14.07.05, 12:17
czesc, dziewczyny czy któras z Was stosowała te globulki w ciązy? jak wół
napisane jest ze przeciwskazaniem jesty ciąza, wiec mam obawy, czekam na info.
thx , pozdr,
Obserwuj wątek
    • kika_kika Re: gynalgin 14.07.05, 12:29
      jak zapisał lekarz to bierz. Relanium tez ma dosyć spore przeciwskazania dla
      ciężarnych a podają to nawet (zwłaszcza) na patologii...
      Zresztą, mi też raz lekarka zapisała ale miałam jeszcze sterovag i wystarczył.
      • weronika7 Re: gynalgin 14.07.05, 12:32
        dzieki, cholerka myslałam ze wszytsko będzie lux, a tu 2 m-ce do końca i jakieś
        chece, czytałam ze u Ciebie tez nienajlepiej, trzymam kciuki głowa do góry.
        Napewno porodzimy smile w terminach, nie wcześniej
        • asia9617 Re: gynalgin 14.07.05, 12:55
          Cześć !
          Ja brałam te tabletki od 15 tc. te tabletki są niebezpieczne na początku a od
          13 tc można je brać w szpitalu też podają je ciężarnym,więć nie obawiaj się ja
          je brałam na zmiane z natamacyna,musiałam jeden dzień jedną a w drugi drugą
          tabletkę brać i to przez w sumie trzy tygodnie. Ale jest wszystko oki,dzidzia
          dobrze się rozwija,więc spokojnie możesz je braćsmile
          Pozdrawiam Asiasmile i 30 tyg.brzusiosmile)
    • baaaa Re: gynalgin 14.07.05, 19:49
      Ja właśnie je biorę, bo sterovag nie pomógł niestety. Lekarz przekonał mnie, że
      już od dawna lek ten stosowany jest na patologii ciąży, a w Stanach podawany
      jest obecny w nim antybiotyk w kroplówce ciężarnym. To co jest na ulotce to
      zabezpieczenie się firmy farmaceutycznej na wszelki wypadek. Moj gin stwierdzil
      ze bardziej niebezpieczne są prostaglandyny wydzielane podczas infekcji i mogące
      doprowadzić do przedwczesnych skurczy niż myksotiazol.
      Baaaa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka