IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 08.11.04, 12:13
Mam pytanie do Was dziewczyny, zwłaszcza do tych które używają tego kremu.

Czy jest na receptę? Ile kosztuje? Jak go stosować? No i najwarzniejsze, czy
jest skuteczny. Mam skórę łojotokową, co chwilę wyskakują mi nowe guzy- czy
pomógłby mi?
Obserwuj wątek
    • Gość: magdaa4 Re: Brevoxyl? IP: *.gorzow.mm.pl 08.11.04, 13:41
      kosztuje okolo 21 zl nie jest na recepte mi narazie pomagal,ale jak przestalam
      stosowac przez kilka dni to znowu cos zaczelo sie dziac.nie wiem moze jestem
      przewrazliwiona... pytalam pani w aptece i powiedziala ze najlepiej posmarowac
      na noc i po okolo godzinie krem pol tlusty.rano zadko kiedy stosuje uzywam go
      od 2 tygodni.
    • Gość: kati2001 Re: Brevoxyl? IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 08.11.04, 14:02
      Cześć ja uzywam go od dosyc dawna aczkolwiek sporadycznie ale muszę powiedziec że jest super wczoraj wyskoczył mi pryszcz na brodzie posmarowałam na noc a dziś rano już po pryszczu wg mnie jest super koszt jak wspomniała koleżanka ok 21 lub 22 złotych mysle ze warto bo to nzacznie lepsza i skuteczniejsza wersja Benzacne POLECAM!!
      • Gość: wiruska Re: Brevoxyl? IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 08.11.04, 14:15
        Czyli jak dobrze rozumiem, ten krem wysusza i ma kwasy?
        • Gość: kati2001 Re: Brevoxyl? IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 08.11.04, 14:51
          Wydaje mi się że "dalikatnie" działa wysuszająco ale nie do tego stopnia jak Benzacne ten to potrafił nawet najtłustrzą skórę ściągnąc i przesuszyć.
          Generalnie Brevoxyl jest bardzo delikatny,mam suchą skórę używając go i nie zauważyłam przesuszenia.Prodycent podaje, że mozna nakdłać go na całą skórę zmienioną chorobowo jak zdrową. Ja stosuję punktowo. Mam dość delikatną konsystencję bardzo szybko się wchłania i ma przyjemny zapach. Wydaje mi się ze nie zawiera kwasów lecz zanim zdecydujesz się na zakup zapytaj farmaceuty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka