Gość: Natalii IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 16.11.04, 11:58 czy ktos robil sobie operacje uszu? ile kosztuje? ile sie goi? Czy trzeba potem chodzic w opasce na glowie? Jak dlugo? CZy mozecie polecic jakiegos dobrego chirurga od uszu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: len Re: Operacja uszu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.04, 13:13 Tak, ja robiłam w Warszawie. Zabieg miałam 7-8 lat temu, więc już szczegóły, takie jak długość gojenia, noszenia opaski, itp. zatarły mi się w pamięci. Klinikę i lekarza mogę z całą odpowiedzialnością polecić. To jest dosyć znany i ceniony lekarz, więc myślę, że nie ma obawy się do niego udać. Myślę od doktorze Sankowskim z Warszawy. Nie wiem, z jakiego jesteś miasta i gdzie możesz wykonać zabieg, dlatego wiecej o nim nie będę pisała, chyba, że będziesz zainteresowana. Podawałam tu kiedyś na forum telefon do jego kliniki i odpowiadałam na podobne pytania dwóch zainteresowanych dziewczyn. Możesz skorzystać z przeglądarki, jeśli chcesz. Mój zabieg kosztował 1500 zł, ale tą ceną chyba nie należy się sugerować, minęło przecież kilka lat. A w opasce trzeba chodzić, nie pamiętam już jak długo. Najlepiej kupić sobie przed zabiegiem jakąś gustowną :) Albo nawet kilka, żeby mieć na zmianę. Ważne, by była obcisła i szeroka. W moim przypadku i w ogóle w klinice dr Sankowskiego, każdy zabieg poprzedzony jest konsultacją. Podczas tego pierwszego spotkania z lekarzem omawia się sensowność i celowość wykonania operacji i dopiero po takim spotkaniu można, ale nie trzeba, umawiać się na operację. Takie spotkanie można potraktować wyłącznie informacyjnie i nie musi kończyć się zapisem na zabieg. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś