Gość: ania IP: 195.85.209.* 30.10.04, 21:49 Juz kilka razy bylam na masazu twarzy , jestem bardzo zadowolona, twarz jest jak gdyby mlodsza (mam 35 lat ), czy któras z was ma podobne doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: N.C. Re: masaż limfatyczny twarzy IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.04, 19:43 czy możesz napisać coś więcej o tym masażu i efektach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: masaż limfatyczny twarzy IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 22.01.05, 14:27 To jest w ogóle inne doswiadzcenie niż jak kosmetyczka robi masaż.Masażysta wprawdzie uzywa tylko kremu do masażu , bodajże Erisa ,ale efekt , widocznie młodsza twarz , robiła mi sie juz taka zmarszczka mimiczna na czole , nie ma juz po niej śladu ,koło oczu prawie gładko twarz jest taka jakas promienna.Zawsze o tej porze roku wyglądałam ja lekko wymięta , a teraz jest swietnie , chodzę raz w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmisia Re: masaż limfatyczny twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:33 up Odpowiedz Link Zgłoś