Dodaj do ulubionych

Cos podobnego do CHAMPS-ELYSEES ?

IP: *.devs.futuro.pl 19.10.04, 10:49
obecnie uzywam w/w , sa juz na wykonczeniu, wiec rozgladam sie za czym w podobnej
tonacji, ten zapach bardzo mi odpowiada ale szukam niewielkiej odmiany, moze Panie
uzywajace Champs-Elysees podpowiedza mi, jakich zapachow jeszcze uzywaja, zapewne
mamy podobne upodobania wiec bedzie mi latwiej sie na cos zdecydowac, prosze o sugestie,
i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kama too much CHAMPS-ELYSEES - delikatna odmiana IP: 212.182.119.* 19.10.04, 11:25
    • Gość: maja Re: Cos podobnego do CHAMPS-ELYSEES ? IP: *.devs.futuro.pl 19.10.04, 17:24
      moze jeszcze jakies propozycje? pz
    • Gość: Gosia Re: Cos podobnego do CHAMPS-ELYSEES ? IP: 82.150.72.* 19.10.04, 21:41
      Czesc Maja,
      Ja rowniez jestem fanka Champs Elysees (od 7 lat), a oprocz nich moje ulubione to:
      NU YSL,
      Chanel 5,
      Coco Mademoiselle,
      Chance.

Ostatnio spodobal mi sie jeszcze nowy zapach Poison Diora.

Mam nadzieje, ze jakos pomoglam :-)

• Gość: 5th Re: Cos podobnego do CHAMPS-ELYSEES ? IP: *.d1.club-internet.fr 19.10.04, 22:56
        oh, niewatpliwie ! wszak wymienione przez ciebie zapachy sa baaaardzo
        zblizone :))))))))
        • Gość: Gosia Re: Cos podobnego do CHAMPS-ELYSEES ? IP: 82.150.72.* 20.10.04, 12:07
          Gość portalu: 5th napisał(a):
          > oh, niewatpliwie ! wszak wymienione przez ciebie zapachy sa baaaardzo
          > zblizone :))))))))

DROGA 5th,
          GDYBYS Z UWAGA PRZECZYTALA POST Maji, zrozumialabys dlaczego wymienilam inne perfumy, jezeli
          masz watpliwosci, zacytuje:

"...moze Panie
          uzywajace Champs-Elysees podpowiedza mi, jakich zapachow jeszcze uzywaja, zapewne
          mamy podobne upodobania wiec bedzie mi latwiej sie na cos zdecydowac, prosze o sugestie,
          i pozdrawiam"

Moze zamiast szukac zaczepki, sama cos jej zaproponujesz.
          Pozdrawiam, i zycze milego dnia :-)
    • Gość: Ania Re: Cos podobnego do CHAMPS-ELYSEES ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 12:35
      Witam,
      Champs Elysees to były moje pierwsze perfumy. Dostałam je w prezencie na 20
      urodziny. Zakochałam się w nich 6 lat temu i do tej pory uwielbiam je wąchać,
      ponieważ jednak kojarzą mi się z pewnym etapem mojego życia już ich nie używam.
      Potem używałam kolejno:
      Laura - Laura Biagiotti - cuuudowny zapach, zdecydowanie letni, świeży z
      wyczuwalną delikatną nutą zielonego jabłuszka.
      Escape Kelvin Klein - bardzo świeży ale nie kwiatowy,
      Truth Kelvina Kleina - śliczne a zarazem proste. Ja wyczuwam w nich zapach
      świeżo skoszonej trawy,choć pachnie również jak(sic!)dżin z tonikiem! jednym
      słowem cudo na wiosnę...
      Sunflowers oraz 5th Avenue Elisabeth Arden
      Shiseido energizing frangrance - mój faworyt zarówno na lato jak i na zimę, te
      prefumy same się dostosowują do pory roku!
      Kompletnie za to nie polecam bossów, diorów, Cacharelów, (dusząca woń kwiatów),
      no i Salvadore dalich.
      W tej chwili używam niezmiennie Eternity Kelvina Kleina, podoba mi się też
      Eternity Love - niestety wersja limitowana i nigdzie ich już nie mogę znaleźć.
      Śliczne są też zapachy Burberry (to dla koneserów :-), ja używam Touch for
      Women, idealne na zimową aurę. Ostatnio kręcę się koło Enjoy Patou - są takie
      jesienne, wyjątkowo melancholijny zapach. Eh, w ogóle to jestem straszną
      maniaczką perfum!;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka