Dodaj do ulubionych

Zdrowe opalanie metodą Air Brush

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:25
Czy ktoś z Was skusiła się na tą metodę opalania? www.dermed.pl/
Jak po takim opalaniu wygląda opalenizna? czy w miare naturalnie, ja chyba s
skuszę się, bo jest teraz promocja.
Obserwuj wątek
    • fairy5 Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush 22.11.04, 01:42
      skus sie skus, w koncu sie nie trzeba przejmowac rakiem skory :-)
      • Gość: em Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.kp.pl 22.11.04, 10:43
        rada dla złośliwych: trzeba najpierw coś wiedzieć, a potem złośliwić - wtedy
        może to i niesympatyczne, ale z sensem
        nie wychodź na powietrze bo promieniowanie UV Cię zniszczy w przeciwieństwie do
        air brush - tam ani UVA ani UVB ...
      • justa_79 Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush 22.11.04, 13:48
        fairy, a samoopalacza się nie boisz? zawiera tą samą substancję opalającą, co
        airbrush :D
        • fairy5 Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush 22.11.04, 15:54
          haha, widze ze zostalam chyba niezrozumiana :-) przeciez pisze zeby sie
          skusila! uwazam to za genialne zeby nie trzeba bylo sie martwic
          promieniowaniem, sama uzywam samoopalaczy i bardzo sie ciesze ze w koncu mamy
          cos takiego jak air brush oprocz solarki i slonca...
          :D
          • justa_79 Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush 22.11.04, 16:33
            aha, bo to zabrzmiało jak porównanie do szkodliwości solarium :) teraz qmam.
    • Gość: Aniaa_23 Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: 217.153.187.* 22.11.04, 13:04
      Może w Wawie gdzies jest taka promocja??
      • Gość: Kasia Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:03
        Czy faktycznie warto udać się na to czy to się wogóle rózni od samopalacza a
        jak tak to czym?
    • Gość: Zuza Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 27.11.04, 15:37
      Dla mnie opalanie airbrush, to wybawienie. Wreszcie moge byc ladnie opalona i
      nie musze sie martwic o alergie. Ostatnio opalalam sie w Krakowie w salonie na
      ul. Powiślu i tam rzeczywiscie dobrze wykonuja te zabiegi. Poza tym za cale
      cialo zaplacilam tylko 50zl. Pozdrawiam ZUza
      • Gość: Amelia Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:44
        Zuza a czy tam jest teraz promocja na to opalanie czy ogólnie cay czas Air
        Brush tyle kosztuje?Dzięki
        • Gość: Zuza Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 27.11.04, 15:48
          Nie wiem dokladnie, wiem tylko ze ta cena ma sie utrzymac (mam nadzieje) do
          sylwestra. Pozdrawiam
          • Gość: amelia Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:03
            fajnie by było dzięki za informację.

Pozdrawiam
    • Gość: Aniamako Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 13:15
      Dziewczyny jak długo trzyma sie taka opalenizna?
      • Gość: justa Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 11:02
        podobno ok. 10 dni.
    • Gość: virtuallady Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.vline.pl 30.11.04, 16:52
      Jak długo utrzymuje się efekt? Czy schodzi równomiernie??
      • majka.xxx Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush 01.12.04, 11:32
        gdzie w warszawie wykonuja takie zabiegii????
    • Gość: Monika Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 01.12.04, 11:39
      A powiedzcie jak takie opalanie wyglada? Jak to sie odbywa?
      • Gość: gaja Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.ctnet.pl 01.12.04, 16:29
        Czy w Poznaniu jest już jakiś salon oferujący opalanie Air Brush ?
        • Gość: fj w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 01.12.04, 18:11
          podobno jest w pasażu rondo przy rondzie starołęka
          • Gość: gaja Re: w Poznaniu IP: *.ctnet.pl 01.12.04, 18:21
            bardzo dziękuję " fj " :)
      • naila Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush 02.12.04, 07:51
        Wchodzi się do kabiny natryskowej i całe ciało spowija bardzo drobniutka mgła
        samoopalającego płynu. W czasie seansu zmienia się jakieś 4 razy pozycję, aby
        wyszło równomiernie. Preparat działa na 2 sposoby: dzięki substancji
        koloryzującej od razu barwi (wyzłaca) skórę - ten efekt jest do pierwszego
        mycia; równolegle uaktywnia się samoopalacz, który zabarwia skórę na 5-8dni.
        Powoduje przyciemnianie jej barwy poprzz reakcję chemiczną zachodzącą w
        warstwie rogowej naskórka (nie zwiększa wytwarzania melaniny). Zabieg
        bezpieczny, również dla osób o wrażliwej skórze i w ciąży ...

[na podst. Avanti październik.2004]
    • Gość: Kasia Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:05
      A nie wydaje wam sie ze to tylko pieniądze wyrzucone w błoto? Podobno
      opalenizna trzyma sie od 4-7 dni. Także w skali miesiąca kosztuje to krocie...
      • Gość: andzia Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 09:46
        a jak jest z twarza np brwiami jakoś się je zabezpiecza?
        • Gość: virtuallady Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.vline.pl 02.12.04, 10:34
          właśnie..
          A włosy w czepek?
    • Gość: andzia Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 11:52
      i po takim pryskaniu opalenizna jest równomierna?
    • Gość: patrywi Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.04, 12:02
      opalenizna jest rownomierna, w ogole bez porownania ze zwyklym samoopalaczem
      nakladanym w domu. ja bylam naprawde pod wrazeniem efektu, warto sobie zrobic
      ten zabieg na specjalne okazje, ja zrobilam na wlasny slub i byla to bardzo
      dobra decyzja.
      • Gość: jola Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: 213.25.149.* 04.12.04, 14:00
        a jak wygladałas po kilku dniach, czy byłas w plackach? boje sie że na
        wakacjach 2 tygodniowych w połowie wczasów zacznę straszyc swoim wygladem, Jola
        • Gość: kasia Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 12:13
          no własnie sama jestem ciekawa
          • Gość: patrywi Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 12:25
            u mnie zaczelo schodzic po tygodniu (mam sucha skore), nie wygladalo to
            najlepiej ale nie tragicznie. bylam na obozie sportowym i chodzilam w krotkich
            spodenkach. zrobilam sobie porzadny peeling i posmarowalam sie kremem
            brazujacym.
    • Gość: afro Re: Zdrowe opalanie metodą Air Brush IP: 84.10.103.* 06.12.04, 12:50
      A czy gdzies w Białymstoku jest Air Brush????
      • Gość: kasia Do Zuzki!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 10:05
        ...Ostatnio opalalam sie w Krakowie w salonie na
        ul. Powiślu i tam rzeczywiscie dobrze wykonuja te zabiegi. Poza tym za cale
        cialo zaplacilam tylko 50zl...

Zuzka czy może mi podać do nich telefon?
        Z góry dzięki:)

• Gość: Zuza Re: Do Zuzki!!!!!!!! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 10.12.04, 15:29
          Witam. telefon do zakładu AIRBRUSH w KRakowie (Powiśle 3) to 423-27-82. To co
          mi sie tam podoba to, to ze opalaja tez w domu u klienta! Kosmetyczka
          przyjechala do mnie do domu i nie musialam sie nigdzie fatygowac. Pozdrawiam
          • Gość: dociekliwa Dużo nieścisłości i wątpliwości w poście Zuzy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 21:26
            Zuza najpierw piszesz, że opalałaś się natryskiem w salonie za 50zł. To jest
            jak najbardziej możliwe. Promocja.

Następnie piszesz o tym samym opalaniu, że kosmetyczka przyjechała do ciebie ze
            sprzętem do domu też za 50zł :-) bez względu jak daleko w mieście mieszkasz od
            zakładu AIRBRUSH. Czyżby stosowali jakiś podrobiony tani chiński płyn do
            opalania? Bo, żeby dojechać ze sprzętem trzeba ponieść dodatkowe koszty a sam
            płyn renomowanej marki też kosztuje.

Czy czasem nie przesadziłaś z kryptoreklamą tego zakładu na tym forum? Przyznaj
            się Zuza ;-)

Powiedz mi jeszcze w jakim pomieszczeniu w domu opalała cię kosmetyczka aby w
            powietrzu nie unosiła się ta mgiełka z airbrusha. Albo może zrobiłyście to na
            zewnątrz, myślę że teraz jest na to trochę za zimno.

Może ktoś inny poda jakieś nowe namiary w Krakowie bez zbytecznej subiektywnej
            oceny.
            • Gość: Zuza Re: Dużo nieścisłości i wątpliwości w poście Zuzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 14:05
              Witam. Ciekawa jestem "dociekliwa" z jakiego salonu opalania jesteś. Powinnaś
              raczej mieć nick - "życzliwa". Co do płynu, dowiadywałam się, jest on
              oryginalny, sprowadzany przez importera z USA. W tym momencie , w tym salonie
              jest promocja i dlatego kosztuje tyle a nie wiecej.Jeśli chodzi o
              kryptoreklamę, to wyrażam swoją osobistą opinię, a telefon podałam,gdyż inna
              uczestniczka tego forum mnie o to prosiła. Jesli martwisz sie, ze oni odbiore
              ci klientow, przez to "opalanie w domu" to jestes w błędzie, bo to jest
              dodatkowo płatne!.
    • Gość: natalia KRAKÓW - jeszcze jeden adres airbrush z google.pl IP: *.stalprodukt.com.pl / *.stalprodukt.pl 13.12.04, 14:46
      Kolejny adres w Krakowie z google.pl. Same zobaczcie

www.vip-antycellulit.com/airbrushtan.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka