Gość: To jaa IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.11.04, 14:49 Tak wyszło, i wygladam teraz jak czerwony balon!Za 2 godziny musze wyjsc z domu,znacie jakies domowe sposoby żeby przywrócić twarz,a zwłaszcza oczy do normalnego stanu?z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga102 Re: PŁAKAŁAM..Co zrobić? 11.11.04, 15:07 Tylko zimna woda albo lód na twarz. Ale, z własnego doświadczenia wiem, że i tak widać:(. Odpowiedz Link Zgłoś
margolka123 Re: PŁAKAŁAM..Co zrobić? 11.11.04, 15:14 jestem ekspertem w tej dziedzinie, bo kilka razy w ostatnich paru latach zdarzalo mi sie ryczec i wyc i musialam potem wyjsc... Po pierwsze - bedzie widac. Nie frustruj sie tym, jesli musisz wyjsc. Niestety, latem jest latwiej - mozna zalozyc okulary. Po drugie, zimna woda (mozesz sobie zrobic oklad) i kostki lodu pod oczy. Po trzecie, staranny, ale nie przesadzony makijaz. Nie przesadzaj z korektorem pod oczy, raczej podklad, jesli masz puder rozswietlajacy. Biala kredka na wewnetrzna krawedz dolnej powieki, jasny opalizujacy cien na powieke gorna i neutralny (szary albo brazowy) tusz na rzesy. Nic we fioletach i raczej nie czarny pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To jaa Re: PŁAKAŁAM..Co zrobić? IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.11.04, 15:34 Dzięki,postaram zrobić z siebie człowieka;)pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: PŁAKAŁAM..Co zrobić? 11.11.04, 15:47 Hej. Przede wszystkim - krople do oczu, żebyś nie wygladała jak królik. Powodzenia. No i dobrze przypudruj nosek - mnie np. robi się czerwony po płaczu. Trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: PŁAKAŁAM..Co zrobić? IP: *.devs.futuro.pl 11.11.04, 16:08 Ja mam oblędnie dobry sposob - albo zawsze to ze mnie tak schodzi po tych rzeczach...no nie wiem: !) Trzeba mieć w domu maseczkę Nivea Visage nailżającą ( zawsze ,mam tę saszetkę za 4, 70 , bo nieraz mnie ratowała) - saszetka do lodówki na 15 minut. 1) myjemy sie - maseczka na twarz , na oczy kompres ze świeżo zaparzonego mocnego !!!! rumianku - leżymy i myślimy o własnym nieszczęściu zmieniajac kompresy, ale nie wylewając połowy na maseczkę. 2)Po 20-stu minutach zmywamy calość, przykładamy do oczu łyżeczki z zamrażarki . 3) Jesteśmy ok do pokazania się nawet!!!!!! bez makijażu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free .. IP: *.tele2.pl 12.11.04, 13:02 > mocnego !!!! rumianku - leżymy i myślimy o własnym nieszczęściu zmieniajac > kompresy, ale nie wylewając połowy na maseczkę. mozliwe ze wszystko dziala, tylko proponuje raczej myslec o czyms szczesliwym, bo od myslenia o nieszczesciu jeszcze znow zaczniesz ryczeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: PŁAKAŁAM..Co zrobić? IP: *.chello.pl 11.11.04, 16:39 już pewnie wyszłaś lód + zmrożona esencja (mocna) z zielonej herbaty, podjład o ton jaśniejszy, korektor pod oczy, róz na policzki, do oczu krople obkurczające Odpowiedz Link Zgłoś