Gość: justy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 20:05 Czy wiecie, gdzie można kupić w Warszawie kosmetyki NeoStrata? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: NeoStrata IP: *.rasserver.net 10.04.02, 20:11 W Polsce chyba tylko w zakładach kosmetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: NeoStrata IP: *.acn.waw.pl 10.04.02, 20:24 Można też kupić wysyłkowo na stronie www.bio-med.pl/index1.html Ceny niestety nie należą do najniższych (wszytskie kosmetyki powyżej 100 zł). Już kiedyś się zastanwiałam nad ich zakupem, ale przyznam, że wpierw wolałabym wypróbować (nie wiem, jak moja skóra zareaguje na kwasy AHA). dlatego wizyta u kosmetyczki wydaje mi się całkiem sensownym posunięciem. Przy okazji mam do Ciebie, justy (jako do farmaceutki) pytanie: czy można jeszcze dostać w aptekach Hydracid SVR? Artykuł Basi (Basiu - naprawdę jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy!) zachęcił mnie d jego wypróbowania, ale zdaje się, że firma wycofuje go z Polski. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: NeoStrata IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 22:32 Już wycofali; od dawna nie było u mnie Hydracidu, również w ulotkach ani na swojej stronie www SVR go nie wymienia. Zamiast Hydracidu, mozesz jeszcze poszukać (też wycofywanego) Effalpha LRP (u mnie w aptece był jeszcze w zeszłym tygodniu). Szkoda, że ta NeoStrata jest taka droga :( Chyba zastanowię się nad balsamami Swiss Formula (Alpha Silk) lub Freeman, są tańsze (ale czy skuteczne?). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: NeoStrata IP: *.rasserver.net 10.04.02, 22:34 Hydracid jest dostępny na zagranicznych stronach internetowych, ale to oczywiście wychodzi bardzo drogo za przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konwalia Re: NeoStrata IP: 192.168.0.* 11.04.02, 10:46 Radzę szukać w aptekach dobrze zaopatrzonych w kosmetyki apteczne. Moje mleczko NeoStraty kupiłam od kosmetyczki, ale widziałam we Wrocławiu w aptekach parę ich produktów (np. apteki samoobsługowe w Galerii Dominikańskiej i na ul. Oławskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silie Re: NeoStrata- a w Łodzi?! IP: *.jmk.lodz.pl 11.04.02, 11:41 A czy ktos z Łodzi widział u nas NeoStratę? pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha_org Re: NeoStrata- a w Łodzi?! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 00:07 A proszę bardzo - Centrum Dermatologii Kosmetycznej Armii Krajowej 32 (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silie Re: NeoStrata- a w Łodzi?! IP: *.jmk.lodz.pl 12.04.02, 08:57 Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha_org Re: NeoStrata- a w Łodzi?! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 13:50 Nie ma za co :)) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś