu aukcja Rafaela, w wątku o allegro wyciągnięta... <proszący wzrok, nie, błagalny raczej> 3-mka Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: dzien dobry 27.05.05, 12:05 dzień dobry, ja pracuję. na dodatek zaczęło się sensacyjnie, bo nie mogliśmy drzwi do biura otworzyć - karty magnetyczne przestały działać. potem się zajmowałam zmywaniem i czyszczeniem ekspresu, gdyż nasze sprzątaczki też nie mogły się w nocy dostać do środka. jest wesoło ;) btw a gdzie ta brzydka pogoda jest Owcy? mnie się wydawało, że ciepło i słońce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goszka dzien rewelka.. IP: *.tele2.pl 27.05.05, 12:19 > btw a gdzie ta brzydka pogoda jest Owcy? o tutaj: >ciepło i słońce :) Nienawidze gorąca. a ide dzis na spacerek z kolezanką :/ dobra, laski, jak sie umawiamy? trza na kaloo czekac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goszka i jeszcze chcialam zaszalec IP: *.tele2.pl 27.05.05, 12:23 i zalozyc spodnice ale dalej mam siniaki po pogowaniu na koncercie juwenaliowym :P znaczy sie z szanownym bratem kragmelowym bylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka co ja plote IP: *.tele2.pl 27.05.05, 12:43 Małgośka dzis jestem, jade na Saską Kępę najprawdopodobniej. jest maj jeszcze, trza to wykorzystac, wg. teorii, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch słonecznie... 28.05.05, 11:15 ech, fajnie się powygrzewac, wreszcie filtr kupiłam, bo już nie wiedziałam, gdzie sie kryc przed slońcem. Kochane, mój gry plan na weekend wygląda tak: dziś jadę na imprezę babską do Rembertowa, pewnie przenocuję, bo jak wracać stamtąd nocą, brrr! Jutro około 15.30 muszę być u teściowej na Woli (zaległosci z Dnia Matki). Chyba nam nie wypali w tym tygodniu, zwłaszcza że Kalootek też nie może? Kaloo, łykaj ty coś i to na ten tychmiast! gardłowe objawy alergii paskudne są, wiem, bo przerabiam sama. I węch wysiada wtedy gorzej niż przy katarze zwykłym, a to chyba argument;-) Po loratadynie się nie usypia, po cetyryzynie tylko, w kazdym razie ja tak mam, po zyrtecu kołowata chodzę strasznie, po loratadynie jak skowroneczek za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goszka do foki sms ktory sie nie wysłał: IP: *.tele2.pl 28.05.05, 17:46 mam oferte, moze chcesz moj blyszczyk avonu, ten co tez masz, fruit punch w tubce z kulką? bo ja w sumie nie uzywam, troche mocny i niepraktyczny. a ty lubisz. za (notabene) free, za foczą obecność w owczym życiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: do foki sms ktory sie nie wysłał: 28.05.05, 18:31 hehe, dzięki, chętnie... kochane, wy mi lepiej powiedzta w co sie mam ubrac, bo na razie siedzę w perfumach i bieliźnie i nie wiem w czym mam iść na imprezę??? Kurde, no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira dla foki ubranie IP: *.tele2.pl 29.05.05, 10:12 ze niby Ja i moje swietne porady sie spoznilysmy? foka na impre wybyla? ja proponuje spodniczke i piekna bluzke. zapytaj sie kaloo, ona kocha ubrania, na pewno ci doradzi Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: dla foki ubranie 29.05.05, 11:24 hehehe. Fok się ubrał na imprę w dwie kiecki jedna na drugą, z tym że jedna porozcinana do pasa, więc chyba tak ma być noszona na coś, w radosnej wiosennej zieleni cały poszedl i paznokietki u wszystkich czterech płetw miał zielone i zielone klapki na nogach i oczka na zielono też. nawet sie za bardzo nie zmarnował i nie skacowal, tylko trzy ogórki małosolne rano poszly, więc focza norma w zasadzie. Dziś leniuchuje do jakiejś 15, ma ochotę siedzieć na balkonie i nic nie robić, poczytać coś glupiego może... potem na dzialke do teściowej jedzie... teoretycznie ma robotę, ale to chyba wieczorkiem posiedzi... nic się foce dziś nie chce, o nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira .. IP: *.tele2.pl 29.05.05, 14:05 owcy jeszcze mniej sie chce, szczegolnie ze ma wazna robote do szkoly na 2 miesiace temu. kurde, tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: Free? kaloo? gdzie jestescie? 30.05.05, 09:16 cholera, dziewczyny, nie wiem czy jakiegoś udaru słonecznego nie mam , no! wczoraj u teściowej na działce zasnęlam sobie na lezaczku, w cieniu a jakże, tyle że jak się obudzilam to już cień się przesunął... leb mnie boli i zimno mi całą n oc bylo, brrr!!! mam nadzieje ze to przejdzie samo, no, pracy mam dziś od cholery... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira hehe IP: *.tele2.pl 31.05.05, 21:32 watek nowy: Czerwona szminka tylko na wieczor? (5) Gość: ala to kolezanke juz uswiadomilam :P Odpowiedz Link Zgłoś
modern_witch Re: hehe 31.05.05, 23:30 czesc dziewczyny, ide zaraz spac, zdechla jestem, wrocilam przed chwila ze szpitala, wiozlysmy ojca bo glowe rozbil, znaczy ja dojechalam pozniej juz na izbe przyjec... nieprzytomna jestem z lekka. A taki fajny przedtem wieczor spedzilam, ech. Tak to sie przeplata zawsze... telefon mi nie dziala w domu, nie wiem co sie stalo, dobrze ze jest komorka bo i gg czesciej nie mam niz mam... nawet sie z matka porozumiec dzis nie moglam... odezwijta sie jakos tam... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira by sie kaloo odezwala? IP: *.tele2.pl 02.06.05, 20:35 sie spotykamy? ja proponuje w tym tygodniu jeszcze, bo potem mnustwo zaliczen o ile jeszcze tego nie pisalam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: by sie kaloo odezwala? 02.06.05, 20:57 Simanko sioerściuchy moje drogie!;) No wiec tak-agni juz wspominałam,ze pewnie jakos po weekendzie ja dam rade,bo mam sesje w pelni i w sobote na szczescie exam,tak prawde mowiac to pojde zielona jak szczypiorek,bo we wtorek mialam jeden a treraz w sobote rano nastepny,niechby to szlag...;[ Odebralismy dzis mame ze szpitala-na razie wszytsko niby ok,ale pół roku trzeba uważać,no i wiadomo-rehabilitacja... Pochwale sie tak szczerze,ze wczoraj pojechalam do centrum za kółkiem,hyhy... I mój chłop sie tylko raz na mnie wydarł,a samochód natomiast ni razu mi nie zgasł był..!;D hiehie! Ot radocha!;)-paputerka czyta i sie smieje pewnie co niemiara..;DDD Co to ja jeszcze chciałam-aha! Ja moge np.w poniedziałek,weekend raczej jeszcze odpada,moze byc tez jakos wtorek albo co.Dajta znac jakie preferencje kto ma.;)_ Dziekuje i pozdrawiam waćpanie i jaśniepanny..;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaira .. IP: *.tele2.pl 02.06.05, 21:59 to jest twoje zdanie, a nasze nie. jak sie nie znasz - to sie nie odzywaj Odpowiedz Link Zgłoś