Gość: lusia IP: 80.51.238.* 19.09.04, 15:08 dziewczynki,czy prostownicą prosstujecie włosy suche cZy wilgotne i co dalej?/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kragmel Re: jak uzywać prostownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 17:29 zawsze suche. a o co chodzi z tym dalej? bo ja nic szczególnego nie robię. jak już wyprostuję to najwyżej doprawiam fioletowym sunsilkiem albo serum na końcówki z avonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Jakiej firmy prostownice kupić??? IP: *.crowley.pl 19.09.04, 18:23 chcialabym kupic prostownice, czy mozecie mi jakas polecic????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia-k Re: jak uzywać prostownicy-fachowcy!!!!plisss IP: 80.51.238.* 19.09.04, 20:34 dziwne, bo zdaje mi się,że sansilk, przed prostownicą , z twojego postu wywnioskowałam,że stosujesz go po prostowaniu, to jak w końcu,??? fachowcaaa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Tylko Remington IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 20:56 Używam od roku prostownicy z w.w firmy i jest rewelacyjna. Jest bardzo mocna i szybko prostuje, ale nie niszcząc włosów. Zawsze włosy suche, po nałożeniu sunsilku lub żeli do prostowania, wtedy efekt trwa dłużej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Tylko Remington IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 19.09.04, 21:03 Prostownica ZAWSZE tylko na ZUPELNIE suche wlosy, dziewczyny!! A srodki do prostowania naklada się zawsze po. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: jak uzywać prostownicy-fachowcy!!!!plisss 19.09.04, 21:32 no dobrze, więc ja robię tak: sunsilk po (na suche włosy) - prostownica sunsilk przed (na wilgotne włosy) - szczotka i suszarka ja sunsilka używam do wygładzenia włosów, do prostowania wystarcza prostownica na włosy saute (i po prostownicy to mleczko już tylko do utrwalenia efektu). Odpowiedz Link Zgłoś