Dodaj do ulubionych

tvn style i te 3 panie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 09:56
dziewczyny,nie wiem czy oglądacie nowy kanał tematyczny TVN STYLE
pomyusł moze i ciekawy ,ale;
1.prowadzące:
MARZENA ROGALSKA wiek cos ok.40,moze deko więcej-stylisci wybierają jej
koszmarne ciuchy,bladorózowo -majtkowe bluzki,baletki do srebrzystych bojówek-
no koszmar
BEATA SADOWSKA-całkiem miła i sympatyczna ,ale tej to znowu dają ciuchy o
kilka numerów za duze,za długie rękawy,wielkie dekoldy,nogawki długaśne no te
włosy-czy tego nikt nie widzi?przeciez ona jeste zawsze nieuczesana
ja rozumiem luz,taki styl-ale ona nie jest u siebie na działce
JOANNA HORODYŃSKA-podstarzała modelka,równiez z włosami o nieokreślonym
kolorze i lekko spalonej trwałej-ta nie daje się wbijac w te koszmarki od
sponsorów
no i goście-wczoraj lansowano przede wszystkim pracowników TVN-Klaudai carlos-
piękna kobieta i Karolina Malinowska-zona Oliviera Janiaka-dostała mozliwosc
prowadzenia programu o modzie i mowi mniej więcje
tak :...białom...jedwabnom..lekkom..
a Wam jak podoba się ten program?
Obserwuj wątek
    • charade Re: tvn style i te 3 panie 09.09.04, 10:28
      Nie oglądam co prawda tego programu, ale Horodyńska podstarzała ??? Przecież
      ona jest młoda !
      • diastema Re: tvn style i te 3 panie 09.09.04, 10:51
        ale wyglada jak stara raszpla cera brzydka, ryj wychudzony jakby raka
        miala,wlosy to samo rzadkie jakies i w kolorze co tu duzo mowic sraczki i chude
        nogi co z nimi nigdy nie wie co zrobic i siada w jakis dziwacznych pozycjach i
        zero spontanicznosci juz 5min przed zadaniem pytania widac jak sie dziewczyna
        spina w sobie,powtarza w myslach pytanie,skupia sie , w koncu sklada w usta w
        jakis dziwny dziubek i mowi pytanie..hehehe i w tym samym monencie ktoras z
        dwoch pozostalych pan zadaje spontanicznie pytanie i ja zaglusza a ta biedula
        znowu zaczyna sie spinac zeby sprobowac zadac to samo pytanie ponownie;)nie ona
        do tv sie nie nadaje;)
    • Gość: personka Re: tvn style i te 3 panie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.09.04, 10:31
      jak na razie widzialam jeden program o urodzie prowadzony przez pseudo
      sytlistke-sadzac po efektach jej pracy, ale moja uwage zwrocila panna, ktora
      byla modelka w tym programie. Nie moglam uwierzyc ze wybrali cos takiego do
      programu:panna ma sztuczne cycki i powiekszone usta na wzor czlekoksztaltnej
      malpy i wyglada sztucznie az do bolu, a patrzac na nia nawet dziecko w wieku
      przedszkolnym zorientowaloby sie ze cos z nia nie tak. Dawno nie widzialam
      takiego plastiku a fuj.
    • Gość: kaloo stajl czy style...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 10:33
      Zawsze czytałam to z ang,a wczorj po zakończeniu jakiegoś programu lektor z
      polska mówi: dla TVN Style...hmmm...no więc jak?!
      I niniejszym w końcu się wypowiem też ja na ten temat(na forum moda też są
      takie wątki) i tak:
      1. Horodyńska-dla mnie dno totalne.Szkoda mi czasu jej żałosność opisywać i
      zawsze tylko mnie odstrasza od oglądania czegokolwiek,zwłaszcza swoją wymową
      jakby wierszyk w podstawówce recytowała...brrr...I to ma być ktoś podobno po
      dziennikarstwie...???no,w sumie jest modelką,więc...no nieważne;)
      2. Beata Sadowska jest ok,chyba najbardziej naturalna z całej trójcy.
      3. Rogalsa jest ok,chociaż ma bardziej radiową urodę i charyzmę...
      Poza tym może ta stacja się wyrobi,bo myślałam że będzie spoko,ale jest
      niestety jesdnak rochę mdła,Malinowską mogłaby z powodzeniem zastąpić każda
      stylistka lub modelka,ale niestety nie każda jest żoną Janiaka...
      Podobał mi się jedynie jakiś programik w weekend na temat urody,coś tam
      z "pięknie" w tytule i był ok,prezenterka fajna,były opisywane zabiegi na
      ciało,makijaże i ogólnie to był taki bardzo babski,relaksująco-lekkostrawny-
      odstresowujący programik.Ale tylko ten jak na razie,choć przyznam szczerze że
      na tyle co oglądałam,to w niemal w 90% była tylko sławna trójaca pokazywana...
      To na tyle o tvn style!;)
      pzdr!
      • Gość: ZYX Re: stajl czy style...? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.09.04, 10:36
        A gdzie mogę znaleźć ten kanał? Czy jest już na jakiejś kablówce?
    • Gość: Gośkaaaa Re: tvn style i te 3 panie IP: *.zamosc.mm.pl 09.09.04, 14:17
      Najajniejsza jest bez dwóch zdań ta czarna. I szczerze mówiąc to jej uroda mi
      sie podoba bo jest taka niespotykana. Jest najbardziej spontaniczna i dzięki
      niej ten program "żyje". Jest najbardziej "zawodowa". Najmniej podoba mi sie ta
      modelka, ma beznadziejne buty czasem (to tak nawiasem)Ta trzecia ujdzie w
      tłumie tylko często powtarzą w wywiadzie "(a) czy to nie jest tak, że..."
      troche przesłodzona ale może być. Ogólnie kanał fajny, choć denerwuja mnie
      nieustannie puszczane powtórki (ale może ja ciągle trafiam na te same odcinki)
      i nie podoba mi się program o "gotujących damach dwóch" :)
      • sloneczko12 Re: tvn style i te 3 panie 09.09.04, 14:39
        Ja także nie lubię tego programu "gdy gotują puszyste damy dwie, każdemu chce
        się jeść". Aż mnie obrzydzenie bierze na widok tych pań...są tak grube, mają
        typowy angielski akcent, są totalnie brzydkie i wątpię aby komuś na ich widok
        przyszedł apetyt:-) Może i gotują nieźle, ale ubiór, wygląd też robi swoje...A
        one...ehh...szkoda gadać.
        Jeśli zaś chodzi o te Panie z "miasta kobiet" - najbardziej podoba mi się
        Beata - ta czarna, mówi dobrze, płynnie, jest inteligentna i orginalna, radiowa
        blondynka jest także ok, dużo mówi i ze zrozumieniem słucha każdej wypowiedzi,
        natomiast ta ruda modelka jest po prostu fatalna, wydaje mi się mało
        inteligenta i próżna, jezeli niekiedy do programu zapraszają tancerki, i Te
        Panie naśladują kroki taneczne, to aż mnie śmiech ogarnia na widok
        Hordyńskiej...Ona wogóle nie potrafi nauczyć się jednego choćby kroku...jest
        fatalna jednym słowem. Co do ubioru prezenterek, nie będę się wypowiadać, każda
        z nich ma inny styl i to widać gołym okiem, jednak Hordyńska to typowa
        modelka...zauważyłyście chyba, że nigdy nie jest ubrana na sportowo.
        Jej "elegancja" aż rzuca się w oczy...
        Co do programu "no to pięknie", prowadząca (nie wiem jak ma na imię), jest dość
        sztuczna, i te Jej włosy - przylizane, w Jej wyglądzie nie podoba mi się
        jedynie fryzura, co do całości - jest ok, ładnie robie makijaż muszę przyznać...
        natomiast bardzo mi się podoba program o "młodych mamach" i dzieciach.
        Prowadząca program jest bardzo miłą kobietą, rady też są ciekawe.
        Pozdr. serdecznie...
    • katija1 Re: tvn style i te 3 panie 09.09.04, 14:47
      zgadzam się co do Horodyńskiej. czy nikt z producentow programu nie widzi, że
      ona się zupełnie nie nadaje? Moze jest dobra w modelingu, ale na pewno nie do
      tv... zlitujcie sie nad nami-oglądaczami...
      Sadowska jest ok
      Rogalska mało strawna, ale przy Horodyńskiej to i tak cudo.
    • Gość: Renata Re: tvn style i te 3 panie IP: *.devs.futuro.pl 09.09.04, 14:52
      Parę razy widziałam ten kanał TV ( dla mnie fatalny), ale wciąż było to samo!
      Te same okropne prowadzące, ten sam temat i ta sama rozmowa!! czy w tym kanale
      są tylko powtórki?? a odczucia co do prowadzacych mam takie same jak moje
      poprzedniczki: Beata ok, Horodyńska- dno ( ciekawi mnie układ z TV)i ta trzecia
      bez wyrazu.
      Pozdrawiam!!
    • Gość: bebe Re: tvn style i te 3 panie IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 09.09.04, 14:56
      Uważam, że program o stylu ubierania, życia powinny prowadzić panie w różnym
      wieku. Nie rozumiem skąd ten jad u kobiet, które być może są jeszcze młode, ale
      też będą stare. Trzeba nauczyć się być elegancką i zadbaną kobietą w każdym
      wieku.Program tv powinien być jakąś inspiracją. Kobiety możemy skrytykować, ale
      szacunek jako ludziom też im się należy.
      • Gość: Renata Re: tvn style i te 3 panie IP: *.devs.futuro.pl 09.09.04, 15:04
        ..ale one za to biorą pieniadze a sie nie nadają!!..
        • Gość: Ola Re: tvn style i te 3 panie IP: 195.26.24.* 09.09.04, 15:29
          Styl ubierania się Beaty sadowskiej mnie drażni. Te jej za luźne spodnie typu
          dres na działkę...Pewnie to taka moda ale ja preferuję inny styl.
    • roxi_hart Re: tvn style i te 3 panie 09.09.04, 17:59
      Caly ten program to towarzystwo wzajemnej adoracji-problemy typu-jak wydepilowac nogi czy nalozyc akryl na paznokcie juz dawno przestaly mnie smieszyc-teraz to tylko mnie nudza. Z calej trojcy najfajniejsza jest Becia Sadowska, Horodynska do przelkniecia chociaz tylko na temety o modzie ma cos do powiedzenia a Rogalska....szkoda slow. Najglosniejsza, robiaca glupie miny pani z radia na wizje sie kompletnie nie nadaje. Gdyby nie ona to ogladalabym ten program czesciej.
      • Gość: Mikka Re: tvn style i te 3 panie IP: 80.48.129.* 09.09.04, 23:32
        Z trzech pań: Sadowska jest fajna, na luzie, Horodyńska mizdrzy się i jest nie do zniesienia, ta trzecia - nic specjalnego. Program jak na razie dość nudny, masa powtórek, ogladam na wyrywki od trzech dni a zajawkę z Manuela Gretkowska puszczaja chyba co kwadrans - jak to widze po raz kolejny to od razu przełączam, bo juz nie moge scierpieć tego samego "proszę sobie wyobrazić osobę piszącą..."
    • cardamomo Re: tvn style i te 3 panie 09.09.04, 23:54
      Moim zdaniem najfajniejsza jest Beata Sadowska - oryginalna, inteligentna,
      potrafiąca pytać i słuchać. A jak mówi po włosku! Pierwsza klasa. Marzena
      Rogalska z całą pewnością nie ma 40 lat! Może nie jest super piękną laską, ale
      jest błyskotliwa i dowcipna.
      Najmniej mi odpowiada Horodyńska - bez charakteru. Zupełnie jakby recytowała
      wyuczone pytania i formułki. Chetnie zamieniłabym ją na Małgosię Belę albo Olę
      Chaberek i byłoby super.

A idea programu bardzo mi się podoba. A powtórki sa dlatego, że oni jeszcze na
      dobre nie wystartowali i puszczają programy chyba z sierpnia.

• Gość: nina Re: tvn style i te 3 panie IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 10.09.04, 00:08
        Brunetka- mila, ladna, fajnie prowadzi rozmowy
        Blondyna- nie cierpie jej sluchac, drazni mnie,
        Ruda czy tez brazowa :)- okropna, i tez zauwazylam jej dziwna mine przy mowieniu, jakos tak
        podnosi skrzydelka nosa i jej twarz robi sie jakas taka brzydka, choc moze to zle slowo, raczej
        jakas taka dziwna
        Program dosc nudnawy moze sie rozkreci.
        • Gość: kizia Re: tvn style i te 3 panie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:51
          Laski,skąd w Was tyle jadu w stosunku do Joanny Horodyńskiej?Może przemawia
          przez Was zazdrość o jej urodę?Wątpię,aby któraś z wypowiadających sie tutaj
          Pań dysponowała urodą choć w połowie tak oryginalną jak Joanna.Poza tym ona nie
          jest po dziennikarstwie tylko po socjologii na UJ(jest w trakcie robienia
          doktoratu).Zresztą skąd to przekonanie,że aby dobrze prowadzic program trzeba
          skończyc dziennikarstwo?Według mnie Horodyńska prezentuje największą klasę
          spośród wszystkich prowadzących,jej wypowiedzi zawsze sa wyważone,posiada
          kulturę osobistą na wysokim poziomie i wiele taktu,w przeciwieństwie do Marzeny
          Rogalskiej.Czasem lepiej się odezwać rzadziej i przemyśleć to,co chce sie
          powiedzieć niż paplać na okrągło i przerywać wypowiedzi innych,tak jak robi to
          Rogalska.I jeśli ktokolwiek robi w tym programie coś dziwnego z ustami,to na
          pewno nie jest to Horodyńska.Spójrzcie na usta Marzeny Rogalskiej,którymi to
          wywija na wszystkie strony i na jej wadę zgryzu(fakt,ma urodę typowo radiową).
          • Gość: kizia Re: tvn style i te 3 panie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:55
            Poza tym,u większości osób podczas mówienia drgają skrzydełka nosa.Horodyńska
            nie jest wyjątkiem.Sprawdźcie to na sobie.
          • katija1 Re: tvn style i te 3 panie 10.09.04, 13:55
            Gość portalu: kizia napisał(a):

> Laski,skąd w Was tyle jadu w stosunku do Joanny Horodyńskiej?Może przemawia
            > przez Was zazdrość o jej urodę?

nie czepiam się jej urody tylko nieumiejetności dziennikarskich

> ?Według mnie Horodyńska prezentuje największą klasę

Nie nazwałabym klasą chodzenie z błyszczykiem w dłoni podczas ważnej gali (na
            której byłam) i podmalowywanie się nim przeglądając w kieliszku w obecności
            innych mniej i bardziej waznych gości. dno...

> spośród wszystkich prowadzących,jej wypowiedzi zawsze sa wyważone,posiada
            > kulturę osobistą na wysokim poziomie i wiele taktu

nie posiada...

Spójrzcie na usta Marzeny Rogalskiej,którymi to
            > wywija na wszystkie strony i na jej wadę zgryzu(fakt,ma urodę typowo radiową).

zgadzam sie.
            • Gość: kizia Re: tvn style i te 3 panie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 18:25
              Chciałam zaznaczyć,że ja oceniam Joannę Horodyńską jako prowadzącą
              program "Miasto Kobiet" w TV STYLE,a nie jako bywalczynię salonów,gdyż w
              przeciwieństwie do przedmówczyni nie mam sposobności bywać na tych samych
              galach co Horodyńska.
              • Gość: Magda Re: tvn style i te 3 panie IP: *.osk.pl / *.osk.pl 11.09.04, 20:20
                Moim zdaniem troche zazdroscicie tej Horodynskiej, wcale nie jest taka zla.
                Moze troche pretensjonalna i faktycznie gada, jakby sie na pamiec nauczyla co
                do slowa wszystkiego... Ale jakos sie prezentuje... Najgorszy jest ten slimak
                Sadowska, ktora zawsze jakos dziwnie sie trzesie na boki, jak mowi. Nie moge na
                nia patrzec, moim zdaniem w ogole sie nie nadaje do tv.. Ni przypial, ni
                wypial...
          • wrednamaupa Re: tvn style i te 3 panie 12.09.04, 21:43
            zgadzam sie z kizia. rowniez zaloze sie, ze zadna z wypowiadajacych sie tu pan
            nie jest nawet w polowie tak "oryginalna" jak Joasia.
            drogie panie - tego nie mozna wycwiczyc ani kupic! z wyrazem twarzy a'la krowa
            na pastwisku trzeba sie juz urodzic!!!

aaaaaaaaaaahahaaahaaaa przypomnial mi sie taki skecz:
            przychodzi synek wampir do tatusia wampira i mowi:"tato,, dzieci mowia, ze
            jestem brzydki"
            na to tatus "synku, ty nie jestes brzydki, ty jestes... oryginalny"
    • Gość: ola Horodynska i doktorat na UJ???? IP: *.proxy.astra-net.com 11.09.04, 22:25
      jesli robi..to powinna miec zajecia
      www2.uj.edu.pl/ects/pl/wydzialy/filozofia/jednostki/socjologia.html..a
      jej naziwska nie ma
      • Gość: tralala Re: Horodynska i doktorat na UJ???? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 10:43
        sorry, a od kiedy posiadanie doktoratu czy tyt. profesora jest wyznacznikiem
        kultury osobistej czy inteligencji??? znam kilku doktorow ktorzy sa, uzywajac
        eufemizmu, malo kulturalni, inteligencja w niektorych przypadkach tez
        pozostawia wiele do zyczenia. jezeli ktos sadzi ludzi po tym ile literek przed
        nazwiaskeim maja to chyba ma jakis kompleks albo jest nadwyraz egzalowany...
        • Gość: Kate Re: Horodynska i doktorat na UJ???? IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 12.09.04, 11:11
          Swieta racja tralala :)

PS:Programu nie widzialam, ale Horodynska pamietam z mtv, i tam tez byla
          strasznie sztuczna. Pozdr :)
          • Gość: ola Re: Horodynska i doktorat na UJ???? IP: *.proxy.astra-net.com 12.09.04, 14:56
            boze!! jakie puste lale, pytam czy na pewno robi doktorat skoro nie prowadzi
            cwiczen ze studentami...noooooo
            • Gość: kizia Re: Horodynska i doktorat na UJ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 16:06
              Świetnie ola,że Ty jesteś "pełną" lalą:)I obrażasz inne forumowiczki.A nie
              pomyślałaś,że ona ten doktorat juz zrobiła?I że wcale nie musi pracować na
              uczelni?Poza tym spokojnie,nie irytuj się aż tak bardzo i nie angażuj.Czyżby
              jakieś kompleksy?:)
              • Gość: iksia Re: Horodynska i doktorat na UJ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 16:21
                W jednym poście widnieje:(jest w trakcie robienia
                doktoratu)
                Więc raczej go nie zrobiła jeszcze!
                • Gość: kizia Re: Horodynska i doktorat na UJ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 16:35
                  Boże,laski,co za "szczegółowośc"?Jakiś czas temu była w trakcie,może teraz jest
                  już po.A może nie?No i co,jeśli nie?I co z tym zrobicie?Zaśniecie spokojnie?
                  Proponuję wyładować Waszą negatywną energię w inny sposób.Chyba troszeczkę
                  emocjonalnie podeszłyście do tematu,a zwłaszcza do osoby Joanny
                  Horodyńskiej.Czyżby przyczyny tego tkwiły gdzieś głęboko w Was?Jest
                  paskudna,głupia,tępa,brzydko robi z nosem,jeszcze gorzej z ustami,bez gustu,no
                  i oczywiście bez doktoratu!-takie sa Wasze opinie.Moja jest inna i
                  już.Wyluzujcie troche.
                  • Gość: kizia Re: Horodynska i doktorat na UJ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 16:38
                    Poza tym zawsze możecie założyc wątek pt."Joanna Horodyńska jest totalnie
                    beznadziejna,prawda?No i nie ma doktoratu!" i tutaj sobie troszeczkę
                    ponajeżdżać.
      • justa_79 Re: Horodynska i doktorat na UJ???? 13.09.04, 12:22
        jeśli robi eksternistycznie, to nie musi prowadzić zajęć.
        • paputerek Re: Horodynska i doktorat na UJ???? 13.09.04, 17:17
          Horodyńska ma monstrualnie wysunięta dolna szczękę i mnie to bardzo razi,
          podobnie z Rogalską, spęczniałe usta i krzywy zgryz. Takich ludzi nie powinno
          się brac do TV. I to nie jest dyskryminacja.
    • Gość: przemekw998@wp.pl Re: tvn style i te 3 panie IP: 82.177.67.* 18.09.04, 13:55
      witam pani marzeno ja chciałbym sie zpaniom zaprzyjaznic i wobec tego prose oo
      dpowiec zpani trony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka