Dodaj do ulubionych

jak uzywać prostownicy

IP: 80.51.238.* 19.09.04, 15:08
dziewczynki,czy prostownicą prosstujecie włosy suche cZy wilgotne i co dalej?/
Obserwuj wątek
    • Gość: kragmel Re: jak uzywać prostownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 17:29
      zawsze suche. a o co chodzi z tym dalej? bo ja nic szczególnego nie robię. jak
      już wyprostuję to najwyżej doprawiam fioletowym sunsilkiem albo serum na
      końcówki z avonu.
      • Gość: Ola Jakiej firmy prostownice kupić??? IP: *.crowley.pl 19.09.04, 18:23
        chcialabym kupic prostownice, czy mozecie mi jakas polecic?????
      • Gość: monia-k Re: jak uzywać prostownicy-fachowcy!!!!plisss IP: 80.51.238.* 19.09.04, 20:34
        dziwne, bo zdaje mi się,że sansilk, przed prostownicą , z twojego postu
        wywnioskowałam,że stosujesz go po prostowaniu, to jak w końcu,???
        fachowcaaa!!!!!!
        • Gość: kama Tylko Remington IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 20:56
          Używam od roku prostownicy z w.w firmy i jest rewelacyjna. Jest bardzo mocna i szybko prostuje, ale nie niszcząc włosów. Zawsze włosy suche, po nałożeniu sunsilku lub żeli do prostowania, wtedy efekt trwa dłużej!
          • Gość: Sandra Re: Tylko Remington IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 19.09.04, 21:03
            Prostownica ZAWSZE tylko na ZUPELNIE suche wlosy, dziewczyny!! A srodki do
            prostowania naklada się zawsze po.
        • kragmel Re: jak uzywać prostownicy-fachowcy!!!!plisss 19.09.04, 21:32
          no dobrze, więc ja robię tak:
          sunsilk po (na suche włosy) - prostownica
          sunsilk przed (na wilgotne włosy) - szczotka i suszarka
          ja sunsilka używam do wygładzenia włosów, do prostowania wystarcza prostownica
          na włosy saute (i po prostownicy to mleczko już tylko do utrwalenia efektu).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka