Dodaj do ulubionych

DERMESA na pęknięcia

23.09.04, 11:14
Witam, niedawno znalazł w Beauty Forum w nowościach- Dermese na pękającą
skórę stóp i rąk. Trochę bałam się tego użyć bo moje pęknięcia były tak
glębokie, że pękało do krwi. Kiedyś już posmarowałam jakimś kremem- to piekło
i szczypało i wogóle tragedia a nic nie dało. Przeczytałam na tym forum sporo
dobrych opinii o tym kosmetyku i kupiłam po dłuższych poszukiwaniach (nie
zobaczyłam, że dostępne tylko w aptekach:) Pisze dlatego, że Dermesa okazała
się fantastyczna w działaniu- a nie znalazłam na forum, postu że ktoś
stosował na tak mocne pęknięcia, więc podrzucam i swoja pozytywna opinię. Po
kilku dniach moje pięty zaczęły się wreszcie wygładzać, "zasklepiły" się
pęknięcia- wiem, że potrzeba trochę czasu, żeby były idealne- ale i tak
jestem zachwycona bo od kilku lat nie miałam ich aż w tak dobrym stanie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: DERMESA na pęknięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 11:34
      popieram, Dermesa jest świetna ! miałam pęknięcia na palcach u rąk (uczulenie
      na chemię) i po kilku użyciach całkowicie i na razie trwale zagoiła mi te rany.
      polecam wszystkim, którzy mają podobne problemy.
      • stokrotkai76 Re: DERMESA na pęknięcia 14.11.04, 16:54
        Ja także podciągam- rewelacja. Może trochę dziwić konsystencja- ale szybko się
        przyzwyczaiłam. Chyba największy problem miałam z dostaniem dermesy bo nie we
        wszystkich aptekach jest, ale wystarczyło poprosić o ściągnięcie. Od 3 tygodni
        stosuje i jestem bardzo zadowolona- bez żadnych problemów poradziła sobie z
        moimi wysuszonymi rączkami a u mojej siostry ze stopami :)
        • Gość: Jola Re: DERMESA na pęknięcia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.04, 13:06
          Witam, przyznaje, że kosmetyk bardzo dobry- ale żeby go dostać to też trzeba
          się naszukać. Ja dostałam przez przypadek na Zachodnim w sklepie zielarskim jak
          odprowadzałam koleżankę na autobus. Wcześniej patrzyłam jeszcze w dwóch
          miejscach to mi powiedzieli że mogą ściągnąć ale nie chciało mi się czekać. W
          sumie działa nieźle w porównaniu z tymi, którymi miziałam się od 2 lat :)
          • pika34 Re: DERMESA na pęknięcia 28.11.04, 21:50
            Ja kupiłam na targach medycyny naturalnej w PDT w Warszawie i na mojej skórze
            sprawdza się bardzo dobrze. Poza tym świetnie nawilża wysuszoną skórę na
            łokciach.
            • stokrotkai76 Re: DERMESA na pęknięcia 07.12.04, 13:19
              Najlepiej poprosić o ściągnięcie- zaoszczędza się trochę czasu :) Ja zawsze tak
              robie jak nie mają czegoś na półce a wiem, że mogą mieć. Dzięki za podpowiedź
              co do łokci- nawet nie pomyśłałam o tym :) Rzeczywiście świetnie nawilża.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka