Gość: MIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:20 czesc moze polecicie dobry fluid ale z nizszej polki napiszcie jak sie sprawdza ile kosztowal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra_3city Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI 21.10.04, 13:24 Polecam podklad rozswietlający z AA, za ok. 11 zl. Slyszalam tez pochlebne opinie o podkladzie Sensique za 6 zl bodajże. W Rossmanach jest teraz wyprzedaz podkladow margaret astor, upolowowalam tam za 18.99 podklad magic skin, rewelacja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenne Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: *.icpnet.pl 21.10.04, 14:15 Ja polecam Oceanic, mam matujący - jest bdb. A ten Astor Magic Skin to co to za podkład? Jakie ma właściwości? Odpowiedz Link Zgłoś
aldonap22 Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI 21.10.04, 13:41 Podkład w płynie Avon. Cena 19.90 zł Świetnie się rozprowadza a po nałożeniu na twarz staje się pudrowy. Kolor dopasowuje się do naturalnego kolorytu skóry, nie ma przy nim problemu "maski". Dla mnie jest świetny. Jeśli nie chcesz wydawać 19.90 zł, to zamów sobie u konsultantki próbki - kosztują ok 0.70 gr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: *.udn.pl 21.10.04, 13:55 podkłady vipera sa rewelacyjne cena okolo 7 zl polecam tez maybelline te jednak zsa juz kolo 29 zl Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI 21.10.04, 18:30 Bardzo polecam rozświetlający z AA Oceanic. Buzia pieknie wygląda długo się trzyma, u mnie lepiej się sprawdził niż rozświetlający Clinique. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: 217.8.163.* 22.10.04, 11:17 Niestety, moim zdaniem podkład rozświetlający z Oceanica jest bardzo widoczny na twarzy i jaki staki tępy, w zasadzei intensywnie nabłyszcza, nie rozświetla, szkoda mi go było wyrzucać, więc teraz stosuęgo na policzki i wygląda naprawdę ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:54 Może miałaś źle dobrany odcień? Ja o AA mogę mówić tylko b.dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: 193.201.167.* 22.10.04, 11:48 A może osławiony dermacol? Ja kupuję za 7zł, jest gęsty, wydajny, umiejętnie nałożony przy pomocy gąbeczki nie tworzy maski i długo się utrzymuje, a sprawdza się nawet na mojej tłustawej cerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: *.chello.pl 23.10.04, 13:00 z najniższej pólki polecam AA rozświetlający, jest tez matujący ale nie znam, kupiłam 2 rozświetlające, zmieszalam uzyskujac idealny kolor dla mnie i NA PRAWDĘ rozświetla! nie nadaje się do tłustej cery, koszt do 15PLN Odpowiedz Link Zgłoś
hennessy1 Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI 24.10.04, 10:53 Polecam podkłady AA. Ja mam obie wersje - rozświetlającą i matująca. Rozświetlająca jest cięższa, ma złote drobinki i daje ciekawy efekt, ale jak dla mnie na wieczór, i mimo, że jest do skóry suchej niestety nie nawilża. Osobiście wolę ten matujący - ładnie nawilża skórę i jest bardzo lekki, wbrew temu co jest napisane na opakowaniu jest idealny do suchej skóry, nie jest specjalnie kryjący i na pewno nie matuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: *.tvp.pl 24.10.04, 12:20 Ja też polecam AA. Mam matujący. Zawsze wykosztowywałam się na jakieś drogie podkłady dla cery tłustej i nie mogłam trafic na nic sensownego. Albo buzia była tłusta za kilkanaście minut, albo źle się rozprowadzał, albo był bardzo nietrwały i wiele innych usterek. AA kupiłam w akcie desperacji- nigdy wcześniej nie widziałam i stwierdziłam, że co mi szkodzi wydać- chyba cos ok. 11-13 zł( nie pamiętam juz dokładnie). I jestem b. zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serena Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 02:01 Zależy, co uznać za niską półkę? Eksperymentowałam długo z niedrogimi podkładami i mocno się zawiodłam - warzyły się, spływały, nie kryły niedoskonałości cery, uczulały, + często nawet drobne muśnięcie pokrytej nimi twarzy zostawiało na warstwie fluidu obrzydliwe ślady. W dodatku większość z tanich fluidów ma mniej lub bardziej "ceglaste" odcienie. Tego nigdy chyba nie zrozumiem: dlaczego Polki tak bardzo pragną mieć opalone liczko, zapominając często, że szyjka pozostaje biała, i rączka też? (a widok dziewczyny o ceglastej buzi, gestykulującej przy tejże buzi białą łapką jest naprawdę komiczny!). Efekt? Dziś generalnie uważam, że nie wolno (z kosmetyków kolorowych) oszczędzać na dwóch - podkładzie i tuszu do rzęs. Ale jest oszczędzanie i oszczędzanie - nie trzeba od razu pędzić po kosmetyki Lancome czy Diora! Po wielu próbach znalazłam dla siebie Lasting Performance Maxa Factora (granatowo- złote opakowanie) - używany codziennie starcza na 7-8 miesięcy, jest bardzo trwały, świetnie kryje, nie uczula (dla mnie to b. ważne, bo puchnę niemal po wszystkim!), a kosztuje ok. 50 zł za tubkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: DOBRY FLUID Z NISKIEJ POLKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 09:10 Popieram Serenę. Też najpierw próbowałam różnych tańszych podkładów. I niestety... Aż wreszcie trafiłam do SEPHORY i poprosiłam o próbki podkładów z sredniej półki. Cóż, wydatek rzędu 40-60 zł. to dla mnie sporo. Nie chciałam kupować w ciemno. Dostałam 6 małych pudełeczek z próbkami róznych firm. Jedno wystarczało na na jakieś 3 uzycia. I trafiłam. MAX FACTOR to jest to! :-) Odpowiedz Link Zgłoś