Dodaj do ulubionych

Jak zmniejsyzc optycznie duzy nos

IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.04, 21:50
Jak zatuszowac , zminejszyc optycznie duzy noc?? prosze pomocy!!!!!!!!! :(
mam nadzieje ze nie tylko ja mam taki problem :( nikt nie przepada za duzymi
nosami no ale coz.. nie kazdy urodził sie z nosem Kleopatry ... :(
Obserwuj wątek
    • Gość: G' Re: Jak zmniejsyzc optycznie duzy nos IP: *.pl / 62.233.173.* 31.10.04, 21:56
      ja uważam, że mam duży nosek chociaż może jestem przewrażliwiona na tym
      punkcie, bo wszyscy zaprzeczają. ja nic na to nie stosuje ani nie robię
      specjalnych makijaży... ale słyszałam gdzieś (czytałam), że można troszkę
      przyciemnić w niektórych miejscach nosek (tych,których chcesz wyszczuplić) a
      rozjaśnić może troszku na środku. zachowując oczywiście przy tym naturalność :P
      • Gość: Ania Re: Jak zmniejsyzc optycznie duzy nos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:09
        Ponoc po bokach sie przycienia,ja tez uwazam ze mam duzy nos,nigdy nikt mi tego
        nie powiedzial ale widze na fotkach jaka mam trabke :]
        • anula36 Re: Jak zmniejsyzc optycznie duzy nos 31.10.04, 22:30
          dokladnie po bokach przyciemniach podkladem o ton ciemniejszym a sam srodek
          trzeba lekko rozswietlic. Dziala. Nawet na moj nos-truskawe.
          • Gość: Goha Re: Jak zmniejsyzc optycznie duzy nos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.04, 10:05
            Kochane, wszystko zależy od tego co rozumiemy przez duży nos. Nie każdy nos
            się"przyciemnia po bokach, a rozjaśnia na środku"

Jeśli nos jest dużu a la Kleopatra tzn.trójkątny, wystający do przodu to trzeba
            musnąć ciemniejszym pudrem czubek, jeśli się rozchodzi na boki, to ciemniejszym
            boki.
            • anula36 Re: Jak zmniejsyzc optycznie duzy nos 01.11.04, 11:56
              masz racje. Myslalm o takim jak moj czyli "odwrocona truskawka", w tym
              przypadku przyciemnienie bokow dziala.
    • Gość: aga a ja mam kartofla!!!!! IP: *.chello.pl 01.11.04, 10:40
      • Gość: Maja nos jak truskawaaaa IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.04, 14:57
        no moj nos wlasnie tez przypomina truskawe czy raczej wielka kluche na koncu
        chociaz u gory jest stosunkowo normlany to na dole sie rozszerza i wyglada jak
        wiszaca nisko nad ustami klucha :( czy to przyciemnianie bokow pomoze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka