Dodaj do ulubionych

_ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 01:59
SZYUKAM DOBREGO FRYZJERA
CHODZENIA PO 'MARKOWYCH " ZAKLADACH TO RACZEJ TYLKO MARNOWANIE PIENIEDZY
DAWNIEJ RZECZYWISCIE GABRIEL TO BYLO COS, JAK SCIELI I UCZESALI TO SIE
WYGLADALO ALE JAKOS TO SIE JUZ POZMIENIALO
ALE ZAWSZE ZNAJDZIE SIE GDZIES DOBRY FRYZJER

MI ZALEZ NA DOBRYM CIENCIU
GDYZ TO NAJTRYDNIEJSZA SZTUKA :)

MAM DOSC GESTE , LEKKO KRECACE SIE WLOSY , KTORE SIE AZ ZA DOBRZE UKLADAJA
SCIAC JE TAK ZEBY BYLO DOBRZE I FAJNIE WYGLADALO NIE JEST PROSTO :(

MOJA FRYZJERKA ZMIENILA ZAKLAD I RACZEJ JJE NIE ZNAJDE BO KRAKOW TO SPORE
MIASTO

POZDRAWIAM I CZEKAM NA RADY :)
Obserwuj wątek
    • Gość: eeeev Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 15:09
      moze Neo na grodzkiej , duzo slyszalam , ale osobiscie nie bylam
      moze ktos os wie na ten temat ????
      • Gość: anka Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 17.10.04, 20:23
        Byłam w Neo. Młoda kadra i dobrze ścina.
        Teraz chce "przetestować" Framesi w Rynku
    • Gość: kasia Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 17:53
      ROMAN na golebiej..bylam zadowolona...tyle ze drogo :(
    • Gość: martha Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 20:49
      polecam salon na Pilsudskiego, pierwszy od strony Alei, nie wiem czy dokladna
      nazawa to Loreal ale w kazdym badz razie uzywaja tam kosmetykow tej firmy,
      bardzo dobre fryzjerki ja sie obcinam u pani Sylwii, polecam i nie jest bardzo
      drogo
      • Gość: anja Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.04, 12:45
        A ja polecam salon w Tesco na Kapelance Rewelacja uratowali moja fryzure po
        nieudanym eksperymencie fryzjerskim
        • Gość: anka Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 18.10.04, 19:05
          O salonie w Tesco też słyszałam.
          Dziewczyny wpisujcie jeszcze swoje typy!
    • Gość: provesta Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:40
      dzieki wielkie za wpisy
      ale ja liczylam na konkretne nazwiska
      bo to ze ja pojde do danego salonu ale obetnie mnie dziewcze ktore drugi raz ma
      w rekach nozyczki to raczej nie bedzie to to samo co jak zrobi to ktos kto
      umie a salon w koncu moze byc ten sam ;)

a wiec licze na jakies konkreciki :)
      i ze roman czy jak tam to sie nazywa jest dobry to wiesz ... za ta cene to
      wszystko jedt dobre ( ja nie wierze ze jak zaplace duzo to bedzie dobrze, ja
      moge zaplacic ale jak mam gwarancje ze osoba ktora cos robi jest warta ceny tzn
      moze nie osob a jej umiejetnosci )

ja moze podziel sie moi doswiadczonkami :P

a wiec
      kiedys biegalam do gabriela ale sie cos tam pozminialo i talent jakos im minal

pozniej bylo JLD tez nawet niezle ale scinaja takie grzeczne fryzurki i malo
      inicjatywy ( co mnie denerwuje )

odwiedzlam tez Trendy czasem bylo super a jak nastepnym razem p9oslam do tej
      samej fryzjerki to stwierdzilam ze to co mam na glowie to sie do niczego nie
      nadje i ciela jeszcze raz i siedzialam tam 3 godziny a i tak nie bylko tak jak
      mialo byc

od razu mowie ze nie mam jakis super wymagan

a jak chodzi o Neo to jak zafarbowali mi pasemka na niebiesko ( mial byc fiolet
      ciemny ) to raczej cos tam maja nie tak ale ja tam bylam jak to otwarli jakos
      zaraz wiec do tej pory to sie juz pewnie tzn mam nadzieje :p zmienilo

bardzo bylam zadowolona z mojej fryzjerki ale juz nie pracuje w danym salonie :(

p o z d r a w i a m
      i
      czekam na kolejne wpisyyy :)
      • Gość: iivi Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.crowley.pl 20.10.04, 22:04
        Od kilku lat regularnie chodze do salonu Malgorzata na ul.Halszki -przy
        przystanku tramwajowym 24,przy pentli.Wlascicielka jest vice-mistrzynia europy
        i ma wiele innych tytulow.Ostatnio szykowala sie na mistrzostwa swiata:)
        P.Gosia-szefowa (tak mozecie o nia pytac) super scina,wklada w to cale serce i
        co najwazniejsze-odpowie bez zadnych zlosliwych usmieszkow i bez nabijania na
        Wasze wszelkie ,bardzo "powazne" problemy zwiazane z wlosami:)A i jeszcze druga
        wazna sprawa-jest niedrogo!Sciecie kosztuje 22 zlote,ale wiem,ze za
        farbe,modelowanie i trwala sobie licza.
        654-41-24,mozecie dzwonic i sie zapisywac:)

P.S.od razu mowie,ze tam nie pracuje ani nie mam innych "korzysci" z tego,ze
        tak ich tu reklamuje.Po prostu pisze i zachwalam,bo za kazdym razem bylam
        zadowolona z uslugi:)

3mcie sie dziewczyny zdrowo i zycze udanej wizyty!!
    • Gość: provesta Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:02
      ;)
    • Gość: provesta Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:54
      ja widze ze jakos chyba w krakowie nie ma dobrych fryzjerow albo moze nie
      chcecie sie podzielic informacjami :(

szkoda wielka

ja dzisiaj za rada zadzwonilam do salonu slawetnej p>Gosii t
      to tylko szczegol ze ma terminy na po 12 listopada
      no ale moze rzeczywiscie jest taka dobra :)

zobacze jak cos za jakis miesiac :P

a jak na razie to prosze o kolejne wpisy

p
      o
      z
      d
      r
      a
      w
      i
      a
      m
      ! ! !
      • lotoss Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE 21.10.04, 19:39
        Generalnie bardzo trudno jest skorzystac z rad dotyczacych fryzjera. Kazda z
        nas ma inny styl i wymagania, a wlosy sa tylko jedne i nie rosna tak szybko
        jakby sie chcialo.
        Ja pragnelabym miec fryzure Catherine Zeta-Jones z reklamy telewizyjnej perfum
        Elizabeth Arden "Provocative Woman":). I czy pani Malgosia dalaby sobie z czyms
        takim rade? Czy moze lepsza by byla pani Agnieszka? Nie za bardzo interesuja
        mnie ekstrawaganckie czupryny, raczej wolalabym "sexy look" z falujaca grzywa:).
        Same zobaczcie:)

www.elizabetharden.com/Brands/Brands.asp
        • lotoss link 21.10.04, 19:42
          Niestety ten link nie otwiera sie tak jak sobie tego zyczylam. Jezeli chcecie
          zobaczyc ta reklame, nalezy kliknac na "Television Ads" i potem "Elizabeth
          Arden Provocative Woman".

Pozdrawiam:)
    • Gość: sissi Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:51
      polecam: ul.Bajana-na przeciwko bylej KrakChemii, dzis Almy, pani Bogusia
      Stępień. tylko na tej ulicy-bardzo krotkiej sa dwa fryzjery, po lewej stronie
      majac za soba Alme, pierwszy to nie ten, salon pani Bogusi to ten pod tym
      bodajze niebieskim zadaszeniem..jest tam tez kosmetyczka itd. sprawdzone.
      naprawde bedziesz zadowolona, mnostwo moich znajomych tam chodzi, tylko podobno
      drogo, ale to kwestia indywidualna, wg mnie ceny rozsadne
      pozdrawiam :)
      • Gość: provesta Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:40
        to np ile jest za sciecie z modelowaniem ??
        • Gość: sissi Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:01
          to zalezy jakie masz wlosy-dlugosc,czy bierzesz dodatkowe odzywki-o to zawsze
          pytaja a nie daja bez twojej zgody i na koniec kaza placic, jak mialam dlugie
          to placilam wiecej(i juz niestety nie pamietam dokladnie ile) ostatnio
          podcinalam tylko az wreszcie zrobily sie krotkie-do brody, i zaplacilam tylko
          30zlotych.. czesciej tam robilam balejage(ok 100zl) itd. raz zalatwilam sie u
          innej poleconej przez kolezanke fryzjerki, tak ze nie moglam wyjsc na ulice, a
          Pani Bogusia odratowala mnie bardzo szybko.. naprawde polecam
    • Gość: Em Matrix na Wiślnej, Jean-Louis David na Szewskiej IP: 195.150.20.* 22.10.04, 12:04
      • Gość: anx Re: Matrix na Wiślnej, Jean-Louis David na Szewsk IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 22.10.04, 20:21
        Boze co wpis to inny salon. No i na co się tu zdecydować?!
    • Gość: provesta Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 13:25
      to czekamy na kolejne rady :)
      • Gość: anka Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 24.10.04, 21:07
        Krakowianki wpisujcie się!
        • anula36 Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE 25.10.04, 01:01
          do Luisa juz nie pojde po tym jak pani spojrzala na mnei oswiadczyla" z takich
          cienkich wlosow to sie nic ciekawego nie zrobi"- to po kiego grzyba siedzi w
          tym salonie???
          Na odkrycie zycia to jeszcze nie trafilam fajna jest Pani MAriola (
          czerwonowlosa:) z salonu Trendy na Starowislnej tylko uparta okropnie w swoich
          pogladach i kiedys bardzo ladnie kolezanke scinala i farbowala Ewa z salonu na
          Szuwarowej 1 ( przy KObierzynskiej) ale tam drogo podobno.
          • Gość: anka Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 25.10.04, 18:50
            up
            • Gość: Ziunia Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.autocom.pl 25.10.04, 21:49
              Bylam w spomnianym gabinecie na Halszki - tyle ze nie udalo mi sie dostac do p.
              Gosi. Obciela mnie inna fryzjerka w tym salonie - rzeczywiscie niedrogo, ale
              moja fryzura to zupelna katastrofa!!!
              • Gość: anka Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 25.10.04, 22:01
                O kurcze!!!!!!!!

• popatrz_na_mnie Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE 03.11.04, 16:22
      up,up,up

Miałam w przyszłym tygodniu/po wypłacie/ iść do najlepszego fryzjera w Krakowie-
      Leszka,ale dowiedziałam się,ze niestety nic z tego,w kazdym razie nie w
      listopadzie.Dlaetego proszę o wsparcie.
      Czy ktoś moze zna salon Trendy,w Hucie/tylko o nim słyszałam/chyba w oklicach
      banku PKO BP?
      A może taki niewielki salon,a wlasciwie salonik :> na Wielckiej,koło Żabki?
      :)
    • Gość: Iwona Re: _ _ _ DOBRY FRYZJER W KRAKOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:13
      Przetestowałam wiele salonów, az w koncu trafiłam na moja mistrzynie!!!
      Pani Hania pracuje w salonie "Deni" na Rusznikarskiej. Naprawde doradzi, a nie
      wciska zadnych kitów! Zawsze wychodze od niej zadowolona. W zeszłym tygodniu
      Zafundowałam sobie balejage, ktory wyszedł bosko.
      Polecam :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka