IP: *.one.pl / 213.199.255.* 10.09.04, 15:22
dziewczyny co sadzicie o kosmetykach tej firmy, zastanawoiam sie nad pudrem i
podkladem co wy na to:):)
Obserwuj wątek
    • gocha221 Re: isa dora 10.09.04, 15:33
      kosmetyki tej firmy sa często omawiane na forum. wrzuc nazwe firmy do wyszukiwarki
    • ta_milena Re: isa dora 10.09.04, 15:55
      Ja akurat nie przepadam ani za podkładami, ani za pudrami tej firmy- kolory sa
      jakies takie zbyt rozowe, a raz podklad (Velvet Touch czy cos w tym rodzaju)
      trafil mi sie strasznie grudkowaty :( Zdecydowanie wole Lumene. Natomiast z
      IsaDory bardzo lubie cienie i blyszczyki- sa swietne.
    • magdzie Re: isa dora 10.09.04, 16:20
      uzywam podkladow, blyszczykow, kredek, korektorow, cieni.
      zdecydowanie polecam:
      -podklady:hydralight (uzywam zima), velvet uzywa moja rodzicielka i jest b.dobry
      -blyszczyki: wszystkie, a szczegolnie z ekstraktem z jojoba
      -roże tez sa swietne
      • Gość: tralalla Re: isa dora IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.09.04, 18:02
        a ja polecam cienie, duzy wybor kolorow, dobrze sie trzymaja, mam poczworne i
        podwojne. te 4 w jednym sa ciut kruszace sie przy nabieraniu na gabeczke, a te
        2dwojne sa twardsze. ogolnie polecam, sa tez nie zbty drogie.
        • Gość: Akne Re: isa dora IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.09.04, 18:51
          Ja rowniez polecam podklad Hydralight. Cienie maja przepiekne kolorki, ale
          wydaja mi sie nietrwale.
    • Gość: vanillka Re: isa dora IP: *.smrw.lodz.pl 10.09.04, 19:32
      Ja mam puder brązujący w kamieniu z drobinkami rozświetlającymi (waterproof)-
      świetny! Można nim ładnie wymodelować twarzyczkę, jestem baardzo zadowolona.
      Juz się zastanawiam, czy na zimę nie zakupić jasniejszego odcienia. Pozdrawiam
      • tikulek Re: isa dora 10.09.04, 20:09
        A ja właśnie dzisiaj kupiłam podkład Hydralight i jestem bardzo z niego
        zadowolona. Wprawdzie na razie wypróbowałam go w domowych warunkach i nie wiem
        jak będzie wyglądać buzia po 8 godzinach w pracy ale jest ok. Kolory też mają
        naturalne (wybrałam 62 natural beige) a nie jakies pomarańczowe:)
    • Gość: Ania Re: isa dora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 20:13
      Także polecam podkad hydraliht Isydory.też mam kolor 62- natural beige.Jestem
      wierna temu podkładowi od 2lat, jak dotąd nie znalazłam lepszego dal mojej
      suchej skóry
    • Gość: ala Re: isa dora IP: *.one.pl / 213.199.255.* 11.09.04, 10:49
      dzieki dziewczyny dzis biegne do sklepu i kupie go A co!!! wyprobuje:) buziaki
      dla Was dziekuje za podpowiedzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka