Gość: aksiak IP: *.acn.waw.pl 03.10.04, 01:31 mam pytanie czy to rzeczywiście działa na włosy. Proszę o opinie.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kragmel Re: Sauna na włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 10:07 o właśnie! też bym chciała wiedzieć. czy taka sauna może trochę pomóc przesuszonym od suszarki włosom? Odpowiedz Link Zgłoś
muuszka Re: Sauna na włosy 03.10.04, 12:22 Już od kilku lat korzystam z sauny w salonie loreal. Naprawdę pomaga. Efekt jest widoczny przez ok. miesiąc, ale słyszałam o kosmetykach wydłużających ekekt sauny. Włosy są gładziutkie i w ogóle się nie puszą. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: Sauna na włosy IP: *.acn.waw.pl 04.10.04, 13:28 może ktoś jeszcze doda swoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Sauna na włosy IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 04.10.04, 13:30 jaka cena tego zabuiegu?? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Sauna na włosy 04.10.04, 15:28 ja też sobie już kilka razy robiłam taką saunę - naprawdę polecam -świetna sprawa. włosy są fajne i mięciutkie -naprawdę czuć różnicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: Sauna na włosy IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 04.10.04, 19:02 A czy nie są po takiej saunie przyklapnięte? Jak się po takim zabiegu układają? Czy taka sauna daje połysk włosom? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Sauna na włosy 05.10.04, 12:52 nie są przyklapnięte i dobrze się układają bo są dobrze nawilżone od wewnątrz ja sobie zawsze robiłam taką saunę po farbowaniu -więc farbowanie im wtedy tak nie szkodzi no są jak po bardzo dobrej odżywce - nawilżone, mięciutkie i błyszczące tylko nie można tej sauny za często robić - bo wtedy zaczną sie przetłuszczać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: Sauna na włosy IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 05.10.04, 13:05 Bardzo dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: Sauna na włosy IP: *.acn.waw.pl 07.10.04, 22:38 wlasnie wrocilam od fryzjera gdzie skorzystalam z sauny i stwierdzam ze wcale nie jestem super zachwycona choc musze dodac ze mam bardzo suche wlosy i bardzo zniszczone Wlosy sa rzeczywiscie bardzo miekkie ale brak im polysku i sie elektryzuja. sam zabieg bardzo przyjemny i relaksacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia pysia Re: Sauna na włosy IP: *.asternet.pl 07.10.04, 22:52 a ile kosztuje i na czym polega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: Sauna na włosy IP: *.acn.waw.pl 08.10.04, 00:44 25 zl. Wkladasz glowe w urzadzenie ktore emituje parę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: Sauna na włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:58 A gdzie byłaś w Warszawie? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: Sauna na włosy IP: *.acn.waw.pl 08.10.04, 16:24 na Ursynowie przy stacji metra Stołosy. Nie pamiętam numeru ulicy ale to jest na KEN. nr.6481000.Ja byłam u Ani. Odpowiedz Link Zgłoś