Dodaj do ulubionych

a co na biust???

IP: 217.8.163.* 04.11.04, 14:30
a może moglibyście polecić jakiś dobry kremik na ujędrnianie biustu? Gdzieś
czytałam o kremie z Bielendy, ale może macie coś jeszcze godnego polecenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: a co na biust??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:34
      Mam co-kostki lodu ewentualnie zimny lub naprzemienny prysznic,najcudowniejszy
      sposob na jedrne cycusie :)
      Kremiki narazie nie sa mi potrzebne,takze tutaj nie pomoge
    • aldonap22 Re: a co na biust??? 04.11.04, 17:19
      Zgadzam się z przedmówczynią ale dodałabym do tego jednak krem. Polecam Nowość
      Avonu, krem ujędrniający do biustu, który prawdopodobnie tworzy jakąś
      niewidzialną siateczkę czy coś takiego na biuście i sprawia że dodatkowo
      sexownie unoszą się do góry.
    • magda-fl Re: a co na biust??? 04.11.04, 23:28
      Polecam żel-krem do biustu ATW Terapie Urody - naprawdę ujędrnia i wygłądza
      piersi. Po zużyciu jednej tubki są ładniejsze, pełniejsze i przez to nieco
      większe :) Krem z Bielendy też kiedyś miałam i całkiem miło wspominam :)
      • Gość: Iza Re: a co na biust??? IP: 217.8.163.* 05.11.04, 12:21
        a gdzie dostanę ten krem ATW Terapie Urody? Bo przyznam szczerze, że nie
        nigdzie go nie widziałam... Będę wdzięczna za wskazówki :))) i może jeszcze ile
        kosztuje? Pozdrawiam!
        • magda-fl Re: a co na biust??? 05.11.04, 13:48
          Iza, ATW dostępne jest tylko w sprzedazy bezpośredniej, u konsultantek albo
          jeśli sama jesteś stałą klientką. Ten żel-krem do biustu kosztuje 23,30zł -
          tuba 125ml. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz - mogę Ci umożliwić zdobycie
          karty stałego klienta, która nota bene upoważnia do zakupów z 30% zniżką :)

Gość portalu: Iza napisał(a):

> a gdzie dostanę ten krem ATW Terapie Urody? Bo przyznam szczerze, że nie
          > nigdzie go nie widziałam... Będę wdzięczna za wskazówki :))) i może jeszcze
          ile
          >
          > kosztuje? Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka