Dodaj do ulubionych

Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 10:00
Czy preparat wybielający biała perła jest skuteczny czy może lepszy jest
simply white?

Wiem że ten temat wałkowany był już wiele razy ale dalej nie wiem który
wybrać.Wiem różnież że najbardziej skuteczne są preparaty u stomatologów ale
najpierw chcę zobaczyć jak działają takie apteczne.

Pzr

Obserwuj wątek
    • Gość: niki Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.raster.krakow.pl 26.11.04, 11:16
      Próbowałam preparatu Cres . Rewelacja . Po 4 zabiegach czyli 4 dniach zęby są
      bosko białe a po tygodniu olśniewające. Nakłada się raz dziennie na pół
      godziny. Niestety miusem jest to ze zęby bolą. Ale można przeżyć. Potem dla
      utrzymania efektu wystarczy robić raz w tygodniu. Polecam
      • Gość: ania Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 11:46
        Niki a ile ten preparat kosztuje i gdzie można to zakupić?

Dzięki
        • Gość: niki Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.raster.krakow.pl 26.11.04, 14:23
          Oficjalnie nie ma go w Polsce w sprzedaży ale można go dostać na Żydzie w
          Krakowie za 35 PLN.Jest 14 pasków na górę i na dół.
          • mangax Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ 26.11.04, 15:04
            a jak długo sie pozniej efekt utrzymuje???

ja uzywalam colgate simply white i bylam b. zadowolona, chociaz efekt po jakims
            czasie(kilka m-cy ; na opakowaniu pisze zeby powtarzac co pol roku) zniknal i
            planuje teraz zrobic powtorke :D

pozdr.
            • Gość: Ala Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:13
              A jak jest faktycznie z tą białą perłą? bo coś już słyszałam, że jest warta
              zakupu, ale sama na sobie nie doświadczyłam.

• Gość: niki Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.raster.krakow.pl 30.11.04, 14:34
              Efekt widać długo do 3 miesięcy po zaniechaniu stsowania. Ale po kuracji
              wystarczy obić raz w tygodniu i jest super.
    • Gość: magyar Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.04, 16:47
      jesli chodzi o wybielanie u dentysty to robilam zelem Opalescence i taka
      beznadzieja ze nie polecam. Dentystka oddala mi polowe pieniedzy, za nakladki i
      odlew niestety nie bylo mozliwosci zwrotu wiec 300 zl wyrzucilam w bloto :(
      Mimo to nie poddaje sie i szukam czegos lepiej dzialajacego, do tej pory
      niestety nie udalo mi sie znalezc nic co sprawiloby ze moje zeby stana sie
      snieżnobiale
      • Gość: Ania Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:09
        Niki czy nie orientujesz się czy ten preparta jest dostępny w austrii a jak tam
        to w jakiej cenie?
        • Gość: polka Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:26
          po czym lepsze efekty po paskach blendamed czy płynie colgate simple white?
          • Gość: madie Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.neting.com.pl 27.11.04, 20:12
            a ja musze powiedziec ze na mnie super podzialal opalescence-to jednak sprawa
            indywidualna. po 4 aplikacjach efekt byl bardzo zadowalajacy-robilam w sierpniu
            ale efekt jest nadal widoczny, choc pije duzo kawy i pale pare papierosow
            dziennie (do 5).co do innych metod-ja biala perla wczesiej robilam tak mniej
            wiecej 2 razy w roku-z efektu w sumie tez bylam zadowolona ale moim zdaniem
            bardzo szybko zanikal:(pozdrawiam
            • myladygoha Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ 27.11.04, 21:08
              a jak z nadwrazliwościa ??
              • Gość: madie Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:09
                jezeli chodzi o nadwrazliwosc to ani po opalescence ani po bialej perle nic
                takiego nie odczuwalam. natomiast dostalam kiedys na probe pare paskow
                blend-a-med i przez pare godzin po ich zdjeciu zeby byly nadrwazliwe, ale
                oczywiscie bylo to do wytrzymania tyle ze efekt stosowania slabiutki.
        • Gość: niki Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.raster.krakow.pl 30.11.04, 14:35
          Nie wiem czy jest . Jest w Anglii .
    • Gość: zółto_zębiasta :D Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ IP: 80.51.254.* 28.11.04, 16:40
      powiem szczerze, że Biała Perła jest wręcz do d... - i przepraszam za takie
      dosadne określenie, ale to prawda (przynajmniej w moim wypadku)
      wybiela tylko powierzchniowo, czyli dobrze usuwa nalot i przebarwienia na
      szkliwie, ale co z zębami, które są "naturalnie żółte" (parafrazując reklamę
      jakiejś pasty do zębów - "naturalnie białe")?
      na taką "przypadłość" Biała Perła nie działa - znam z własnego doświadczenia i
      chyba zdecyduję się na zabieg u dentysty, chociaż wiem, że to drogie, ale
      przynajmniej mi na długo wybieli "od środka" moję zebuchy :D
      • Gość: ania Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:38
        Do zębiastej a masz już jakiś upatrzony zabieg ? jaki teraz jest najlepszy?
        • Gość: zółto_zębiasta Re: Białe ząbki@@@@@@@@@@@@@@@ IP: 80.51.254.* 29.11.04, 17:32
          "upatrzony" mam już od jakiegoś czasu, bo moja ciotka dentystką jest i czekam
          tylko na sposobność, aby taki zabieg wykonać ;)
          a jest to ten "najpopularniejszy", czyli wykonuje się "na miarę" takie jakby
          szyny na zęby i nakłada się w nich na ząbki taki jakiś żel fluorowo-jakiśtam,
          który wnika przez szkliwo do zębiny (czyli do "miąższu" zęba) i tam fluor łączy
          się jakimiś pierwiastkami (nie pamiętam z jakimi ;)) i zmienia ich zabarwienie
          z żółtego na biały - dobra metoda, ale nie można przesadzić, bo będą zbyt białe
          ząbki :)
          koszt to około 3000zł w sumie za kurację na...kilka dni - działa podobno
          super ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka