Dodaj do ulubionych

dobry dermatolog w poznaniu-prosze was bardzo!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 16:49
prosze podajcie mi namiary na dobrego dermatologa w poznaniu,chodzi mi o
leczenie tradziku,licze na was baaaaardzo bo moja skora jest w zlym stanie i
chcialabym jak najszybciej udac sie do dermatologa,ale do dobrego specjalisty
a nie pierwszego lepszego!bede naprawde bardzo wdzieczna za pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaga Re: dobry dermatolog w poznaniu-prosze was bardzo IP: *.icpnet.pl 25.10.04, 17:58
      Ja też szukam dobrego dermatologa w Poznaniu. Mam problemy z cerą i włosami.
      • Gość: prosze Re: dobry dermatolog w poznaniu-prosze was bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:27
        to jest nas dwie,moze ktos nam pomoze!wiem ze bardzo dobry jest prof.Zaba ale do
        neigo na wizyte trzeba czekac jakies dwa miesiace ale ja np nie chce tyle czekac
        ichcialabym w miare szybko zaczac dzialac bo potem moze byc gorzej!
        • Gość: prosze Re: dobry dermatolog w poznaniu-prosze was bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:42
          halo??moze jednak ktos zna jakiegos dobrego dermatologa!!
          • Gość: Dermatolog Re: dobry dermatolog w poznaniu-prosze was bardzo IP: *.tele2.pl 26.10.04, 14:49
            Ja znam, ale nie mam już danych kontaktowych i nazwiska... ;-(
            Musicie spróbować odszukać tę panią doktor w jakiejś książce telefonicznej,
            przyjmuje na ul. Prześwit na Boninie.
            Mnie pomogła w sprawie, którą 3 dermatologów potraktowało lekceważąco, bez
            zlecania badań...
            Postaram się odkopać gdzieś nazwisko lub zapytać koleżankę, bo ona mi podawała
            namiary...
            Pozdrawiam
            • Gość: prosze Re: dobry dermatolog w poznaniu-prosze was bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 15:01
              super,dzieki Ci bardzo,jestes kochana ze chce Ci szperac i szukac
              adresu,bedziemy wdzieczne:)pozdrawiam rowniez
              • Gość: prosze Re: dobry dermatolog w poznaniu-prosze was bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 15:25
                wlasnie spojrzalam do ksiazki tel i znalazlam na ul.przeswit4 pania doktor
                Bogumile Olszewska-Jachimska!czy pamietasz moze ze tak sie nazywala?:)
                • mamabruna Re: dobry dermatolog w poznaniu-prosze was bardzo 26.10.04, 16:22
                  jesli chodzi o leczenie tradzika tylko prof. Żaba, przyjmuje na Gajowej - tel 8
                  417 173. Niestety terminy ma dłuuugie, bo ludzie z róznych regionów Polski
                  przyjeżdżają. Długo szukałam dobrego dermatologa - niektórzy mieli wieze taka
                  jaką wyczytali w pismie dla nastolatek, po prostu zenada, albo lepiej
                  powiedzieć powiedzieć skandal! prof. Żaba specjalizuje sie w trądziku właśnie.
                  Wie co robi.
                  • Gość: Lilka Re: dobry dermatolog w poznaniu-prosze was bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:40
                    W szpitalu na Przybyszewskiego jest fajna dr. Aleksiewicz bardzo życiowa i zna
                    się na rzeczy:)
                • Gość: Ania Re: dobry dermatolog w poznaniu-prosze was bardzo IP: *.tele2.pl 26.10.04, 23:55
                  Tak, tak, to własnie ta pani dr Jachmiska, w takim razie wszystko już wiesz ;-
                  )))
                  Pozdrawiam i mam nadzieję, że pani dr Ci pomoże!!!
                  • Gość: prosze Re: dobry dermatolog w poznaniu-prosze was bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:00
                    dzieki wielkie:) czekam tez na dalsze propzycje:)
    • Gość: mariusz Re: dobry dermatolog w poznaniu-prosze was bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 17:00
      Witam kochane Panie,

Postanowiłem napisać ponieważ byłem w samym Poznaniu
      u około 8 dermatologów. TRudno powiedziec który jest
      dobry a który zły. Chodzi oto ze kazdy jakby specjalizuje się
      w czyms innym - no nibu kazdy sie dobrze zna na wszystkim
      ale jak dluzej sie porozmawia i pochodzi to okazuje sie ze
      ten zna sie bardzo dobrze na tradziku inny znowu na znamionach itd...

Odrazu moge powiedziec nie polecam dr Żaby i gabinetu przy ulicy
      Zwierzynieckiej !!! Sa osoby zadowolone ale wiekszosc mam zle zdanie
      na temat tego prywatnego gabientu. Sam bylem tam na 8 wizytach i nic
      poniewaz kazda wizyta trwala od 3-6 minut (byle szybciej) i za kazdym
      razem to recepta na inny specyfik a to jakies przeswietlenie i tak bez
      konca... znam osobiscie 5 innych osob ktore niestety maja inne zdanie.
      Swoją droga dermatolog jak nie wyleczy to powinnien zwrocic pieniadze
      za cos takiego...!!! (wizyta 80-100zł) czas oczekiwania nawet 3 miesiace.

Osobiście polecam i to osoba która pomogła mi i faktycznie podchodzi
      do człowieka po ludzku jak lekarz wysyla na badania, konsultuje sie
      z innymi i przede wszystkim nie naciaga na wizyty !

Naprawde polecam z czystym sercem.

Olszewska-Jachimska Bogumiła
      dr nauk med. Spec. dermatolog
      , wenerolog
      Gabinet Prześwit 4
      tel. 8224397 pierwsza wizyta tylko 50zł

Mam też bardzo dobrego stomatologa
      i którego wyleczyłem sobie wszystkie zeby.
      I ani razu nie miałem znieczulenia!!

Zainteresowanych zapraszam
      mariusz28lat@gazeta.pl

Pozdrawiam
      i wierze że będziesz zadowolona
      • Gość: prosze Re: dobry dermatolog w poznaniu-prosze was bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:50
        super Mariusz dzieki wielkie za taka dokladna odpowiedz:)kurcze,jestem zdziwiona
        bo zazwyczaj slyszlam dobre opinie na temat prof.Zaby,wszyscy go chwalili ze to
        naprawde fachowiec w swojej dziedzinie,mnie najbardziej przeraza to ze trzeba
        tak dlugo czekac na wizyte, i to ze napisales ze 'zalatwia' pacjenta w 6min i
        nastepny prosze,juz mam doswiadczenie z takim expresowym dermatologiem i wcale
        mi sie to nie podoba, ostatnio dzwonilam tam gidzie prof przyjmuje i teraz
        wizyta kosztuje juz 150zl!!!co do pani dr Olszewskiej-JAchimskiej to jako druga
        osoba juz ja polecasz,chyba rzeczywiscie sie do niej wybiore,a moglbys napisac
        czy leczyles u niej tradzik?bo tak jak sam napisales to kazdy dermatolog w czyms
        tam sie specjalizuje i chcialbym wiedziec czy w leczeniu akurat tradzik ta pani
        doktor sie sprawdza!dzieki i pozdr:)
        • mamabruna Re: dobry dermatolog w poznaniu-prosze was bardzo 28.10.04, 09:31
          dziwne to co piszecie o prof. Zabie. ja za wizytę płace 80 zł, i wizytana na
          pewno nie jest krótka. Zawsze wszystko dokłanie omawia, opisuje dzialanie
          leków. Czekając na poczekalni też mam wrażenie, ze wizyty innych pacjentów nie
          są krótkie.
          Dużo czytałam i czytam nt tradziku, prof Zaba jest moim zdaniem bardzo
          kompetentny i rzeczowy, zawsze dostępny e-mailowo w razie wątpliwości.
          Odwiedziałam kilku lekarzy, w tym dr janicką, która leczyła mnie na alergie,
          której nie mam! Poza tym ja mam efekty po leczeniu u dr Żaby i to jest dla mnie
          najlepszą rekomendacją. Mam idealną cerę, a miałam jeszcze półtora roku temu
          koszmarną. Ostatnio dostałam od niego tez krem na przebarwienia SVR -nietani:-))
          Natomiasta 3 miesieczne terminy oczekiwania są faktycznie zniechęcające.
      • Gość: Jaga do Mariusza IP: *.icpnet.pl 27.10.04, 21:00
        Ja sie wybieram do dr Aleksiewicz, która jest specjalistką od włosów. Słyszałeś
        o niej?
        • Gość: mila dr Alexsiewicz IP: *.icpnet.pl 28.10.04, 10:01
          Bardzo polecam dr Alexsiewicz (dr nauk medycznych) - super kobieta i świetny
          lekarz. Poradziła sobie z moim naprawdę trudnym trądzikiem. Pani doktor
          przyjmuje w ramach umowy z kasą chorych w ośrodku na Wichrowym Wzgórzu
          codziennie zdaje sie od 8 do 12, ale radzę zadzwonić i wcześniej sie
          zarejestrować. Niestety nie pamiętam numeru do ośrodka, ale to chyba nie
          problem żeby go znaleźć. Pozdrawiam
          • Gość: prosze Re: dr Alexsiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 15:45
            opinie na temat prof.Zaby sa jak widze bardzo podzielone,jesli chodzi o cene
            wizyty to byc moze tylko za pierwsza wizyte placi sie teraz 150zl a za nastepne
            juz mniej,niestety ja musze chyba z prof zrezygnowac bo z moim tradzikiem jest
            coraz gorzej i nie moge sobie pozwolic na czekanie na wizyte chocby nawet
            miesiaca bo wtedy moze byc juz duzo gorzej,musze dzialc od trazu bo juz nie moge
            patrzec na swoja wstretne cere ktorej strasznie sie wstydze i najchetniej bym
            uciekla przed ludzmi,dlatego juz jutro wybieram sie do pani
            Olszewskiej-Jachimskiej rowniez tutaj polecanej,zobaczymy co ona powie i jak sie
            ze tak powiem za mnie wezmie:)pozdr
            • Gość: Ola polecam dr Janicką IP: *.crowley.pl 28.10.04, 16:50
              chcialabym polecic Wam dr Janicka, ktora jest ordynatorem szpitala tego, który
              jest koło szpitala na Lutyckiej. bardzo miła pani dr, kazdy pacjent jest dla
              niej wazny, poczekalnie ma zawsze pelna ludzi. przyjmuje w pon i srody od 15.30
              do ost pacjenta czyli czasem 21. wizyta 50 zł, ja tyle płace, nie wiem czy jak
              pierwsza wizyta to wiecej, ale nie sadze. pani dr odpowaida na wszystkie
              pytania, jest b. kompetentna i nie mysli o tym, ze w poczekalni ma 15 osób.
              naprawde polecam.

dr med. Danuta Janicka, Spec. dermatolog
              61-409 Poznań, ul. Lelewela 68
              Tel. 0 (61) 830 59 29

-dane wzielam ze strony

www.netklinika.pl/lekarze/dermatologia/poznan/poznan.htm
              aha- przy okazji
    • szookrower Re: dobry dermatolog w poznaniu-prosze was bardzo 27.02.19, 19:33
      Cześć,

jeżeli szukacie dobrego dermatologa w Poznaniu to zapraszam do Dr Oliwi Jakubowicz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka