Gość: Maja1 IP: *.futuro.pl 12.10.04, 12:43 Takie po których zakochałyście się od pierwszej chwili. Mój ulubiony perfum to Jungle kenzo- to jest miłośc od pierwszego wejrzenia. Jakie są Wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_80 Re: Najpiękniej pachnące perfumy 12.10.04, 12:47 Gość portalu: Maja1 napisał(a): > Takie po których zakochałyście się od pierwszej chwili. Mój ulubiony perfum > to Jungle kenzo- to jest miłośc od pierwszego wejrzenia. Jakie są Wasze typy? O boszzzzz to co zwykle "perfum" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.futuro.pl 12.10.04, 12:49 Ruda, zapomniałam. Więcej tolerancji. Mnie nie przerażają czyjeś błędy, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Najpiękniej pachnące perfumy 12.10.04, 12:53 Mnie w sumie też nie przerażają, oprócz "perfumy" i "chrostki" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Najpiękniej pachnące perfumy 12.10.04, 13:23 ot i co!;) Bo my ogólnie śmy bardzo tolerancyjne kobitki...;) Ale "perfuma" to juz nikt tu nie zniesie...;) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: Najpiękniej pachnące perfumy 12.10.04, 15:37 ruda_80 napisała: > Mnie w sumie też nie przerażają, oprócz "perfumy" i "chrostki" ;-) A co to jest to ostatnie (chrostka)??? Nijak nie mogę skojarzyć. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Najpiękniej pachnące perfumy 12.10.04, 15:44 Hahaaaa też się kiedyś nad tym zastanawiałam. A to taka zwyczajna (a może niezwyczajna) krostka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: Najpiękniej pachnące perfumy 12.10.04, 15:48 Że też na to nie wpadłam! ;-) Dzięki za wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:23 A oto co na to słownik języka polskiego, może wkońcu do niektórych dotrze!!!! perfumy blp- BEZ LICZBY POJEDYNCZEJ!!!!, Dopełniacz ~um «roztwory alkoholowe substancji zapachowych naturalnych lub syntetycznych w odpowiednio dobranej kompozycji; stosowane jako kosmetyki» Perfumy francuskie. Flakon perfum. Skropić się perfumami. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Najpiękniej pachnące perfumy 12.10.04, 15:30 także sie rozumiemy,tak...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Najpiękniej pachnące perfumy 12.10.04, 15:52 Eeeee ja już kiedyś nawet przez przypadki odmieniłam i jak widać w dalszym ciągu nie skutkuje :-( Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Najpiękniej pachnące perfumy 12.10.04, 13:29 to kolejna tolerancyjna się wypowie, ale tym razem już na temat ;) mnie najbardziej podobają się perfumy Dolce Vita Diora - kiedyś kupiłam miniaturkę i od razu się w nich zakochałam. to był mój pierwszy zapach z górnej półki, poza tym, kojarzy mi się z pewnym okresem w moim życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Najpiękniej pachnące perfumy 12.10.04, 13:41 Oj tak,Dolce Vita są śliczne...Mi też się podobają,mimo że to niezwykły i niecodzienny zapch.Ma bardzo ciekawą nutę.Bardzo ładny. Moimi faworytami nadal niezmiennie są bezkonkurencyjna Laura L.Biagiotti i Eclat d'Arpege Lanvin.No i oczywiście niedościgniony i jeszcze nieodnaleziony arbuz...;) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 12.10.04, 15:44 Ja mam dwie flaszeczki DV, niestety jedna i druga rozpoczeta, ta, w ktorej jest wiecej zawiera lekko 40ml, z checia bym sprzedala, nawet pytalam siostre czy jakas jej kolezanka sie nie skusi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.icpnet.pl 24.10.04, 21:51 Kasiu,a może miałabys ochote sie zamienić na Dune C.Diora(ok 40 ml) lub light blue Dolce&Gabbana (ok 40 ml)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paco Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.10.04, 17:46 najpiękniejsze są pacorabane - ultraviolet. Miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilecka Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.cust.tele2.it 12.10.04, 13:58 eden cacharel... cudo. brak mi slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 12.10.04, 15:43 Taaaak... Eden, ale latem albo na specjalna noc... Faceci leca jak cmy do swiatla :)) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Najpiękniej pachnące perfumy 12.10.04, 14:12 Uwielbiam FLOWER by Kenzo :) Rozpływam się, gdy czuję ten zapach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Najpiękniej pachnące perfumy 12.10.04, 14:30 Noa i Burberrys of London Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:12 Uwielbiam przepiekny zapach Amor, Amor... Odpowiedz Link Zgłoś
marylu1 Re: Najpiękniej pachnące perfumy 12.10.04, 15:56 Escada Sentiment i Tropical Punch-którego juz niestety nie produkują!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crowee Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: 217.96.119.* 12.10.04, 16:51 Chanel Mademoiselle!!!!!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Re: Najpiękniej pachnące perfumy 12.10.04, 20:25 Ale mozna kupic na pedecie.:) Wiem, bo sama je lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.10.04, 22:05 Są dwa takie zapachy, o pięknych nazwach cud i wieczność:D :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 17:28 eternity moment CK j'adore diora mmm cuda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazurowe.wybrzeze Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.04, 18:16 true Hearts Avonu. niestety juz nie sprzedają:((( Odpowiedz Link Zgłoś
karissaaa Re: Najpiękniej pachnące perfumy 13.10.04, 18:20 Bleu Marine od Pierre'a Cardin'a - cudne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
varsha Re: Najpiękniej pachnące perfumy 15.10.04, 19:16 Chanel Mademoiselle & Chanle Nr 5. Navy by Gucci for your man! cheers Odpowiedz Link Zgłoś
varsha Re: Najpiękniej pachnące perfumy 15.10.04, 19:17 varsha napisała: > Chanel Mademoiselle & Chanle Nr 5. > Envy by Gucci for your man! > cheers Envy of course - my mistake .. sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.menelnet.kom.pl 16.10.04, 15:11 o kurcze dla mnie to chanel 5 po prostu pachnie jak stare mydlo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audrey Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 17:31 zgadzam sie! w ogole nie podoba mi sie ani chanel 5 ani chanel 19! Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Najpiękniej pachnące perfumy 15.10.04, 19:38 moja ostatnia miłość to Addict Diora; to taka miłość... od drugiego wejrzenia (raczej wąchnięcia :) po raz pierwszy powąchałam te perfumy latem, teraz wiem juz dlaczego mnie odrzuciły - było po prostu za cieplo na tego typu zapach :) niedawno dostałam przypadkiem fiolkę z próbką, już mialam oddać komuś ale jakos tak psiknęłam na nadgarstek ... i po paru chwilach nie mogłam od niego oderwac nosa :) teraz pachnę sobie addictem (już nie z próbki :), rozkoszuję się i zbieram komplementy :) zamierzam być mu wierna przez całą jesień i zimę, a jak się uda to może i dłużej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 08:14 Angel,mmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 16.10.04, 12:44 Musk oil no6 z Gosha, Noa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.menelnet.kom.pl 16.10.04, 15:09 le monde est beau KENZO !!! ps. chyba tak to sie pisze a propos bledow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marocaine Re: Najpiękniej pachnące perfumy 23.10.04, 22:52 amarige de givenchy i roy soleil salvadore dali:) Odpowiedz Link Zgłoś
pout Re: Najpiękniej pachnące perfumy 23.10.04, 23:49 ostatnio zwariowalam ;) na punkcie chance chanel pout Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FasOla Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.dyn.optonline.net 24.10.04, 00:16 Jestem uzalezniona od Vera Wang "I do" i Givenchy "Very Irresistible". Ten drugi zapach tak mi sie podoba, ze na poczatku cale dnie sie wachalam co 2 minuty, nie mogac wyjsc z podziwu, ze tak pieknie pachne ;-) A "I do" jest po prostu niesamowity i podoba mi sie tak bardzo, ze moglabym go pic. Cheers!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.10.04, 00:19 Moje ulubione to Dolce Vita Diora.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Najpiękniej pachnące perfumy 24.10.04, 10:06 Very Irresistible. Mam już drugę flaszkę, to jest prawdziwy wyczyn w moim przypadku, uwierzcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 24.10.04, 12:05 bruno bananni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rulezzzzzzzzz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brookie Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.dial.usertools.net 24.10.04, 13:56 Poeme Lancome, Qui Lancome, Kenzo Flower, Wish Chopard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audrey Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 17:34 ja bardzo lubie very irresistible (givenchy), ale podobaja mi sie rowniez l'instant guerlaina i chance chanel.Poki co sa to moje ulubione zapachy.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Najpiękniej pachnące perfumy 24.10.04, 17:39 Coco Chanel (to czarne klasyczne) Dolce Vita Diora Champs Elysees Guerlaina i Eternity C. Kleina (przeszło trochę) Desnuda Ungaro ostatnio - Charles jourdan The Parfum oraz Organza Indecence. Za to od roku fascynuje mnie Black Cashmere i wreszcie postanowiłam go sobie sprawić :) nie mogę się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth22 Re: Najpiękniej pachnące perfumy 24.10.04, 17:55 A ja uwielbiam Ultraviolet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka j.p. gaultier classique IP: *.chello.pl 24.10.04, 18:11 dla mnie, co wcale nie znaczy że są odbierane jako sexowne przez płeć przeciwną w postaci mjego mężusia - on uwielbia kenzo jungle, emporio armani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Najpiękniej pachnące perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 22:24 chance chanela to number one Odpowiedz Link Zgłoś
aga.markotka Re: Najpiękniej pachnące perfumy 25.10.04, 10:52 A co powiecie na "Evę" z Polleny Ewy, dla mnie jest najpiękniejsza. Teraz mam Bruno Banani-"Not for Everybody"- jest bardzo ciepły, ma piękny zapach( bałam się, że nie będzie trwały ale jest). Wiem jednak, że jak go skończę to na pewno wrócę do "Evy". Na 100%. Napiszcie, która z Was miała kiedyś "Ewę" i co o niej myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
primary5 Re: Najpiękniej pachnące perfumy 25.10.04, 13:42 Black Cashmere Donny Karan !!! dla mnie nie ma nic bardziej tajemniczego, eleganckiego i kobiecego Odpowiedz Link Zgłoś