Gość: maja IP: *.devs.futuro.pl 21.10.04, 14:44 mam wlosy w kolorze ciemny blad, braz, szukam farby, ktora ladnie mi rozjasni wlosy zeby byly w kolorze naturalnym blad, zeby nie wyszly zolte, czy macie jakas wyprobowana, (procz joanny) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tez maja Re: FARBA DO WLOSOW JAKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:49 joanna to b dobra firma ma dobre kosmetyki ale jak ci nie odpowiadaja to spróbuj belle color tam jest pare delikatnych naturalnych bladów i nie ma potem widocznych odrostów....wiem bo robiłam koleżance bardzo ładnie wyszło a miała naturalne włosy takie jak ty ...powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: FARBA DO WLOSOW JAKA? IP: *.devs.futuro.pl 21.10.04, 15:04 wielkie dzieki, wlasnie ta farbe bralam pod uwage, a teraz sie upewnilam ze to bedzie dobry wybor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też maja Re: FARBA DO WLOSOW JAKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:08 na pewno bedziesz super wygladała belle color na prawde wychodzi naturalnie i nie jest droga ...pozdrówki:) Odpowiedz Link Zgłoś