Dodaj do ulubionych

bielizna konrad

IP: *.pekao-fs.com.pl 14.10.04, 10:17
Czy któraś z Was robiła zakupy w sklepie internetowym ze strony www.konrad-
bielizna.pl?
Obserwuj wątek
    • Gość: Michalina121 Re: bielizna konrad IP: *.238.112.156.adsl.inetia.pl 14.10.04, 10:48
      robiłam i własnie mam na sobie - gorset i stringi - mam od ponad roku i nic się
      nie dzieje - nie zniekształaca i jest good -zobacz też www.lupoline.pl tez
      ciekawe
    • Gość: maja Re: bielizna konrad IP: *.devs.futuro.pl 14.10.04, 10:53
      jezeli jestes z wawy, to w centrum (skrzyzowanie jerozolimskich a marszalkowskiej) w
      podziemnym przejsciu, jest sklep z bielizna , maja tam rowniez bielizne konrad duzo taniej niz
      w sklepie internetowym, ja tam zakupilam komplet bielizny z Konrada ogolem razem z
      przesylka 40 zl taniej za calosc, warto tam zajzec, byc moze bedzie tam bielizna ktora cie
      interesuje, pozdrawiam
      • Gość: ekla Re: bielizna konrad IP: *.chello.pl 14.10.04, 16:26
        Chciałam zapytać, czy usztywniane biustonosze 75 B mają dużą miseczkę, czy
        standardową. Różnie to u innych firm bywa. Mi generalnie pasuje rozmiar 75B
        przy miękkich biustonoszach, a te usztywniane muszę mieć 75 a. A jak jest w
        Konradzie?
        • Gość: maja Re: bielizna konrad IP: *.devs.futuro.pl 14.10.04, 16:45
          ja kupilam usztywniany 75b, taki rozmiar zawsze nosze i miseczka jest ok, natomiast pod
          biustem troszeczke ciasny:( ale da sie wytrzymac, jest tak ladny ze lagodzi dyskomfort
          • Gość: ekla Re: bielizna konrad IP: *.chello.pl 14.10.04, 17:48
            A który masz model? I czy nosisz pełne B, czy takie między A i B?
    • dziuunia bielizna konrad-gdzie w Gdańsku? 14.10.04, 16:49
      Wiecie może gdzie w Gdańsku sprzedają tę bieliznę?Zajrzałam na ich stronę ale
      są adresy tylko hurtowni,a bielizna całkiem fajna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka