Dodaj do ulubionych

Czy wasi Panowie zauwaza np ze schudlyscie?

15.10.04, 11:52
Bo moj nie i sie WSCIEKLAM cholernie :(
Obserwuj wątek
    • kalooo Re: Czy wasi Panowie zauwaza np ze schudlyscie? 15.10.04, 12:16
      Mój jak chudnę to zauważa;) Ale chciałabym schudnąć na tyle by była diametralna
      różnica...;/

Pewnie niektórzy znowu na mnie naskoczą,że coś wybitnie impertynenckiego
      powiedziałam,ojej...;(
      • orgovana Re: kaloo 15.10.04, 12:18
        Witaj i nie przejmuj sie, a wracajac do irytujacej mnie sprawy to fajnie ze
        twoj chlop zauwazy .. ja nadal jestem wscieklaaaaaaaaaaaa grrr
        • kalooo Re: kaloo 15.10.04, 12:21
          Spoko,mam teraz naprawdę ważniejsze problemy niż tamto...
          A co do kwestii w temacie to wydaję mi się,że jesteś specjalistką od
          odchudzania;) -masz może jakiegoś linka do forum lub innych spraw na ten temat-
          chętnie bym sobie poczytała...;)
          • kalooo Re: kaloo 15.10.04, 12:22
            Aha i nie stresuj się,bo jak są efekty to najważniejsze,żebyś Ty była
            zadowolona;)
            • orgovana Re: kaloo 15.10.04, 12:26
              kaloo mam pierwsza "diete" ktora jest super i pozwala schudnac bez idiotycznego
              glodzenia sie --> dieta Montignac , naprawde polecam ja stracilam 3 kg w ciagu
              tygodnia ale nie tylko o gubienie kiloskow idzie ale o zdrowe zarcie i lepsze
              samopoczucie , poczytaj i wierz mi ze to dziala ( ja w diety cud nie wierze ani
              w ograniczanie kalorii )pozdrawiam

montignac.miniportal.pl/
              • kalooo Re: kaloo 15.10.04, 12:28
                NO! Właśnie o to mi chodziło!!!;)
                Dzięki wieeeelkie!
                • kalooo Re: kaloo 15.10.04, 12:32
                  Orgovana z nieba mi spadłaś-mojej mamie też się to teraz przyda!;)
                  Dzięki jeszcze raz;*

Ale mam teraz drukowania...;)
                  • orgovana Re: kaloo 15.10.04, 12:34
                    No to strasznie sie ciesze :) polecam ten styl zywienia bo nie tylko schudlam
                    ale poprawil mi sie stan paznokci i wlosow oraz mam wiecej energii :)
      • sitc Re: Czy wasi Panowie zauwaza np ze schudlyscie? 15.10.04, 22:12
        Kalooo ja też chcę taką diametralną różnicę w końcu po sobie zauważyć, a tu nic
        i nic, w wakacje to jeszcze miałam silną wolę, a teraz nic niej nie zostało.
        • kalooo Re: Czy wasi Panowie zauwaza np ze schudlyscie? 16.10.04, 11:52
          > Kalooo ja też chcę taką diametralną różnicę w końcu po sobie zauważyć, a tu
          nic
          >
          > i nic, w wakacje to jeszcze miałam silną wolę, a teraz nic niej nie zostało.

;D
          Witam w klubie!;)
          Ale sitc-niniejszym przysięgam:od poniedziałku na basen!Codziennie nie mam
          jak,ale co drugi napewno!;)
          I właśnie jadę na zakupy zaraz po te warzywa itp do dietki od Orogovany,no i
          duuuzo wody...A właśnie,mam pytanie-na co jest ziele bratka czy tam fiołka?Bo
          ja słyszałam,że dobre na pryszcze.Ale to tak przy okazji...;)
          3majcie się ciepło!

• Gość: Ness Re: Czy wasi Panowie zauwaza np ze schudlyscie? IP: *.acn.waw.pl 15.10.04, 12:27
      Panowie w moim życiu są zdolni zauważyć wyłącznie, "Utyłaś, co?" Zabić... :))

Kiedyś ładnie zeszczuplałam i dumnie założyłam obcisłą bluzkę i spodnie. Ktoś
      spojrzał na mnie z uciechą i rzekł: "no, no, ale ci czekolada w biodra poszła!"
      Na szczęście to był akurat tylko kuzyn, bo bym się chyba utopiła. :)
      • orgovana Re: Ness 15.10.04, 12:32
        Ness wierz mi zebym zabila tego goscia wrrrr, no ale widze ze nie jestem sama,
        a zadziwiajace jest to ze chlopy sa tak narcystyczni ze moga wazyc 100 kilosow
        i plawic w uczuciu ze sa super hehe i malo tego maja generalnie w d... gdy
        sie im zwroci uwage ze wypadaloby 20 kg zrzucic hehe
    • katija1 Re: Czy wasi Panowie zauwaza np ze schudlyscie? 15.10.04, 12:59
      tak, zawsze. i krzyczy, zebym jadła bo niedługo zniknę ;(
    • Gość: ewka Re: Czy wasi Panowie zauwaza np ze schudlyscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 14:25
      Po odchudzniu mój facet dostrzega tylko, że biust mi się zmniejsza i wcale nie
      jest z tego zadowolony
      • Gość: d&d Re: Czy wasi Panowie zauwaza np ze schudlyscie? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 16:03
        Mój dostrzega nawet wtedy kiedy wcale nie schudłam.I za to go kocham :-D
        • Gość: Akne Re: Czy wasi Panowie zauwaza np ze schudlyscie? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 15.10.04, 16:13
          Jesli facet nie zauwaza, ze schudlysmy, najwyrazniej nie dostrzegal tez, ze
          mialysmy za duzo cialka :) Skoro nie widzi roznicy, widocznie nie razil go nasz
          stan sprzed schudniecia :) i to jest pocieszajace :) Gorzej, jesli Skubaniec
          nie dostrzega nowej bluzeczki, czy - to zwlaszcza jest dolujace - nowej
          bielizny. Widocznie lubia gdy jestesmy ubrane tylko... w zegarek ;)
    • reirei Re: Czy wasi Panowie zauwaza np ze schudlyscie? 15.10.04, 16:33
      mój nie zauważył ani kiedy przytyłam ani kiedy schudłam, kocha mnie taką jaka
      jestem i już :D
    • Gość: OA Re: Czy wasi Panowie zauwaza np ze schudlyscie? IP: 195.82.167.* 15.10.04, 16:46
      Mój zauważa nawet, jeśli ja nie zauważę :P Heh :]
      • Gość: sniegotka Re: Czy wasi Panowie zauwaza np ze schudlyscie? IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 15.10.04, 17:13
        Moj nie zauwaza prawie niczego: kiedys pierwszy raz w zyciu zrobilam sobie u
        fryzjera pasemka (na blond wlosach troche zolte wyszly, ale wtedy bylam calkiem
        zadowolona) i grzywke (przedtem mialam wlosy rownej dlugosci). I co???? Nic nie
        zauwazyl!! A to byly czasy kiedy byl podobno strasznie zakochany i oswiadczal mi
        sie co piec minut.
        Tak samo bylo z moja nowa blekitna bluzeczka, ostatnio z pieknymi spodniami z
        cienkiego denimu, fantastycznie obciskajacymi cala sylwetke, marzylam o takich
        spodniach - jak druga skora - zaprezentowalam sie w calej krasie, na obcasach a
        on - takie szczuple??? Myslalam ze chcialas szerkie...
        GRRRRRRRRRRR

• Gość: gosia Re: Czy wasi Panowie zauwaza np ze schudlyscie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:24
      mnie waga waha się 2-3 kg, i nawet ja tego nie zauważam;). Kiedy ćwiczę intensywniej, zawsze mam kilka kg więcej - ale za to centymetrów mniej;). Co do mężą, to ma raczej klapki na oczach, jeśli chodzi o mój wygląd, bo potrafił np wczoraj skrytykować Mandarynę (nie ma bioder), a kiedy zobaczył mnie wracającą z aerobiku w stroju do ćwiczeń, zaczął prawić komplementy. Oczywiście, ja wyglądam o wiele gorzej niż Mandaryna, żeby nie było nieporozumień;).
    • aretse11 Re: Czy wasi Panowie zauwaza np ze schudlyscie? 17.10.04, 13:53
      moj widzi wszytsko..i jak schudne i jak przytyje..ale co sie nie zdarza u
      facetow..wyzywa mnie jak chudne a chwali jak przytyje..bo on lubi miec co
      dotknac..stad jak waze 60 to jest zle a jak 65 to ok..
      z kolei moj poprzedni,moj byly mowil oczywiscie odwrotnie ..jak typowy
      facet..schudnij i schudnij..dupek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka