janiko 12.04.02, 18:57 Czy używałyście już kiedyś latem pudru brązującego do twarzy? Czy dobrze matuje, nadaje skórze ładny kolor? Co polecacie i za ile? Dzięki za odpowiedzi Pozdrowienia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Izabella Re: puder brązujący IP: *.vgernet.net 13.04.02, 18:13 Ja mam puder brazujacy firmy Estee Lauder(Bronze Goddes)Jestem z niego bardzo zadowolona, dosc duze opakowanie, wydajny, ladny naturalny braz z odrobinka blyszczacych krysztalkow.Wspanialy kosmetyk na lato kiedy jest cieplo, dodaje twarzy blasku, koloru,mozna wyrownac opalenizne i wygladac pieknie bez podkladu i innych kosmetykow.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: puder brązujący IP: *.ost-poland.com.pl 15.04.02, 17:02 Zgadza sie, swietny kosmetyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oriana Re: puder brązujący IP: *.waw.cdp.pl 15.04.02, 11:29 Polecam puder brązujący Rimmel. Używam nr 24 lub 21. Jest bardzo fajny ma takie złote drobinki rozświetlające i wszyscy się pytają gdzie sie tak opaliłam ;-). Pozdrawiam Oriana Odpowiedz Link Zgłoś
janiko Re: puder brązujący 15.04.02, 18:15 Dziwczyny! Ile te pudry bronzujące mniej więcej kosztują??? Pozrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: puder brązujący IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 19:54 mnie też interesuje cena tego pudru E.Lauder,napisz jeszcze prosze jak go nakładasz,pędzlem,puszkiem? przyznam,że mnie zainteresował taki puderek,tylko nie wiem czy będę go umiała używać.Pozdrawiam! Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: puder brązujący IP: 212.244.106.* 16.04.02, 11:37 Kiedys używałam namiętnie puderku pod nazwą bodajże Egyptish Earth- był rewelacyjny , idealnie wyrównywał kolor, wygładzał, lekko rozświetlał i naprawdę dawał złudzenie egipskiej opalenizny. Poza zaletami pudru - piękna amforka w charakterze opakowania. Niestety,u nas praktycznie nie do kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kahula Re: Ziemia Egipska IP: 194.175.243.* 16.04.02, 14:01 Hej! Ja też używam Ziemi Egipskiej. Właśnie nabyłam już chyba piąte puzderko! Kosztuje 100 PLN, wystarczy na ponad pół roku (przy intensywnym, codziennym używaniu) i nadaje cerze kolor prawdziwej opalenizny. Producent to firma Bicor (lub podobnie). Jest łatwy do kupienia ale trzeba znać punkty gdzie się go sprzedaje, bo w zwykłych perfumeiach rzeczywiście jest nie do dostania. W Poznaiu kupuję go w ALFIE na piętrze. Polecam i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: AVON 16.04.02, 14:31 Ja używam pudru brązującego w kulkach AVONU. Jest to jeden z niewielu kosmetyków tej firmy, które mi odpowiadają. Obecnie kończę już drugie opakowanie i czekam na promocję aby nabyć już następne :-))) Puder kosztuje ok. 40 zł (w promocji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Didi Re: AVON IP: *.bcf.pl 16.04.02, 15:21 Mi sie udalo nabyc puder Avonu za cos ok 28 zl (w promocji). Generalnie tez jestem zadowolona, choc moglby byc troszeczke mniej pomaranczowy a bardziej brazowy. Aha, nakladam go duzym pedzlem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Ziemia Egipska IP: 212.244.106.* 16.04.02, 15:23 Jesteś z Warszawy? Jeśli tak , to oświeć mnie, proszę gdzie dokładnie jest ta perfumeria ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella Re: puder brązujący IP: *.vgernet.net 16.04.02, 14:37 Ewa w pudeleczku z pudrem jest taki plaski"okragly" pedzel. Naklada sie nim bardzo dobrze i jestem pewna ze nie bedziesz miala z tym problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nova Re: puder brązujący IP: 213.192.68.* 16.04.02, 17:57 ja używam pudru GIORDANI-ORIFLAME,uważam,że jest lepszy od AVONU,(nie ma pomaranczowego odcienia),i jest bardzo,bardzo wydajny!!uyzwam go od 4 miesiecy (codziennie)i nie zauwazylam zeby kuleczki sie choc odrobine"zmniejszyly".Nakladam go pedzlem.acha,kosztuje ok.70 zl(bez promocji) pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masia PUDER BRAZUJĄCY-ZIEMIA EGIPSKA IP: *.tele2.pl 17.04.02, 08:00 Witam Witam Chciałam Paniom powiedzieć że niejaka "Ziemię Egipską"-puder brązujący można nabyć w sklepie "Arka" na ul.Szpitalnej w Warszawie. Mają tam swój slep firmowy,na parterze. Też się zastanawiam nad zakupem tego pudru:)) pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kahula Re: PUDER BRAZUJĄCY-ZIEMIA EGIPSKA IP: 194.175.243.* 17.04.02, 12:47 ... nie zastanawiaj się ani chwili dłużej! Będziesz zachwycona. Ja używam też cieni do powiek. Ładne trwałe kolory i cena bardzo atrakcyjna jeśli weźmiesz pod uwagę ile ich jest.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: PUDER BRAZUJĄCY-ZIEMIA EGIPSKA IP: 216.143.112.* 19.04.02, 15:12 Dziewczyny, Jak wlasciwie sie uzywa tego pudru brazujecogo? Wlasnie dostalam go w prezencie ( na moja prosbe zainspirowana Waszymi postami), nalozylam i efekt jakis grobowy. Powinnam nalozyc na cala twarz, tylko na boki...., duzo? malo? Dzieki. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella Re: PUDER BRAZUJĄCY-ZIEMIA EGIPSKA IP: *.vgernet.net 19.04.02, 18:18 Ja mam ten puder z Easter Lauder i ja nakladam go delikatnie na cala twarz, troszke szyje no i na dekolde jezeli mam bluzke z wycieciem. Musisz delikatnie taki puder nakladac tylko musnac pendzlem. Na policzki wydaje mi sie ze pudry tego typu sa za ciemne, najlepiej wyglada gdy pokrywa cala twarz, dodaje jej koloru, opalenizny, rozswietla ja.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: PUDER BRAZUJĄCY-ZIEMIA EGIPSKA IP: 216.143.112.* 19.04.02, 19:21 Iza, dzieki serdeczne. ja chyba za duzo tego pudru po prostu uzylam bo bardzo "zbrazowilam" tak ze az bylo to nienaturalne. Sprobuje jeszcze raz tak jak doradzilas. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: ZIEMIA EGIPSKA - do Kahuli IP: 62.148.83.* 22.04.02, 09:02 Napisz proszę, gdzie dokładnie w Alfie można kupić ten puder - nie byłam tam 100lat. Czy nadaje się on (oczywiście przy odpowiednim stosowaniu) dla osób o jasnej karnacji z lekką opalenizną lub bez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: ZIEMIA EGIPSKA - do Kahuli IP: *.waw.cdp.pl 22.04.02, 10:09 Ja na swoja opalenizne kupilam puder Terra Mediterranea, 1 Gold za ok 35 PLN. Efekt jest naturalny, swietlisty, bo puderek zawiera zlote drobinki. Cena umiarkowana a rezultat swietny. Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaz Re: ZIEMIA EGIPSKA - do Kahuli 22.04.02, 11:57 Gość portalu: Helena napisał(a): > Ja na swoja opalenizne kupilam puder Terra Mediterranea, 1 Gold za ok 35 PLN. > Efekt jest naturalny, swietlisty, bo puderek zawiera zlote drobinki. Cena > umiarkowana a rezultat swietny. > Pozdrawiam > H. A jakiej firm jest ten puder i gdzie można go kupić. Dziękuję za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: ZIEMIA EGIPSKA - do Kahuli IP: *.waw.cdp.pl 22.04.02, 16:08 Zagapilam sie: to puder Revlona i kupilam go w Galerii Zoliboz (Wawa) w takim stoisku przy ruchomych schodach na pietrze, ale powinnas go znalesc w srednich drogeriach, nawet osiedlowych bez klopotu. Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafne Re: Voile Irise L'Oreal IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 22.04.02, 13:45 Ja mam puder brązujący L'Oreala w opakowaniu jak solniczka i nie mogę poradzić sobie z odpowiednim nakładaniem.Ale jak się postaram to efekt jest subtelny i wspaniały.Stosowałam jednak rzadko, bo obawiam się "przedobrzenia"(puder zawiera drobinki miki odbijające światło).Muszę chyba przesypać do pudełeczka żeby łatwiej można nakładać na pędzel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: MF IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 22.04.02, 20:15 a ja mam puder brazujacy max factora. zawiera duzo zlotych drobinek wiec trzeba uwazac z aplikacja na twarzy. bardzo ladny cieply kolor, jest w formie prasowanej ale najpeliej nakladac go pedzlem (jest "miekki" wiec nie jest klopotem nabrac go na pedzel) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawsk a ja mam pytanie... IP: *.pl 23.04.02, 18:36 a ja mam moze przyziemne pytanie, ale natury praktycznej. skoro pudrujecie pudrem brazujacym twarz, szyje i dekolt <przy bluzce z wycieciem>, to po rozebraniu sie musi byc widoczna znaczna roznica w barwach.... jak na to reaguja wasi partnerzy? przeciez natury nie da sie oszukac. musi to wygladac dziwacznie.... osobiscie stram sie dobierac pudry pod kolor karnacji/opalenizny, tak zeby nie byly widoczne. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: pomyslmy... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.04.02, 19:26 hahah-dobre pytanie. wszystko zalezy jaka masz karnacje. ja mam ciemna. mala ilosc pudru brazujacego nie powoduje ze widac roznice miedzy tym co "Pokolorowane" a co nie:))) Odpowiedz Link Zgłoś