Gość: Magda IP: 80.50.9.* 23.09.04, 22:31 Gdzie go mozna dostac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: Szukam zapachu Cabotine de Gres 23.09.04, 22:55 sprawdź lumiere.pl, chyba tam go widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaret Re: Szukam zapachu Cabotine de Gres IP: *.cf.pl / 80.55.131.* 23.09.04, 23:06 jest tez na aleperfumy.pl (chyba) i na dionet.pl naprawde CI pasuje?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Szukam zapachu Cabotine de Gres IP: 80.50.9.* 24.09.04, 05:14 Mi nie, ale to ulubiony zapach mojej mamy. :) Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manhattan Re: Szukam zapachu Cabotine de Gres IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.04, 08:44 Mojej mamy też. Możesz spróbować zamówić na pl. Bankowym w malutkiej perfumerii w błekitym wieżowcu. Oni tam potrafią za zaliczką sprowadzić różne pachnidła. Moja mama lubi też Lancoma Magic Noire. Tez do najlżejszych nie należy. I do popularnych. Sprowadzili dla niej na życzenie. W ogóle polecam tę perfumerię. Fajni ludzie obsługują. Mili i pomocni. Tak więc nie zniechęcaj się .... kubaturą. Fanka perfum pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś