Dodaj do ulubionych

DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:20
czesc moze polecicie dobry fluid ale z nizszej polki napiszcie jak sie
sprawdza ile kosztowal
Obserwuj wątek
    • sandra_3city Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI 21.10.04, 13:24
      Polecam podklad rozswietlający z AA, za ok. 11 zl.
      Slyszalam tez pochlebne opinie o podkladzie Sensique za 6 zl bodajże.

W Rossmanach jest teraz wyprzedaz podkladow margaret astor, upolowowalam tam za
      18.99 podklad magic skin, rewelacja ;-)
      • Gość: nenne Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: *.icpnet.pl 21.10.04, 14:15
        Ja polecam Oceanic, mam matujący - jest bdb.
        A ten Astor Magic Skin to co to za podkład? Jakie ma właściwości?
    • aldonap22 Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI 21.10.04, 13:41
      Podkład w płynie Avon. Cena 19.90 zł
      Świetnie się rozprowadza a po nałożeniu na twarz staje się pudrowy. Kolor
      dopasowuje się do naturalnego kolorytu skóry, nie ma przy nim problemu "maski".
      Dla mnie jest świetny.
      Jeśli nie chcesz wydawać 19.90 zł, to zamów sobie u konsultantki próbki -
      kosztują ok 0.70 gr.
      • Gość: Ewa Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: *.udn.pl 21.10.04, 13:55
        podkłady vipera sa rewelacyjne cena okolo 7 zl polecam tez maybelline te jednak
        zsa juz kolo 29 zl
    • sitc Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI 21.10.04, 18:30
      Bardzo polecam rozświetlający z AA Oceanic. Buzia pieknie wygląda długo się
      trzyma, u mnie lepiej się sprawdził niż rozświetlający Clinique.
      • Gość: kiwi Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: 217.8.163.* 22.10.04, 11:17
        Niestety, moim zdaniem podkład rozświetlający z Oceanica jest bardzo widoczny
        na twarzy i jaki staki tępy, w zasadzei intensywnie nabłyszcza, nie rozświetla,
        szkoda mi go było wyrzucać, więc teraz stosuęgo na policzki i wygląda naprawdę
        ładnie.
        • Gość: Jasna Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:54
          Może miałaś źle dobrany odcień?
          Ja o AA mogę mówić tylko b.dobrze.
    • Gość: w Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: 193.201.167.* 22.10.04, 11:48
      A może osławiony dermacol? Ja kupuję za 7zł, jest gęsty, wydajny, umiejętnie
      nałożony przy pomocy gąbeczki nie tworzy maski i długo się utrzymuje, a
      sprawdza się nawet na mojej tłustawej cerze.
    • Gość: aga Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: *.chello.pl 23.10.04, 13:00
      z najniższej pólki polecam AA rozświetlający, jest tez matujący ale nie znam,
      kupiłam 2 rozświetlające, zmieszalam uzyskujac idealny kolor dla mnie i NA
      PRAWDĘ rozświetla! nie nadaje się do tłustej cery, koszt do 15PLN
    • hennessy1 Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI 24.10.04, 10:53
      Polecam podkłady AA. Ja mam obie wersje - rozświetlającą i matująca.
      Rozświetlająca jest cięższa, ma złote drobinki i daje ciekawy efekt, ale jak
      dla mnie na wieczór, i mimo, że jest do skóry suchej niestety nie nawilża.
      Osobiście wolę ten matujący - ładnie nawilża skórę i jest bardzo lekki, wbrew
      temu co jest napisane na opakowaniu jest idealny do suchej skóry, nie jest
      specjalnie kryjący i na pewno nie matuje. Pozdrawiam.
      • Gość: mała Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: *.tvp.pl 24.10.04, 12:20
        Ja też polecam AA. Mam matujący. Zawsze wykosztowywałam się na jakieś drogie
        podkłady dla cery tłustej i nie mogłam trafic na nic sensownego. Albo buzia
        była tłusta za kilkanaście minut, albo źle się rozprowadzał, albo był bardzo
        nietrwały i wiele innych usterek. AA kupiłam w akcie desperacji- nigdy
        wcześniej nie widziałam i stwierdziłam, że co mi szkodzi wydać- chyba cos ok.
        11-13 zł( nie pamiętam juz dokładnie). I jestem b. zadowolona.
    • Gość: serena Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 02:01
      Zależy, co uznać za niską półkę? Eksperymentowałam długo z niedrogimi
      podkładami i mocno się zawiodłam - warzyły się, spływały, nie kryły
      niedoskonałości cery, uczulały, + często nawet drobne muśnięcie pokrytej nimi
      twarzy zostawiało na warstwie fluidu obrzydliwe ślady. W dodatku większość z
      tanich fluidów ma mniej lub bardziej "ceglaste" odcienie. Tego nigdy chyba nie
      zrozumiem: dlaczego Polki tak bardzo pragną mieć opalone liczko, zapominając
      często, że szyjka pozostaje biała, i rączka też? (a widok dziewczyny o
      ceglastej buzi, gestykulującej przy tejże buzi białą łapką jest naprawdę
      komiczny!).
      Efekt? Dziś generalnie uważam, że nie wolno (z kosmetyków kolorowych)
      oszczędzać na dwóch - podkładzie i tuszu do rzęs. Ale jest oszczędzanie i
      oszczędzanie - nie trzeba od razu pędzić po kosmetyki Lancome czy Diora! Po
      wielu próbach znalazłam dla siebie Lasting Performance Maxa Factora (granatowo-
      złote opakowanie) - używany codziennie starcza na 7-8 miesięcy, jest bardzo
      trwały, świetnie kryje, nie uczula (dla mnie to b. ważne, bo puchnę niemal po
      wszystkim!), a kosztuje ok. 50 zł za tubkę.
      • Gość: kasia Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 09:10
        Popieram Serenę. Też najpierw próbowałam różnych tańszych podkładów. I
        niestety... Aż wreszcie trafiłam do SEPHORY i poprosiłam o próbki podkładów z
        sredniej półki. Cóż, wydatek rzędu 40-60 zł. to dla mnie sporo. Nie chciałam
        kupować w ciemno. Dostałam 6 małych pudełeczek z próbkami róznych firm. Jedno
        wystarczało na na jakieś 3 uzycia. I trafiłam. MAX FACTOR to jest to! :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka