Dodaj do ulubionych

farba profesjonalna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:20
prosze o informacje gdzue w warszawie kupie profesjonalne farby fryzjerskie
welli TOUCH w detalu...dziekuje z góry za podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: mumma Re: farba profesjonalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:45
      up
    • kalooo Re: farba profesjonalna 04.11.04, 11:48
      kupić raczej ich nie możesz w detalu,wella dostarcza je do salonów pracujących
      na ich produktach.Możesz spróbować kupić ewentualnie w sklepach
      fryzjerskich,np.na Koszykowej lub Al.Jana Pawła II.
      • kalooo Re: farba profesjonalna 04.11.04, 11:50
        Aha,w tych farbach nie ma saszetek z wodą utlenioną,jesli chcesz kupic np.1
        opakowanie tylko,pamiętaj że musisz dokupić Welloxon chyba,w każdym razie całą
        wielką butlę utleniacza.
        • Gość: mumma Re: farba profesjonalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 12:58
          a jaki to koszt w sumie daje????
          • kalooo Re: farba profesjonalna 04.11.04, 13:05
            Color Touch z tego co wiem 1 opakowanie kosztuje ok.25-30zł,koleston
            ok.29zł.Welloxon ok.60-70.
            Cena zalezy od upustu jaki dostaniesz w zalezności od wysokości zamówienia.
            • Gość: mumma Re: farba profesjonalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:32
              a czy to jest farba trwała, czy zmywa sie po jakims czasie???
              • kalooo Re: farba profesjonalna 04.11.04, 13:41
                Color touch służy do tonowania włosów,coś jak szampon koloryzujący a Koleston
                to farba do koloryzacji trwałej,permanentnej.Do każdego z nich jest inne
                stężenie wody utlenionej,inna jest do kolestonu,inna do Color Touch i są ich
                inne stężenia też do różnych kolorów.
                • Gość: mumma Re: farba profesjonalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:48
                  widze,ze znasz sie na rzeczy, ja wczoraj byłam u fryzjera i zrobiłam baleyage
                  po czym nałozono mi własnie colour touch-wyglada to ślicznie z tym ,ze
                  strasznie droga ta usługa - 170 zł. ponieważ nie chce eksperymentowc z farbami
                  ze "zwykłych" sklepów, jako ze efekt jest obecnie idealny a z drugiej strony
                  chciałabym u niknac tych kosztów, może mogłabyś mi polecic jakies produkty np.
                  farby fryzjerskie innych firm dostępne w detal(gdzie w wwie)lub fryzjerke która
                  np. wykonuje usługi dodatkowo "chałupniczo" za niższa opłatą lub też mogłaby
                  ocenic jakość włosa i coś doradzić...ja już na prawde nie chce sama
                  eksperymentować bo miałam cięzkie przezycia a teraz jet super...prosze o porade
                  i bardzo dziekuje:)
                  • kalooo Re: farba profesjonalna 04.11.04, 13:55
                    Faktycznie,usługi z produktami welli zazwyczja są dość drogie,ale to normalne-
                    biorąc pod uwage koszt materiału i zuzycie produktu jest to standartowa
                    cena.Bywaja ceny wyzsze na produktach np.inych firm. Jeśli chodzi o tańszą
                    usługe może spróbuj w centrach szkoleniowych fryzjerskich-nie wiem jakie miasto
                    wchodziłoby w grę,Warszawa także?
                    Na maila moge Ci wysłać namiar do b.dokładnej fryzjerki,ale nie wiem ile u niej
                    prywatnie kosztowałaby taka usługa,choć na pewno taniej. Ale ona jest z
                    Piaseczna,nie wiem czy to by pasowało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka