Dodaj do ulubionych

Najlepsze Podkłady !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:46
wpisujcie:)

p.s. które z tych : Revlon-colorstay, LRP- Unifiance korygujący, L'oreal - Ideal Balance jest najbardziej kryjący i najlepszy dla delikatnej buźki ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Akne Re: Najlepsze Podkłady !!! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.11.04, 20:56
      Ja dla delikatnej buzki polece zupelnie inne:1) rozswietlajacy Translucide
      l'Oreala (delikatny, lekki, nawilzajacy),2) Hydralight IsaDory (slabo kryje,
      ale nie wysusza, ladnie buzie wygladza, idealny dla wrazliwcow, pieknie
      dopasowuje sie do cery, wspaniale kolorki, bardzo latwo wybrac cos dla siebie)3)
      na zime, nieco ciezszy, ale ladnie kryjacy, nie wysuszajacy, dluuugo sie
      utrzymujacy i nie zatykajacy porow Lasting Performance MaxFactora. Ten ostatni
      podpasowal mi najbardziej. Caly dzionek buzka wyglada swiezo i gladko.
    • Gość: Aniaa_23 Re: Najlepsze Podkłady !!! IP: 217.153.187.* 26.11.04, 10:39
      Revlonem delikatnie można najwyżej pomalować ścianę, a nie buzię. Chyba, że
      jestes miłośniczka baardzo widocznej tapety. Na pewno ten podkład nie może
      udawać, że go nie na twarzy. Całkiem przyjemnie zapowiada sie nowy Chanel i nie-
      nowy kanebo, testuje je własnie i jak na razie jestem zadowolona. Dodam, że mam
      cere mieszaną.
      • Gość: Marvellous Re: Najlepsze Podkłady !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:04
        z tego co wiem to większość "użytkowniczek" Revlona twierdzi że tego podkładu jednak nie widać :/
        • Gość: black magic women Re: Najlepsze Podkłady !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 18:53
          testowalam revlona na dloni-jak kazdy podklad/nie jest to idealne rozwiazanie
          ale.../i...wogle nie stopil sie ze skora!tworzyl widoczna ,ciezka plame;)
          • Gość: do kobiet Re: Najlepsze Podkłady !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:29
            też mi się tak wydawało bo robiłąm to samo :p. dlatego trochę byłam w szoku jak przeczytałąm tyle recenzji na wizazu.pl w których zdecydowana wiekszosc twierdzi ze go nie widać jak sie nie przesadzi z iloscia :///
    • Gość: zizia21 Re: Najlepsze Podkłady !!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.11.04, 19:03
      Podklad 1)vichy - bardzo subtelny- nie tworzy wrazenia maski , przy tym
      doskonale kryjacy , przyjemnie pachnie , no i umiarkowana cena . dostepne 2
      rodzaje w zaleznosci od rodzaju cery (tlusta /sucha) 2)podklady heleny
      rubinstein . zwlaszcza illumination - absolutna rewelacja. cudnie rozswietla
      twarz! bardzo wydajny , wystarczy niewielka ilosc , zeby doskonale zakryc
      niedoskonalosci skory, staje sie ona gladka i aksamitna . obłęd . czuje sie w
      nim cudownie i co wazne - naturalnie,
      pozdrawiam
      iza
      • Gość: Marvellous Re: Najlepsze Podkłady !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:31
        ile kosztuje ten podkład Heleny? naprawdę dobrze kryje?
        • Gość: zizia21 Re: Najlepsze Podkłady !!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.11.04, 22:23
          helena kosztuje okolo 140zl - 170zl . jest absolutnie rewelacyjny i szczerze
          godny polecenia. nie uzywam juz nic ponad ten podklad - zadnego korektora,
          pudru. wyglada doskonale , swietnie kryje. na pewno bedziesz zadowolona.
          pozdrawiam
          iza
          • Gość: biszmi8 Re: Najlepsze Podkłady !!! IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 27.11.04, 09:59
            Ten Illumination heleny to syf TOTALNY, koniecznie przetestuj przed zakupem, ja
            sie jeszcze nie spotkalam z dobra opinia na jego temat (z wyjatkiem tej na
            forum).

• inecita Re: Najlepsze Podkłady !!! 27.11.04, 14:14
        ile kosztuje helena?
    • Gość: blondyna Które Najlepsze Do Ukrycia Mocnych Rumieńców??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:32
      poradźcie :(
      • Gość: Lenka Re: Które Najlepsze Do Ukrycia Mocnych Rumieńców? IP: *.chello.pl 26.11.04, 21:19
        Dla mnie nr jeden to nowa wersja Colorstay Revlona oraz Double Wear Estee
        Lauder.
        Co do Revlona to nierozumiem zdziwienia odnośnie tego że jest on niewidoczny na
        twarzy.
        Dużo zależy od rodzaju skóry-jeśli ktoś ma suchą(ewentualnie przesuszoną) to
        może być go widać.Ale przy tłustej,mieszanej cerze gdy się go nałoży w
        niewielkiej ilości to nie jest on absolutnie widoczny.
        • Gość: Ami670 Re: Które Najlepsze Do Ukrycia Mocnych Rumieńców? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.04, 09:08
          Lenka, a mogłabyś dla mnie porównać nowego Colorstay;a z Double Wear? Chodzi mi
          przede wszystkim o krycie.
          • Gość: Lenka Re: Które Najlepsze Do Ukrycia Mocnych Rumieńców? IP: *.chello.pl 27.11.04, 15:20
            Dla mnie te podkłady są bardzo podobne w działaniu,z tym że Double wear jest
            chyba jednak lżejszy.Z kolej colorstay ma lepszy wybór colorów,jest tańszy no i
            lepiej się go wyciąga bo ma pompkę.
            Jeśli chodzi o krycie to wydaje mi się że kryją podobnie.
            Z tym że ja mam raczej ładną cerę,bezproblemową,rzadko mi coś wyskoczy na
            twarzy.
            • Gość: blondyna Re: Które Najlepsze Do Ukrycia Mocnych Rumieńców? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:53
              nowa wersja Colorstaya? ponoc ona mało kryje:/. a miałąś starą wersję?? jak tak to napisz coś o niej! pozdrawiam
              • Gość: megi Re: Które Najlepsze Do Ukrycia Mocnych Rumieńców? IP: 81.219.103.* 27.11.04, 15:59
                Ja uzywalam starego colorstay'a a teraz mam nowego. Mam tlusta cere i ten stary
                faktycznie lepiej kryl i nie widac bylo wcale "tapety" jesli nalozylo sie
                umiarkowana ilosc. Nowy ma wiekszy wybor odcieni i jest delikatniejszy, wiec
                jesli ktos sie boi efektu tapety, to polecam. Ale generalnie Colorstay Revlona
                jest dla mnie nr 1!
              • Gość: Lenka Re: Które Najlepsze Do Ukrycia Mocnych Rumieńców? IP: *.chello.pl 27.11.04, 16:04
                Miałam dawno temu starą wersje colorstaya i nie byłam z niej zadowolona.
                Kolor po nałożeniu zmieniał się;podkład był widoczny na twarzy,ciężki.
                Jeśli colorstay to tylko ten nowy.
                • Gość: blondyna Re: Które Najlepsze Do Ukrycia Mocnych Rumieńców? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:55
                  ale twoje podkłądy to odpowiedź na moje pytanie czy na to główne:/ ???
    • coralin Re: Najlepsze Podkłady !!! 27.11.04, 16:26
      Najlepszy podkład , według mnie, to taki, który stapia się ze skórą i taki, po
      którym skóra nie wygląda płasko . Najlepszy przez 3 lata był dla mnie Double
      Perfection Chanel, ale niestety wysusza skórę i na zimę jest już dla mnie
      wykluczony:( Używam teraz Divinory Guerlaina i jednak to nie to. Myślę ze pójdę
      w kierunku stosowania podkładów pod podkład(które nieco matują) i będę używać
      jednak rozświetlajacych i lekkich, bo te półmatowe są koszmarne i płaskie. Z
      dwóch metrów to wygląda niezle, ale z bliska to tapeta i już(nawet najcieńsza
      warstwa sprawia takie wrażenie "pudrowej" gładkości). Do zdjęcia, w kamerze to
      OK , ale nie na codzienne życie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka