IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 16:08
Zastanawiam się , jak wyglądała w ciemnych włosach...bo nie wierzę by osoba z tak ciemną karnacją ich nie rozjasniła. Co to w ogóle za trendy: mulatki - blondynkami! Jakoś strasznie mnie to drażni.
Obserwuj wątek
    • Gość: Free .. IP: *.tele2.pl 19.09.04, 16:11
      ta.. bo sie wszystkie na blondynki robia, to i mulatki tez..
      a wydaje mi sie ze Beyonce ciemniejsze wlosy miala na poczatku kariery
      Destiny's Child, a pozniej je bardziej rozjasnila.
      • Gość: Olla Re: .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 16:13
        Za niedługo będa same blondynki.
        • Gość: motion Re: .. IP: *.toya.net.pl 19.09.04, 16:16
          och nie! to byłoby straszne.
          • Gość: Free ja mogę przysiąc... IP: *.tele2.pl 19.09.04, 16:29
            że nigdy blĄdynką z wlasnej (i niewlasnej tez, bo sie nie dam) woli nie
            zostanę! :))
            • Gość: ona19 Re: ja mogę przysiąc... IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 19.09.04, 16:50
              beyonice jest gruba:/
              • Gość: motion Re: ja mogę przysiąc... IP: *.toya.net.pl 19.09.04, 16:56
                i sławna i bogata. Straszne i boli, co? :)
                • Gość: lalique Re: ja mogę przysiąc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 16:59
                  Christina Milian (nie wiem - mulatka czy murzynka?) też sobie rozjaśniła włosy
                  i wygląda o niebo lepiej niż w czarnych. A Lil Kim w platynie jest nie do
                  strawienia, taka wulgarna i prostacka.
              • kiddo Re: ja mogę przysiąc... 19.09.04, 17:05
                Beyonice może i jest gruba, ale BEYONCE nie jest gruba. Uważam, że to zajebista
                sprawa, że lansuje sie wreszcie zdrową kobiecą figurę, a nie wychudzoną. Moim
                zdaniem aż przyjemnie popatrzeć (a twierdzą tak samo mój brat, mój chłopak, moi
                koledzy)na Beyonce, Kelis, Blue Contral itd. I nie pisze tego dlatego,że sama
                jestem monstrualnie gruba, bo nie jestem - mam pełną, ale przede wszystkim
                wysportowaną sylwetkę. I podobam sie sobie.
    • Gość: Kaja Re: BEYONCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 17:25
      Zgadzam sie z poprzedniczka,wreszcie jakas piosenkarka jest lansowana o ladnej
      twarzy i normalnej sylwetce...okropne sa te anorektyczki ...
      • Gość: ivy Re: BEYONCE IP: 80.51.90.* 19.09.04, 17:53
        jakie anorektyczki? J.Lo? Spears? nie zauwazylam, zeby jakies anorektyczki byly
        tak lansowane.
        • Gość: xyz Re: BEYONCE IP: 193.151.48.* 20.09.04, 08:57
          no bo sie przeciez trendy zmienily i dlatego juz ich nie widujesz.
          ale jesli chcesz przykladu anorektycznej gwiazdki to prosze: posh spice,
          aguilera z poczatku jej kariery, celine dion, itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka