Gość: Amelia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:25 Czy ktoś z Was skusiła się na tą metodę opalania? www.dermed.pl/ Jak po takim opalaniu wygląda opalenizna? czy w miare naturalnie, ja chyba s skuszę się, bo jest teraz promocja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fairy5 Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush 22.11.04, 01:42 skus sie skus, w koncu sie nie trzeba przejmowac rakiem skory :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.kp.pl 22.11.04, 10:43 rada dla złośliwych: trzeba najpierw coś wiedzieć, a potem złośliwić - wtedy może to i niesympatyczne, ale z sensem nie wychodź na powietrze bo promieniowanie UV Cię zniszczy w przeciwieństwie do air brush - tam ani UVA ani UVB ... Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush 22.11.04, 13:48 fairy, a samoopalacza się nie boisz? zawiera tą samą substancję opalającą, co airbrush :D Odpowiedz Link Zgłoś
fairy5 Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush 22.11.04, 15:54 haha, widze ze zostalam chyba niezrozumiana :-) przeciez pisze zeby sie skusila! uwazam to za genialne zeby nie trzeba bylo sie martwic promieniowaniem, sama uzywam samoopalaczy i bardzo sie ciesze ze w koncu mamy cos takiego jak air brush oprocz solarki i slonca... :D Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush 22.11.04, 16:33 aha, bo to zabrzmiało jak porównanie do szkodliwości solarium :) teraz qmam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaa_23 Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: 217.153.187.* 22.11.04, 13:04 Może w Wawie gdzies jest taka promocja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:03 Czy faktycznie warto udać się na to czy to się wogóle rózni od samopalacza a jak tak to czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 27.11.04, 15:37 Dla mnie opalanie airbrush, to wybawienie. Wreszcie moge byc ladnie opalona i nie musze sie martwic o alergie. Ostatnio opalalam sie w Krakowie w salonie na ul. Powiślu i tam rzeczywiscie dobrze wykonuja te zabiegi. Poza tym za cale cialo zaplacilam tylko 50zl. Pozdrawiam ZUza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelia Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:44 Zuza a czy tam jest teraz promocja na to opalanie czy ogólnie cay czas Air Brush tyle kosztuje?Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 27.11.04, 15:48 Nie wiem dokladnie, wiem tylko ze ta cena ma sie utrzymac (mam nadzieje) do sylwestra. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:03 fajnie by było dzięki za informację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniamako Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 13:15 Dziewczyny jak długo trzyma sie taka opalenizna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 11:02 podobno ok. 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.vline.pl 30.11.04, 16:52 Jak długo utrzymuje się efekt? Czy schodzi równomiernie?? Odpowiedz Link Zgłoś
majka.xxx Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush 01.12.04, 11:32 gdzie w warszawie wykonuja takie zabiegii???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 01.12.04, 11:39 A powiedzcie jak takie opalanie wyglada? Jak to sie odbywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaja Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.ctnet.pl 01.12.04, 16:29 Czy w Poznaniu jest już jakiś salon oferujący opalanie Air Brush ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fj w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 01.12.04, 18:11 podobno jest w pasażu rondo przy rondzie starołęka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaja Re: w Poznaniu IP: *.ctnet.pl 01.12.04, 18:21 bardzo dziękuję " fj " :) Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush 02.12.04, 07:51 Wchodzi się do kabiny natryskowej i całe ciało spowija bardzo drobniutka mgła samoopalającego płynu. W czasie seansu zmienia się jakieś 4 razy pozycję, aby wyszło równomiernie. Preparat działa na 2 sposoby: dzięki substancji koloryzującej od razu barwi (wyzłaca) skórę - ten efekt jest do pierwszego mycia; równolegle uaktywnia się samoopalacz, który zabarwia skórę na 5-8dni. Powoduje przyciemnianie jej barwy poprzz reakcję chemiczną zachodzącą w warstwie rogowej naskórka (nie zwiększa wytwarzania melaniny). Zabieg bezpieczny, również dla osób o wrażliwej skórze i w ciąży ... [na podst. Avanti październik.2004] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:05 A nie wydaje wam sie ze to tylko pieniądze wyrzucone w błoto? Podobno opalenizna trzyma sie od 4-7 dni. Także w skali miesiąca kosztuje to krocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 09:46 a jak jest z twarza np brwiami jakoś się je zabezpiecza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.vline.pl 02.12.04, 10:34 właśnie.. A włosy w czepek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 11:52 i po takim pryskaniu opalenizna jest równomierna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrywi Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.04, 12:02 opalenizna jest rownomierna, w ogole bez porownania ze zwyklym samoopalaczem nakladanym w domu. ja bylam naprawde pod wrazeniem efektu, warto sobie zrobic ten zabieg na specjalne okazje, ja zrobilam na wlasny slub i byla to bardzo dobra decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: 213.25.149.* 04.12.04, 14:00 a jak wygladałas po kilku dniach, czy byłas w plackach? boje sie że na wakacjach 2 tygodniowych w połowie wczasów zacznę straszyc swoim wygladem, Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 12:13 no własnie sama jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrywi Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 12:25 u mnie zaczelo schodzic po tygodniu (mam sucha skore), nie wygladalo to najlepiej ale nie tragicznie. bylam na obozie sportowym i chodzilam w krotkich spodenkach. zrobilam sobie porzadny peeling i posmarowalam sie kremem brazujacym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afro Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: 84.10.103.* 06.12.04, 12:50 A czy gdzies w Białymstoku jest Air Brush???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Do Zuzki!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 10:05 ...Ostatnio opalalam sie w Krakowie w salonie na ul. Powiślu i tam rzeczywiscie dobrze wykonuja te zabiegi. Poza tym za cale cialo zaplacilam tylko 50zl... Zuzka czy może mi podać do nich telefon? Z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Do Zuzki!!!!!!!! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 10.12.04, 15:29 Witam. telefon do zakładu AIRBRUSH w KRakowie (Powiśle 3) to 423-27-82. To co mi sie tam podoba to, to ze opalaja tez w domu u klienta! Kosmetyczka przyjechala do mnie do domu i nie musialam sie nigdzie fatygowac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwa Dużo nieścisłości i wątpliwości w poście Zuzy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 21:26 Zuza najpierw piszesz, że opalałaś się natryskiem w salonie za 50zł. To jest jak najbardziej możliwe. Promocja. Następnie piszesz o tym samym opalaniu, że kosmetyczka przyjechała do ciebie ze sprzętem do domu też za 50zł :-) bez względu jak daleko w mieście mieszkasz od zakładu AIRBRUSH. Czyżby stosowali jakiś podrobiony tani chiński płyn do opalania? Bo, żeby dojechać ze sprzętem trzeba ponieść dodatkowe koszty a sam płyn renomowanej marki też kosztuje. Czy czasem nie przesadziłaś z kryptoreklamą tego zakładu na tym forum? Przyznaj się Zuza ;-) Powiedz mi jeszcze w jakim pomieszczeniu w domu opalała cię kosmetyczka aby w powietrzu nie unosiła się ta mgiełka z airbrusha. Albo może zrobiłyście to na zewnątrz, myślę że teraz jest na to trochę za zimno. Może ktoś inny poda jakieś nowe namiary w Krakowie bez zbytecznej subiektywnej oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Dużo nieścisłości i wątpliwości w poście Zuzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 14:05 Witam. Ciekawa jestem "dociekliwa" z jakiego salonu opalania jesteś. Powinnaś raczej mieć nick - "życzliwa". Co do płynu, dowiadywałam się, jest on oryginalny, sprowadzany przez importera z USA. W tym momencie , w tym salonie jest promocja i dlatego kosztuje tyle a nie wiecej.Jeśli chodzi o kryptoreklamę, to wyrażam swoją osobistą opinię, a telefon podałam,gdyż inna uczestniczka tego forum mnie o to prosiła. Jesli martwisz sie, ze oni odbiore ci klientow, przez to "opalanie w domu" to jestes w błędzie, bo to jest dodatkowo płatne!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia KRAKÓW - jeszcze jeden adres airbrush z google.pl IP: *.stalprodukt.com.pl / *.stalprodukt.pl 13.12.04, 14:46 Kolejny adres w Krakowie z google.pl. Same zobaczcie www.vip-antycellulit.com/airbrushtan.html Odpowiedz Link Zgłoś