asiek_asiekowaty 28.09.04, 19:38 Widziałam takie 400 ml w Rossmanie: jeden 24 h naiwlżanie i drugi Ukjędrnainie (był jeszcze duży Gładkie Nogi). Co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: Nowe Duże balsamy St. Ives 28.09.04, 20:54 Kiedys byly tylko duze (chyba 500 ml - w troche kwadratowej butli z pompka) i moim zdaniem byly rewelacyjne. Pozniej zaczeli robic mniejsze opakowania i juz nie byly takie dobre. Ciekawe czy teraz powracaja tylko do starych butelek czy tez do starej jakosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naina Re: Nowe Duże balsamy St. Ives IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 28.09.04, 23:23 Ja uzywalam tych w malych opakowaniach,chociaz oferta duzych butli jest korzystna.Dla mnie zadna tam rewelacja ale skora byla nawilzona i balsam szybko sie wchlanial.Jesli masz zamiar kupic ten "gladkie nogi" to nie spodziewaj sie efektow,bo balsamy opozniajace odrost wloskow to tylko chwyt reklamowy.Czytalam,ze zmiekczaja one skore tak,aby wloski nie wrastaly czy jakos tak.Testowalam na swoich nogach i nic.Pozdrawiam. P.s.dzisiaj kupilam za to super mleczko do ciala z serii Mildness (nie wiem jaka to wlasciwie firma,dostepne w sieci Euroapteka),opakowanie 500ml za 0k 7 zl do wyboru z dozownikiem lub nakretka.3 rodz.-aloesowy,mleko+miod lub pomarancza.W ofercie takze mleczka pod prysznic.Polecam,skora robi sie miekka i aksamitna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Nowe Duże balsamy St. Ives IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 28.09.04, 23:31 Kojarzę te balsamy, tzn. widziałam je. Mówisz, że dobre...? Ostatnio mam taką manię próbowania właśnie wsyztskiego, co najtańsze. Zbuntowałam się rpzeciwko drogim kosmetykom. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Nowe Duże balsamy St. Ives IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 09:52 MAm ujędrniający. Dla mnie extra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naina Re: Nowe Duże balsamy St. Ives IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 30.09.04, 00:08 Dla mnie dobre,nie zaszkodzi spobowac,tylko zapach wybierz,bo np.ten pomaranczowy jest nawet wyrazny i mojemu facetowi sie niespodobal(buuuu:( Tez ostatnio probuje tanie kosmetyki podazajac za watkiem "kosmetyki za grosze".Pozdr.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Nowe Duże balsamy St. Ives IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 00:09 Uzywam duzego ujedraniajcego:)jestem bardzo zadowlona;)SA EFEKTY I STARCZA NA DLUGO:)wygodne opakowanie..polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Nowe Duże balsamy St. Ives IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 12:06 Ja z tydzień używałam ujęrniającego. Jakiś spektakularnych efektów nie zauważyłam, ale ogólnie balsam jest dosyć sympatyczny, nawilżał dla mnie wystarczająco i jest raczej z tych gęściejszych. Dobrze wchłanialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bran Seria mildness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:28 Ups, tak jakos mi sie nacisnelo:) Wiecie moze gdzie znajde produkty z tej serii? chodzi mi o krakow lub sieci sklepow ogolnie dostepnych? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkak10 Re: Nowe Duże balsamy St. Ives 02.11.04, 17:46 mam ten nawilżający, super, ładnie pachnie, polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś