Dodaj do ulubionych

Manicure (SK)

IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 30.04.02, 22:08
Dziewczyny jak dbacie o paznokcie a w szczególności o skórki? Ja do niedawna
wycinałam je skórkami, ale w końcu zdenerwował mnie ich nieładny wygląd.
Kupiłam sobie żel do skórek Sally Hansen, całkiem całkiem, znacie moze jednak
coś lepszego? Odkąd przetsałam wycinać skórki i tylko używam tego żelu do ich
usuwania moje paznokietki są znacznie ładniejsze. Jakie fajne kremy używacie
do rąk? Zna któraś z was może firmę Alessandro (zdaje się, że niemiecka firma)
specjalizującqa się w preaparatach do paznokci.
Obserwuj wątek
    • Gość: satiaa Re: Manicure (SK) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 22:31
      kiedys uzywalam notorycznie cazkow , ale niezbyt to sluzylo moim paznokciom,
      teraz mocze az na tydzien w oleju z cytryna, i obsuwam , no chyba ze czasami
      jaka skorka mi brzydko odstaje to wtedy ciach cazkami:)))co do kremow , to
      bardzo lubie kolastyny 24h , albo tradycyjne Kamil, vaseline, synergie:))
    • Gość: anna Re: Manicure IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 30.04.02, 22:57
      Ja od niedawan uzywam alessandro - lakierów, odżywki i takiego pióra do
      odpychania skórek (cuticle nourishing pen). to "pióro" jest fajne, natłuszcza
      skórki, nie trzeba ich moczyć przed odepchnięciem, ale nie mogę powiedzieć,
      żeby działało cuda.
      • Gość: Karusia Re: Manicure IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 30.04.02, 23:06
        Jakie są te lakiery Alessandro? Czy są w miarę trwałe i dobrze się
        rozprowadzają? (np w porównaniu do L'oreala albo Isadory) Oglądałam je
        niedawno, ale widziałam tą firmę pierwszy raz na oczy, więc nic nie kupiłam.
        Ekspedientka polecała mi płyn do usuwania skórek. Jak następny raz będę w tym
        sklepie to się lepiej przyjrzę. Ale chyba dopiero tam pojadę jak będę miała
        kasę. te produkty widziałam w nowej drogerii, dobrze zzaopatrzonej jak na
        początek i aż mi żal było wychodzić z pustymi rękami :( Mój chłopak się ze
        mnie śmieje, że ja ciągle chodzę i ogladam kosmetyki i często bym chciała coś
        kupić. w szczególności chyba niezbyt lubi jak je długo oglądam..no cóż ale ja
        muszę dobrze przemyśleć zanim coś kupię. Nie lubię wyrzucać kasy w błoto na
        coś czego później nie będę używać, zwłaszcza że muszę się ograniczać. Ale się
        rozpisałam, kończę i czekam na dalsze posty :))
        • Gość: katrina Re: Manicure IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 00:45
          Gdzie kupujecie kosmetyki Alessandro?
          Założę się że w Warszawie :-)
          A czy ktoś wie gdzie są dostępne w Krakowie?
          A'propos "pisaka" do skórek, to cos takiego ma też ArtDeco, czy ktos wypróbował?
          • Gość: anna Re: alessandro IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 01.05.02, 09:03
            lakiery są bardzo w porządku. ładnie sie rozprowadzają, i nie odpryskują. co do
            odżywek to trudno mi coś powiedzieć, bo nie mam żadnych problemów z
            paznokciami. ale z tego co sie orientuję, to alessandro generalnie jest bardzo
            dobrą, profesjonalną firmą. no i mają baaaaardzo bogatą ofertę. ale niestety
            nie wiem, gdzie można kupić te kosmetyki, bo sama dostałam zestaw na
            konferencji prasowej (zorganizowanej właśnie z okazji wprowadzenia szerszej
            gamy do polski). To co pokazywali na konferencji było bardzo obiecujące - setki
            kolorów w kilkunastu gamach tematycznych oraz sporo preparatów do pielegnacji.
            ale czy wszystko to jest gdzieś dostępne w polsce, tego wam niestety nie umiem
            powiedzieć :-(
          • Gość: Karusia Re: Manicure IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 01.05.02, 12:26
            Ja akurat widziałam te kosmetyki w Gdańsku, w drogerii Douglas (w Carrefour),
            więc na pewno są gdzieś w Krakowie.
            • Gość: yaga Re: Manicure IP: 213.206.132.* 02.05.02, 08:35
              W Warszawie, na Jana Pawła przy rondzie Babka jest salon tej firmy, na pewno
              tam sa kosmetyki do odsprzedaży :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka