Gość: Tina IP: 81.219.243.* 01.10.04, 16:35 Potrzeuję schudnąc w tydzień 4 kg!!!czy istnieje jakaś szybka a zararem prosta i niedroga dieta???pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: szybka dieta 01.10.04, 16:49 malo jesc, malo pic, a pozniej miec efekt jojo jak po kazdej drastycznej diecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: szybka dieta IP: *.netcafe.waw.pl 01.10.04, 16:54 może to fatalna rada ale.... skuteczna. Baluj. Imprezka co noc. Tańce, hulanki, swawole, a rano kac i brak apetytu. Przyjemne z pożytecznym. Ale dla zasadyt piszę że niezdrowe zanim cie o tym uprzedzi ktoś inny :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: szybka dieta IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 02.10.04, 09:01 Jak tak dalej pojdzie to zaczna sie rady typu - kup amfetamine, bierz przez tydzien, bedziesz miala mase energii i brak apetytu - napewno zrzucisz zbedne kilogramy... Zastanowmy sie! Niestety takie diety cud - X kilogramow w pare dni nie sa mozliwe do wykonania, a w kazdym razie ich skutkow nie da sie utrzymac :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: szybka dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 23:20 Żeby schudnąć 1 kg potrzebujesz wytworzyć deficyt 7000 kcal. Dieta 1000 kcal da Ci 2000, więc 5000 dziennie musisz spalić ćwiczeniami, np. 5 godzin ćwiczeń areobowych, intensywne marszo-biegi z ciężarkami na nogach, rano i wieczorem po 3 godziny basenu. Powodzenia! (Będziesz go potrzebowała.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikki Re: szybka dieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 11:15 to wcale nie bedzie takie trudne ale nie gwarantuje Ci ze stracisz dokładnie 4 i one Ci nie wróca.Przede wszystkim herbatki przeczyszczajace np,lisc senesu.Jak sobie pomyslisz ze zaraz bedziesz co chwile pociła sie w ubitacji to i jesc Ci sie odechce.Mozesz popijac tez czerwona cherbate.Bierz gorace kąpiele Bo wtedy ciało sie poci wiec tracisz wode ale zawsze kilo mniej(najlepiej z sola iwonicka-ok14zl).Kiedy juz wyjdziesz z łazienki(moja rada to pic napar przed snem i nastepny dzien siedziec w domu:)balanguj ile sie da a potem wcieraj silnie działajace kremy wyszczuplajace,w folie pod koc i papu.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: szybka dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 12:44 Nie polecam żadnych sztucznych środów. Po odstawieniu herbatek przeczyszczających będziesz dopiero miała problemy z przemianą materii i przytyjesz. Od gorących kąpieli chyba nie ma nic gorszego, po pierwsze wysuszają bardzo skórę, co powoduje jej starzenie się, po drugie jest to czynnik zwiększający powstawanie celulitisu. Musisz jeść zgodnie z zasadami diety South Beach, ale niekoniecznie sztywnie się jej trzymać. Po prostu bezwzględnie trzeba odstawić: chleb i wszelkie pieczywo, ziemniaki, ryż, słodycze, cukier oraz owoce (bo w nich tez jest dużo cukru). Nawet jesli nie schudniesz tych 4 kg tylko mniej, to zobaczysz, że efekty będą widoczne gołym okiem, czyli zniknie brzuszek i troche tłuszczyku z bioderek, a ciuchy zrobią się luźniejsze. A chyba o to najbardziej chodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikki Re: szybka dieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 08:36 Moja porada była skierowana do Tiny bo ona o nia prosiła.Nie kaze Ci sie stosowac do moich rad ale jesli cos pisze to znaczy ze mam o tym pojecie.Fakt nie sa to zdrowe sposoby ale na pewno skuteczne.Zapomniałam o diecie South Beach,ale chce tylko wspomniec ze choc stosowałam ja niecałe 2 tyg i schudłam 6 kg.do dzis a mineło kilka miesiecy na mysl o jajkach orzechach serach i warzywach zbiera mi sie na wymioty.Wiec to jest zdrowe,tak?Chce aby Tina miała wybór albo połaczyła rózne sposoby.I nie kazdy nie lubi goracych kapieli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patent Re: szybka dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 11:46 Rzeczywiście vika, Tina nie prosiła o dietę zdrową, tylko szybką. Ale… obiektywnie na to patrząc, to trzeba mieć końskie zdrowie aby stosować się do zaleceń mikki. Nic nie jeść, siedzieć cały dzień w ubikacji po środkach przeczyszczających, zaraz potem długa osłabiająca kąpiel w gorącej wodzie i wreszcie bo kilku dniach takich tortur tak odchudzona i wyczerpana na całonocna imprezę... Nie wiem jak tina, bo to dla niej była ta porada, ale ja osobiście bym nie wytrzymała i wole jednak jeść warzywka. Ale rozumiem miki, ze po tym wszystkim, jest jej niedobrze na widok jedzenia ;-) Przyznaję tez że jest to na pewno tez jakiś sposób na szybkie schudnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina: autorka w trakcie męki;-) IP: 81.219.117.* 05.10.04, 17:56 Mikki dzięki że wierzysz że ten cel wogóle jest do osiągnięcia!!!Ines twoja dieta mi sę bardzo spodobała,schudłam juz na niej 1kg,ale napisz czy sama ją stosowałaś i z jakim skutkiem????a Iwa mozesz mi cos wiecej napisać o swojej propozycji????bo malo szczególowo mi opisałas ta diete..tzn ile czego sie je w jaki dzien?!bylabym wdzięczna za odpowiedz!dzieki wszystkim!!:-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines Re: w trakcie męki;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 23:02 Ja na w/w diecie schudłam 8 kg w ciągu 10 dni. Było to pół roku temu. A ponieważ po zakończeniu diety starałam się raczej uważać na to co jem ( zero słodyczy!, stopniowe zwiekszanie ilości i kaloryczności jedzonka) udało mi się nie tylko uniknąć jo- jo, ale jeszcze już spokojnie, powoli i bez specjalnego wysiłku schudnąć dalsze 4 kg. Tylko jeden mały szkopuł- od tamtej pory nie cierpię gotowanych buraczków! Trzymaj się cieplutko! Powodzenia 1 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: szybka dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 15:56 Tak, dieta promowana kiedyś przez Hannę Bakułę.Sniadanie- 2 jajka na twardo, można posolić, popieprzyć; lunch- 10 dkg chudego białego sera, obiadokolacja- gotowane mięso lub ryba z warzywami ( najlepiej buraczki gotowane, ale mogą być różne inne zielone warzywka).Do tego min. 2 l wody/dobę. Dieta monotonna, ale bardzo skuteczna , chudnie się ok. 1 kg na dobę. Jasne, że nie należy długo stosować, ale np przez 5 dni nie powinna wyrządzić nam żadnej krzywdy. Może być zachęcającym początkiem dalszego powolnego już( np dietą 1000-1200kcal) odchudzania. Pozdrawiam i życze powodzenia.Ines Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: szybka dieta IP: 82.160.8.* 02.10.04, 17:37 stosuje się ją po dwa dni pierwsze dwa biły ser, później jajka, jogurt, następnie warzywa,owoce, i na koniec mięso. Pić wodę herbatę najlepiej zielona lub czerwona, kawa też może być tylko nie wolno słodzić. Pierwszy tydzień minimum 4 kg nie ma efektu jojo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: szybka dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:43 dieta m.ż. mniej żreć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: szybka dieta IP: *.fastlane.pl 05.10.04, 12:30 wpisz w wyszukiwarke haslo "dieta kapusciana" - ja bardzo ja sobie chwale, w ciagu tygodnia schudlam ok. 5 kg (codziennie dodatkowo 20 minut malo forsownej gimnastyki) bez glodzenia sie, efektu jo-jo nie zaobserwowalam Odpowiedz Link Zgłoś