Dodaj do ulubionych

Nowe Duże balsamy St. Ives

28.09.04, 19:38
Widziałam takie 400 ml w Rossmanie: jeden 24 h naiwlżanie i drugi
Ukjędrnainie (był jeszcze duży Gładkie Nogi). Co o nich sądzicie?
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: Nowe Duże balsamy St. Ives 28.09.04, 20:54
      Kiedys byly tylko duze (chyba 500 ml - w troche kwadratowej butli z pompka) i
      moim zdaniem byly rewelacyjne. Pozniej zaczeli robic mniejsze opakowania i juz
      nie byly takie dobre. Ciekawe czy teraz powracaja tylko do starych butelek czy
      tez do starej jakosci...
    • Gość: naina Re: Nowe Duże balsamy St. Ives IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 28.09.04, 23:23
      Ja uzywalam tych w malych opakowaniach,chociaz oferta duzych butli jest
      korzystna.Dla mnie zadna tam rewelacja ale skora byla nawilzona i balsam szybko
      sie wchlanial.Jesli masz zamiar kupic ten "gladkie nogi" to nie spodziewaj sie
      efektow,bo balsamy opozniajace odrost wloskow to tylko chwyt
      reklamowy.Czytalam,ze zmiekczaja one skore tak,aby wloski nie wrastaly czy
      jakos tak.Testowalam na swoich nogach i nic.Pozdrawiam.
      P.s.dzisiaj kupilam za to super mleczko do ciala z serii Mildness (nie wiem
      jaka to wlasciwie firma,dostepne w sieci Euroapteka),opakowanie 500ml za 0k 7
      zl do wyboru z dozownikiem lub nakretka.3 rodz.-aloesowy,mleko+miod lub
      pomarancza.W ofercie takze mleczka pod prysznic.Polecam,skora robi sie miekka i
      aksamitna.
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: Nowe Duże balsamy St. Ives IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 23:31
        Kojarzę te balsamy, tzn. widziałam je. Mówisz, że dobre...? Ostatnio mam taką
        manię próbowania właśnie wsyztskiego, co najtańsze. Zbuntowałam się rpzeciwko
        drogim kosmetykom. :)
        • Gość: goa Re: Nowe Duże balsamy St. Ives IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 09:52
          MAm ujędrniający. Dla mnie extra.
        • Gość: naina Re: Nowe Duże balsamy St. Ives IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 30.09.04, 00:08
          Dla mnie dobre,nie zaszkodzi spobowac,tylko zapach wybierz,bo np.ten
          pomaranczowy jest nawet wyrazny i mojemu facetowi sie niespodobal(buuuu:( Tez
          ostatnio probuje tanie kosmetyki podazajac za watkiem "kosmetyki za
          grosze".Pozdr.!
      • Gość: ines Re: Nowe Duże balsamy St. Ives IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 00:09
        Uzywam duzego ujedraniajcego:)jestem bardzo zadowlona;)SA EFEKTY I STARCZA NA
        DLUGO:)wygodne opakowanie..polecam!!!
    • Gość: Kamila Re: Nowe Duże balsamy St. Ives IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 12:06
      Ja z tydzień używałam ujęrniającego. Jakiś spektakularnych efektów nie
      zauważyłam, ale ogólnie balsam jest dosyć sympatyczny, nawilżał dla mnie
      wystarczająco i jest raczej z tych gęściejszych. Dobrze wchłanialny.
      • Gość: bra Seria Mildness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:26
      • Gość: bran Seria mildness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:28
        Ups, tak jakos mi sie nacisnelo:) Wiecie moze gdzie znajde produkty z tej
        serii? chodzi mi o krakow lub sieci sklepow ogolnie dostepnych?
    • agnieszkak10 Re: Nowe Duże balsamy St. Ives 02.11.04, 17:46
      mam ten nawilżający, super, ładnie pachnie, polecam !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka