Dodaj do ulubionych

Soraya-terapia matująca

IP: *.nisko.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 22:00
Co sądzicie o witaminowej terapii matującej firmy soraya ? Czy stosowanie:
żelu, toniku i kremu przynosi upragniony efekt - brak błyszczenia skóry w
ciagu dnia i brak obrzydliwych zaskórniaków ?
Obserwuj wątek
    • kragmel Re: Soraya-terapia matująca 09.11.04, 23:28
      jak ze wszystkim - na jednych działa, na innych nie. mnie ten krem (na dzień)
      dobrze robił, sporo dziewczyn także go chwaliło, ale niektóre się po nim
      świeciły.
      zanim się odezwą wrzuć w wyszukiwarkę witaminowa terapia czy coś podobnego.
    • Gość: naina Re: Soraya-terapia matująca IP: *.238.99.213.adsl.inetia.pl 09.11.04, 23:50
      Ja mam zel do mycia twarzy i jestem zadowolona,jest wydajny i wedlug mnie tak
      samo dobry jak z Garniera Czysta Skora a oczywiscie tanszy.Buzia po myciu
      odswiezona i matowa.Polecam.
      • Gość: filemon Re: Soraya-terapia matująca IP: *.vnet.pl / *.vnet.pl 10.11.04, 07:57
        Nie zauważyłam żadnego efektu matu, ani tym bardziej oczyszczenia twarzy z
        niespodzianek- jak dla mnie strata kasy.Żel pozostawiał u mnie na twarzy dziwny
        lepki film, tonik w ogóle nic a nic nie zmatowił. Całe szczęście że odmówiłam
        sobie kremu! Tańsza a lepsza i to o całe niebo jest seria Perfecta CzystaCera
        Dax Cosmetisc.
        www.esentia.pl/servlet/SNFSearch
        • anula36 Re: Soraya-terapia matująca 11.11.04, 01:42
          tez mam zel i jestem zadowolona- ladnei oczyszcza ale dzialnia matujacego jakos
          nei zauwazylam.
    • Gość: Freesia żel polecam IP: *.tele2.pl 11.11.04, 12:32
      mialam tonik i jakos nic nie umiem o nim powiedziec, bo nie mam za duzych
      wymagan w stosunku do toniku, ale mialam ten żel i co dziwne naprawde sie po
      nim nie swiecilam! szok. tzn. najpierw mi sie wydawalo ze za bardzo sciaga
      skore i od tego takie krosty bolące sie robia, ale moze to od czego innego,
      potem sie szybko poprawilo.
    • Gość: Lania Re: Soraya-terapia matująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:24
      Miałam krem na dzień-matował całkiem dobrze,ale pod koniec słoiczka cera się
      chyba do niego przyzwyczaiła i znowu czółko było błyszczące,ale być moze było to
      spowodowane wzrostem temperatur w okresie letnim-generalnie w upały skóra
      bardziej się przetłuszcza.Nie wykluczam,że jeszcze do tego kremu wrócę,bo mimo
      wszystko był to najlepszy krem matujący jaki miałam.
      pozdrawiam
    • Gość: manga Re: Soraya-terapia matująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:00
      mialam, a w zasadzie to nadal mam jakies resztki, zelu z tej serii ktorego
      uzywalam do ciala, bo twarz mi uczulal - nie wiem jak to sie stalo, bo w
      zasadzie malo specyfikow mnie uczula, ale ... no jednak temu sie "udalo" ;)

pozdr.
    • mikams75 Re: Soraya-terapia matująca 12.11.04, 15:51
      mam zel i tonik.
      Zel jest dla mnie swietny - bardzo dobrze oczyszcza skore i nie sciaga jej.
      Duzo lepszy od Garniera czysta skora. Tonik tez niczego sobie, ale zadna
      rewelacja. Mysle ze cala seria jest do cery lekko do srednio swiecacej (jak
      moja), do bardzo tlustej skory moze byc niewystarczajaca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka