Dodaj do ulubionych

meteoryty-cena w sephorze

IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 13.11.04, 20:11
witam,mam pytanie:ile kosztuja meteoryty guerlain w sephorze? czy nie beda
podkreślały niedoskonałości cery(roższerzone pory i świecenie,ale nie za
duze)?dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: meteoryty-cena w sephorze IP: *.chello.pl 28.11.04, 15:08
      Meteoryty Guerlain - kulkowe, bo jest też wersja prasowana - kosztują w
      Sephorze 202zł, ale z tego co wiem to od tej ceny należy odjąć 10% (czyli w
      sumie aktualna cena to: 181,80zł). Od października firma Guerlain obniżyła ceny
      wszystkich produktów o 10%. Trochę dziwnie obniżka ta wygląda w Sephorze, bo
      cena na półce jest nadal stara, a w kasie niższa o 10%. Stracą tylko na tym
      posiadaczki kuponów rabatowych 10%, bo kupując Guerlain zapłacą za nie tak,
      jakby kuponu nie miały, czyli - 10, a nie 20%. Ciekawe, prawda. Sama się na tym
      przejechałam kupując fluid Guerlain:-((((
      • Gość: hhhhh Re: meteoryty-cena w sephorze IP: *.dobrcz.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 14:03
        hej masz troszke przeklamane informacje
        Pazdziernikowa obnizka dotyczyla wszystkich prduktow guerlain o okolo 10% w tym
        rowniez meteorytow. Cena na polce jest aktualna i mniejsza od poprzedniej o
        okolo 10% jesli robisz zakupy z kuponem rabatowym masz jeszcze dodatkowo 10% od
        kwoty "z polki". Sprawdzilam. PS. wiesz dlaczego meteoryty "prasowane" kosztuja
        okolo 600zł
        hhhhh
        • Gość: zuza Re: meteoryty-cena w sephorze IP: *.chello.pl 29.11.04, 14:27
          Gość portalu: hhhhh napisał(a):

> hej masz troszke przeklamane informacje
          > Pazdziernikowa obnizka dotyczyla wszystkich prduktow guerlain o okolo 10% w
          tym
          >
          > rowniez meteorytow. Cena na polce jest aktualna i mniejsza od poprzedniej o
          > okolo 10% jesli robisz zakupy z kuponem rabatowym masz jeszcze dodatkowo 10%
          od
          >
          > kwoty "z polki". Sprawdzilam. PS. wiesz dlaczego meteoryty "prasowane"
          kosztuja
          >
          > okolo 600zł
          > hhhhh
          --------------------------------------------------------------------------------
          Chyba jednak nie mam przekłamanych informacji, ale może trafiłam na takie
          Sephory, w których nie wprowadzono zmian cen. Zakupy robiłam m.in. w ostatni
          weekend: kupowałam puder sypki Guerlain i zapłaciłam za niego 177zł, mimo iz na
          półce widniała cena: 198zł!!! Kuponu akurat przy tym zakupie nie miałam.
          Podobnie z Meteorytami: na półce widziałam cenę kulkowych 202zł, a w ostatnim
          nr Twojego Stylu wśród propozycji prezentów gwiazdkowych znalazły się właśnie
          wspomniane meteoryty w cenie: 184zł!!! Podobna sytuację miałam przy zakupie
          fluidu Divinora. Cena na półce 198zł, a pownna być bodajże 178zł. Kupowałam z
          rabatem i odjęto mi rabat nie od 178zł, czyli nowej ceny, ale od starej. Więc o
          co w tym wszystkim chodzi?
    • babessa Re: meteoryty-cena w sephorze 28.11.04, 16:16
      A ja mam pytanko: czy produkt ten jest wart swojej ceny, bo noszę się z jego
      kupnem. Dzięki za odpowiedź!
      • Gość: zuza Re: meteoryty-cena w sephorze IP: *.chello.pl 29.11.04, 13:31
        babessa napisała:

> A ja mam pytanko: czy produkt ten jest wart swojej ceny, bo noszę się z jego
        > kupnem. Dzięki za odpowiedź!
        --------------------------------------------------------------------------------
        Jestem w posiadaniu wersji meteorytów mono (złoty kolor) do twarzy i ciała,
        którą używam na specjalne okazje już co najmniej 4-5 lat. Produkt nadal jest w
        bardzo dobrym stanie: zapach pozostał bez zmian, kolor, kulki nie rozpadają się
        chociaż sporo ich ubyło. Co do meteorytów wielkolorowych znalazłam na ich
        temat kilka linków:

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=345415996f63922e5397580ba20aa3fa&cmd=details&itemid=1
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=7883357&v=2&s=0
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=1853549&v=2&s=0
        www.beaute-test.com/poudre_pour_le_visage_-_les_meteorites_guerlain.php?listeavis=1
      • Gość: hhhhh Re: meteoryty-cena w sephorze IP: *.dobrcz.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 13:52
        jak najbardziej jest wart ceny nie podkresla rozszerzonych porow, wrecz
        przeciwnie delikatne drobinki odwracaja od nich uwage. Po za tym meteoryty
        mozna kupic w formie kulek lub prasowanej wiec wybierasz to co lubisz. PS.
        praswane sa strasznie drogie okolo 600zl. a dlaczego? zapytaj w sephorze
        pozdrowionka
        hhhhh
        • Gość: babessa Re: meteoryty-cena w sephorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:18
          DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA ODPOWIEDŹ - POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka