Gość: Iza IP: 217.8.163.* 04.11.04, 14:30 a może moglibyście polecić jakiś dobry kremik na ujędrnianie biustu? Gdzieś czytałam o kremie z Bielendy, ale może macie coś jeszcze godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: a co na biust??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:34 Mam co-kostki lodu ewentualnie zimny lub naprzemienny prysznic,najcudowniejszy sposob na jedrne cycusie :) Kremiki narazie nie sa mi potrzebne,takze tutaj nie pomoge Odpowiedz Link Zgłoś
aldonap22 Re: a co na biust??? 04.11.04, 17:19 Zgadzam się z przedmówczynią ale dodałabym do tego jednak krem. Polecam Nowość Avonu, krem ujędrniający do biustu, który prawdopodobnie tworzy jakąś niewidzialną siateczkę czy coś takiego na biuście i sprawia że dodatkowo sexownie unoszą się do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: a co na biust??? 04.11.04, 23:28 Polecam żel-krem do biustu ATW Terapie Urody - naprawdę ujędrnia i wygłądza piersi. Po zużyciu jednej tubki są ładniejsze, pełniejsze i przez to nieco większe :) Krem z Bielendy też kiedyś miałam i całkiem miło wspominam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: a co na biust??? IP: 217.8.163.* 05.11.04, 12:21 a gdzie dostanę ten krem ATW Terapie Urody? Bo przyznam szczerze, że nie nigdzie go nie widziałam... Będę wdzięczna za wskazówki :))) i może jeszcze ile kosztuje? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: a co na biust??? 05.11.04, 13:48 Iza, ATW dostępne jest tylko w sprzedazy bezpośredniej, u konsultantek albo jeśli sama jesteś stałą klientką. Ten żel-krem do biustu kosztuje 23,30zł - tuba 125ml. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz - mogę Ci umożliwić zdobycie karty stałego klienta, która nota bene upoważnia do zakupów z 30% zniżką :) Gość portalu: Iza napisał(a): > a gdzie dostanę ten krem ATW Terapie Urody? Bo przyznam szczerze, że nie > nigdzie go nie widziałam... Będę wdzięczna za wskazówki :))) i może jeszcze ile > > kosztuje? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś