Dodaj do ulubionych

kosmetyki Mincer

02.11.04, 14:31
Czy ktos je zna? Czy są dobre?
dostałą ostatnio katalog i próbki, ale po zuzyciu jednej próbki jest ciągle
cięzko stwierdzić, czy kosmetyk jest dobry czy nie. ceny niskie, oferta
bardzo rozbudowana. W sklepach nie widziałam tych kosmetyków oprócz serii
Feng-Shui czy cos takiego (czerwone opakowania).
Czekam na Wasze opnie
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Kate1972 Re: kosmetyki Mincer IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 02.11.04, 15:02
      Używałam tego kremu-żelu Feng-Shui, lekka konsystencja, ładnie pachnąca, "miły"
      w użytku, ale powiadam - dośc lekki, więc cera wymagająca natłuszczenia odpada.
      Kojarzę serię kremów m.in. świetny KREM z samoopalaczem - piękna opalenizna,
      bardzo naturalna. Poza tym dobre kremy matujące np.dla cery naczynkowej tak
      więc jakby 2w1. Rzadko widoczne, najczęściej w sklepach zielarskich, takich
      drogerio-aptekach. No i cena przystępna.
      Pozdrawiam serdecznie.
      P.S. słoiczki z kremem mają ciekawe rozwiązanie, bo nie ładuje się paluchów do
      kremu, bo mam taką "pompkę" :)
      • ashanti5 Re: kosmetyki Mincer 02.11.04, 18:16
        Dzięki Kate :)
        Chyba się jednak na nie skuszę. Myślałam o tych kremach z samoopalaczem. Sa
        rózne rodzaje z samoopalaczem: matujące, na dzień, na noc, na naczynka...tylko
        mam wątpliwości, co do ich zapachu. Czy śmierdzą samoopalaczowo?
        Ja dostałam cały katalog z opisanymi wszytskimi kosmetykami. Przy rachunku
        powyzej 35 zł, przesyłka gratis, a za 35 zł mozna kupić nawet 3 kremy.
        Najdrozszy krem kosztuje chyba ok 30 zł.
        Opakowania wyglądaja estetycznie. Lubie słoiczki. Uważam, że sa bardziej
        eleganckie niż plastikowe pudełeczka. W dodatku z pompką - to lubię.
        Skoro uwązasz, że kremy Feng Shui sa lekkie to pewnie je sobie kupię, bo moja
        cera nie wymaga natłuszczenia.
        Jestem troche sceptycznie nastawiona do tych kosmetyków, bo są praktycznie
        nieznane. Gdyby były rzeczywiście rewelacyjne to pewnie dziewczyny z forum
        Uroda nie omieszkałayby o nich wcześniej napisać :)
        • kerstin_wow Re: kosmetyki Mincer 02.11.04, 19:01
          Dla mnie to bardzo znana firma, naprawde wczesniej jej nie widzialas??!! A
          kremu z samoopalaczem uzywalam bardzo bardzo dlugo i byl super!
        • zoey7 Re: kosmetyki Mincer 02.11.04, 19:14
          Hej ashanti5 ;-) Czy możesz podać adres strony www, z której można zamawiać te
          kosmetyki? Pozdrawiam.
          • Gość: alga Re: kosmetyki Mincer IP: *.pronet.lublin.pl 02.11.04, 19:41
            www.kosmetyka.com
        • Gość: primavera Re: kosmetyki Mincer IP: *.chello.pl 03.11.04, 10:45
          Mam ten krem z samoopalaczem matujacy i w ogole nie smierdzi samoopalaczowo
          (nawet po paru godzinach).
    • Gość: esa Re: kosmetyki Mincer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 09:39
      Dziewczyny, a gdzie w Gdańsku mogę kupić kosmetyki tej firmy. Przede wszystkim
      chodzi mi o krem z samoopalaczem Nowa Era Q10 czy jakoś tak.
      Wydawało mi się, że widziałam tą firmę w Naturze, ale rzeczywiście chyba tylko
      mi się wydawało...
      PZDR
    • prncesa Re: kosmetyki Mincer 03.11.04, 09:58
      A czy w Warszawie gdzieś je dostanę?
      • Gość: primavera Re: kosmetyki Mincer IP: *.chello.pl 03.11.04, 10:45
        W Warszawie w Galerii Centrum, wiec pewnie w innych miastach tez w GC.
    • smerffi Re: kosmetyki Mincer 03.11.04, 13:04
      Moja mama miała kremik z tej firmy i była b. zadowolona!
      Niestety kłopot z zakupem, kompletnie firmy nie widać w sklepach, marketach itc.
    • pocztufka Re: kosmetyki Mincer 03.11.04, 13:26
      Kupiłam serię z koenzymem Q10. Ów krem matujący z samoopalaczem bardzo sobie
      chwalę. Nie ma okropnego zapachu samoopalaczy, nie zatyka porów, lekko matuje,
      ładnie wyrównuje koloryt cery bez efektu solarium. Natomiast krem na noc (ta
      smam seria), to całkowite nieporozumienie- niemiłosiernie zatyka pory, wiec
      odstawiłam. Mam jeszcze krem pod oczy (również Q10), uczulił mnie; dośc zwarta
      konsystencja, dobry na noc. To tyle.
    • ashanti5 Re: kosmetyki Mincer 03.11.04, 15:01
      Zdecydowała się jednak zrobic zakupy po przeczytaniu kilku opinii na wizażu.
      Zakupy robię za pomoca internetu. Ciekawe, kiedy mi przyślą. Zamówienie wysłałam
      rano,ale nie mam jeszcze potrwierdzenia, że jest realizowane.
      Dzięki za wszystkie opinie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka