l81 21.10.04, 10:25 Co zrobić aby mieć usta ładne i nie chropowate, lśniące.Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: POPĘKANE USTA 21.10.04, 10:37 od czasu do czasu smarować miodem lub maścią witaminową nie wychodzić z domu bez posmarowania ust pomadką ochronną lub balsamem, np. Tissane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: POPĘKANE USTA IP: 157.25.152.* 21.10.04, 11:38 Polecam Lipobase, bardzo dobry tłusty krem ochronny, uzywany jako neutralna baza do robienia maści. Kosztuje 17 złotych, starcza mi na dwa lata. Lepsza niż jakikolwiek balsam do ust i sztyfty ochronne razem wzięte. Nie uczula, składa się z wody 30% i oleju 70%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: POPĘKANE USTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:20 a ja nie mam takich problemów a uzywam regularnie na noc zwykłego kremu NIVEA - rewelacja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: POPĘKANE USTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:56 masuj wargi szczoteczką do zębów- oczywiście niezbyt szorstką - ja wyrobiłam sobie taki nawyki przy każdorazowym myciu zębów robię także masaż ust- ściera martwy naskórek, wygładza:) potem na to warstwa kremu albo pomadka ochronna i jest cacy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: POPĘKANE USTA IP: *.pl 21.10.04, 20:04 maseczki z miodu,a poza tym pomadki nawilzajace i nie oblizywanie ust na wietree:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja111 Re: POPĘKANE USTA 22.10.04, 18:19 Ja nie mam żadnych problemów z ustami, a recepta na to jest taka: o usta - tak jak i o całe ciało trzeba dbac REGULARNIE przez cały rok. To powinno być nawykiem. Gorąco polecam zestaw SATYNOWE USTA firmy Mary Kay. Zestaw składa się z maseczki i balsamu. Kosztuje w prawdzie 131 zł, ale jest baaardzo wydajny. Dodam, że oprócz tego, że usta są po nim rzeczywiście satynowe, to na takich ustach doskonale trzyma się pomadka!!! Sprawdziłam na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejsanda Re: POPĘKANE USTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 19:14 Moj najlepszy kosmetyk pielegnacyjny do ust to Ceralip LRP, a na noc krem Nanobase. Odpowiedz Link Zgłoś
pout Re: POPĘKANE USTA 22.10.04, 20:13 dobry jest balsam do ust guerlain z wyciagiem z wina i zestaw do pielegnacji ust the make-up store, ostatnio to moj ulubiony :) pout Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga21 Re: POPĘKANE USTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 20:22 wiem ze sie powtorzę ale polecam posmarowac usta miodem na noc,stają sie gładkie i...smaczne:-))) Odpowiedz Link Zgłoś