Gość: bielizna konrad IP: *.pekao-fs.com.pl 14.10.04, 10:17 Czy któraś z Was robiła zakupy w sklepie internetowym ze strony www.konrad- bielizna.pl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michalina121 Re: bielizna konrad IP: *.238.112.156.adsl.inetia.pl 14.10.04, 10:48 robiłam i własnie mam na sobie - gorset i stringi - mam od ponad roku i nic się nie dzieje - nie zniekształaca i jest good -zobacz też www.lupoline.pl tez ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: bielizna konrad IP: *.devs.futuro.pl 14.10.04, 10:53 jezeli jestes z wawy, to w centrum (skrzyzowanie jerozolimskich a marszalkowskiej) w podziemnym przejsciu, jest sklep z bielizna , maja tam rowniez bielizne konrad duzo taniej niz w sklepie internetowym, ja tam zakupilam komplet bielizny z Konrada ogolem razem z przesylka 40 zl taniej za calosc, warto tam zajzec, byc moze bedzie tam bielizna ktora cie interesuje, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekla Re: bielizna konrad IP: *.chello.pl 14.10.04, 16:26 Chciałam zapytać, czy usztywniane biustonosze 75 B mają dużą miseczkę, czy standardową. Różnie to u innych firm bywa. Mi generalnie pasuje rozmiar 75B przy miękkich biustonoszach, a te usztywniane muszę mieć 75 a. A jak jest w Konradzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: bielizna konrad IP: *.devs.futuro.pl 14.10.04, 16:45 ja kupilam usztywniany 75b, taki rozmiar zawsze nosze i miseczka jest ok, natomiast pod biustem troszeczke ciasny:( ale da sie wytrzymac, jest tak ladny ze lagodzi dyskomfort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekla Re: bielizna konrad IP: *.chello.pl 14.10.04, 17:48 A który masz model? I czy nosisz pełne B, czy takie między A i B? Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia bielizna konrad-gdzie w Gdańsku? 14.10.04, 16:49 Wiecie może gdzie w Gdańsku sprzedają tę bieliznę?Zajrzałam na ich stronę ale są adresy tylko hurtowni,a bielizna całkiem fajna. Odpowiedz Link Zgłoś