Dodaj do ulubionych

Sudocrem POLECAM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:33
Przez jakieś dwa lata toczyłam walkę z nieustannie pojawiającymi się na mojej
brodzie wypryskami. Używałam wielu kremów, głównie z aptek - niestety nic na
dłuższy czas nie pomagało, aż wreszcie tafiłam na sudocrem! Od roku nie mam
żadnych "nieproszonych gości"
Obserwuj wątek
    • Gość: julita30 Re: Sudocrem POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:37
      Używasz go punktowo, czy na cała twarz?Nie zatyka porów,bo nalezy do tych
      raczej "ciężkich "kremów", pozostawia białą warstwe , i raczej nienajlepiej sie
      wchłania...
      • Gość: gia Re: Sudocrem POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:54
        Na twarz nakładam Physiogel krem (dla mnie bomba) a całą brodę smaruje
        sudocremem (wieczorem bo jest gęsty i ciężki), zaskórniaków u mnie nie wywołuje
        i jestem z niego bardzo ale to bardzo zadowolona
    • Gość: gia Re: Sudocrem POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:06
      zaskórników a nie zaskórniaków - oczywiście
      • Gość: black magic women Re: Sudocrem POLECAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:07
        a ja uzywam punktowo,calkiem niezle...
        • aretse11 Re: Sudocrem POLECAM 27.11.04, 18:51
          gdzies czytalam..ktos napisal,ze mozna go stosowac tez na krostlki powstale po
          goleniu okolic bikini,to prawda..???pomoze??/..czy jest tylko na typowe
          wypryski..?
          • Gość: gia Re: Sudocrem POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:29
            Też o tym czytałam na wizażu, ale jeśli chodzi o krostki powstałe po goleniu
            bikini, nóg to mi osobiście nie pomaga
            • Gość: tekla Re: Sudocrem POLECAM IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 28.11.04, 21:24
              Mi pomaga sudocrem, pzredwczroraj golilam bikini, tak bardzoej doglebnie:) na
              specjalna okazje:) Posmarowalam po goleniu, smaruje codzinnie i jeszcze nic nie
              wyskoczylo:)
    • mmala6 Re: Sudocrem POLECAM 28.11.04, 22:19
      Na pewno mozna stosowac w oklicach bikini bo jest to krem na pieluszkowe zapalenie skory, czyli po prostu do pupci niemowlat:)wiec skoro jest dobry dla delikatnej skory niemowlat to tym bardziej dla naszej "dojrzalej" i "bardziej doswiadczonej" skory:))
      • beata_blue Re: Sudocrem POLECAM 28.11.04, 22:44
        A ile on kosztuje i gdzie go mozna kupic, pewnie w aptece, tak?
        • Gość: aga31 Re: Sudocrem POLECAM IP: *.azory.net.pl 29.11.04, 09:34
          Tak w aptece. Maly sloiczek 60g kosztuje ok 13 zl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka