Dodaj do ulubionych

kozaki brązowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 08:44
Kupiłam sobie piękne włoskie kozaki z brązowej skórki na pięknej szpileczce.
Zawsze miałam czarne i teraz nie wiem jakie kolory pasują do moich kozaków?
Jest to taki ciemny naturalny brąz ( nie czarny brąz) tak jak jest naturalna
brazowa skóra tylko, że ciemna. Czy mozna np. załozyć czarne pończoszki takie
cieplejsze do brązowych kozaków? czy czarny z brązem nie będzie dziwnie
wygladał?
Obserwuj wątek
    • Gość: Basia Re: kozaki brązowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:31
      Witam serdecznie
      Mam podobny problem co autorka postu. Jestem przed zakupem brązowych kozaczkow
      i teraz sie zastanawiam czy czarne spodnie beda do nich pasowac czy tez raczej
      tylko bezowe i brazy. Bardzo prosze o Wasze opinie. Pozdrawiam cieplutko!
      • laurka-1 Re: kozaki brązowe 22.10.04, 10:34
        dziewczyne żle trafiłyście wpadnijcie na forum moda a nie uroda tam poradza wam
        specjalistki a wogóle nie bardzo pasują czarne rajstopy do brązowych butów
    • Gość: ewa Re: kozaki brązowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:37
      myślę, że czarne rajstopki pasują, ale nie te kryjące tylko takie przeźroczyste
      i do tego np. czarna spódniczka i brązowy sweterek, albo czarny sweterek i
      brązowa kurteczka czy marynarka - bardzo ładnie to wygląda
      • laurka-1 Re: kozaki brązowe 22.10.04, 10:40
        okropnie bez gustu jedynie pod warunkiem jakiegoś lekkiego wzorku na czarnych
        rajstopach przecież gładkie są dla starszych pań i ja nosze takie tylko ppod
        spodnie zimą i zalezy czy kozaki są ciemne czy jasne bo jak jasne to
        wspólczuje
        • Gość: ewa Re: kozaki brązowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:46
          właśnie gładkie najlepiej wyglądają, bo wzorki nie do każdej nogi pasują, a
          poza tym gładkie można włożyć do wszystkiego
          • Gość: mag Re: kozaki brązowe IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 22.10.04, 11:05
            Rajstopy należy dobrac do nogi, butów i góry. Ale tak ogólnie to połaczenie
            brązu i czerni jest bardzo eleganckie.
            • laurka-1 Re: kozaki brązowe 22.10.04, 11:17
              może eleganckie ja bym się nie przekonała , w moim biurze same elegantki ale
              żadna takich zestawów nie lubi bo postarzają i są nudne i smutne
              • Gość: ewa Re: kozaki brązowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:36
                to wszystko zależy od fasonu, figury, odcieni, no i nie zgodzę się że to
                postarza i jest smutne. ja mam jeden taki zestaw, w którym wyglądam i elegancko
                i bardzo sexi
                • Gość: mag Re: kozaki brązowe IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 22.10.04, 11:50
                  Ja w mojej szafie mam w zasadzie trzy głowne kolory tj, czarny, brązowy, biały.
                  Zgadzam się, ze wszystko zalezy od odcieni, bo inaczej wygląda czerń z ciemnym
                  brązem a inaczej czerń z czekoladowym czy tzw. kawa z mlekiem ale obstaję przy
                  tym, że połączenie tych dwóch kolorów jest eleganckie.
                  Oczywiscie inaczej w brązach wygląda szatynka o ciemnej karnacji a inaczej
                  blada blondynka.
    • Gość: kk Re: kozaki brązowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:59
      Mi średnio się podobają połączenia czerni z brązem lub granatem
      • Gość: ewa Re: kozaki brązowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:00
        czarny z granatem odpada, w ogóle nie lubię tego koloru
    • justa_79 Re: kozaki brązowe 22.10.04, 12:01
      zawsze możesz kupić brązowe rajstopy.
    • Gość: ewa Re: kozaki brązowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:04
      a tak w ogóle to teraz bardzo modne jest połączenie brązu z niebieskim, też
      ładnie wygląda
      • Gość: fff Re: kozaki brązowe IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 22.10.04, 12:08
        średni brąz i błękitna koszula, do pracy jak znalazł :))
    • Gość: Kasia Re: kozaki brązowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:11
      Dziękuje za odpowiedzi. No juz nie wiem a może rajstopy czarno-brązowe,jest
      taki fajny odcień, coś jak kawa. Jeżeli chodzi o ubrania, to podoba mi się brąz
      z brudnym różem.
      • Gość: ewa Re: kozaki brązowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:12
        też fajne połączenie
        • Gość: Kasia Re: kozaki brązowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:16
          mam już dosyć czarnych, szarych kolorów. Chciałabym cos innego. Pierwszy raz
          mam brązowe kozaczki i teraz muszę kombinować nad garderobą.
          • Gość: ewa Re: kozaki brązowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:28
            ja zawsze lubiałam czarny kolor i nie mogłabym z niego zrezygnować, co nie
            oznacza, że chodzę ubrana tylko na czarno. zastanawiam się nad uszyciem takiej
            luźnej spódnicy może trochę fikuśnej z niebieskiej żorżety (wzorzystej) do pół
            łydki, do tego właśnie brązowe przylegające kozaczki na szpilce i jakiś golfik.
            pewnie powiecie, że żorżeta jest dobra na lato
            • Gość: Kasia Re: kozaki brązowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:05
              ja też myślałam o takiej spódnicy:) tyle, ze kolorze brudny róż. Widziałam taka
              we wzorki, byl tam chyba też brąz i niebiesko-turkusowy kolor:)
              • Gość: ewa Re: kozaki brązowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:55
                a gdzie widziałaś? ja jestem na etapie kupna materiału, bo spódnicy nigdzie nie
                widziałam, ale z tym materiałem też na razie cienko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka