Dodaj do ulubionych

Operacja uszu

IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 16.11.04, 11:58
czy ktos robil sobie operacje uszu? ile kosztuje? ile sie goi? Czy trzeba
potem chodzic w opasce na glowie? Jak dlugo? CZy mozecie polecic jakiegos
dobrego chirurga od uszu?
Obserwuj wątek
    • Gość: len Re: Operacja uszu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.04, 13:13
      Tak, ja robiłam w Warszawie.
      Zabieg miałam 7-8 lat temu, więc już szczegóły, takie jak długość gojenia,
      noszenia opaski, itp. zatarły mi się w pamięci. Klinikę i lekarza mogę z całą
      odpowiedzialnością polecić. To jest dosyć znany i ceniony lekarz, więc myślę,
      że nie ma obawy się do niego udać. Myślę od doktorze Sankowskim z Warszawy. Nie
      wiem, z jakiego jesteś miasta i gdzie możesz wykonać zabieg, dlatego wiecej o
      nim nie będę pisała, chyba, że będziesz zainteresowana. Podawałam tu kiedyś na
      forum telefon do jego kliniki i odpowiadałam na podobne pytania dwóch
      zainteresowanych dziewczyn. Możesz skorzystać z przeglądarki, jeśli chcesz. Mój
      zabieg kosztował 1500 zł, ale tą ceną chyba nie należy się sugerować, minęło
      przecież kilka lat. A w opasce trzeba chodzić, nie pamiętam już jak długo.
      Najlepiej kupić sobie przed zabiegiem jakąś gustowną :) Albo nawet kilka, żeby
      mieć na zmianę. Ważne, by była obcisła i szeroka. W moim przypadku i w ogóle w
      klinice dr Sankowskiego, każdy zabieg poprzedzony jest konsultacją. Podczas
      tego pierwszego spotkania z lekarzem omawia się sensowność i celowość wykonania
      operacji i dopiero po takim spotkaniu można, ale nie trzeba, umawiać się na
      operację. Takie spotkanie można potraktować wyłącznie informacyjnie i nie musi
      kończyć się zapisem na zabieg.

Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka