Gość: Tess IP: 81.210.88.* 27.11.04, 19:55 Ciekawam, czy będą efekty.Skusiła mnie reklama.Odezwę się za jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malina Re: Alphol- zaczęłam kurację... IP: *.chello.pl 27.11.04, 19:58 czekamy :-) powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Alphol- zaczęłam kurację... 27.11.04, 20:17 tak z ciekawosci - co to za kuracja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Re: Alphol- zaczęłam kurację... IP: 81.210.88.* 27.11.04, 21:40 www.tymofarm.pl/alphol.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Alphol- zaczęłam kurację... IP: *.tychy.msk.pl 28.11.04, 08:53 Ja też zażywam alphol jestem na 3 listku z opakowanie (są 4), jednak ja nie biorę go tak czesto jak tam pisze tylko 2 razy dziennie po 1 tabl., do tego biorę jeszcze 2 razy dziennie wiesiołek. No i chyba skóra jest lepsza, zobaczymy dalej bo biore to od ok. niecałych 2 tygodni wiec to chyba za krótko zeby na 100% cos powiedzieć o efektach. Szkoda ze one sa nie takie tanie ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: Alphol- zaczęłam kurację... IP: 217.197.78.* 28.11.04, 09:29 Zewnętrznie dobre są kremy wiesiołkowe Oeparol i niedrogie 6-10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livett Re: Alphol- zaczęłam kurację... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 12:25 Do Tess: Bardzo zaciekawił mnie Twój post, gdyż dobroczynne działanie lnu a czszególnie oleju lnianego jest znana od dawna (z tym ,że jest to olej bardzo trudno dostępny i bardzo drogi:( Czy mogłabyś podać przybliżoną cenę tego preparatu oraz ilość kapsułek w opakowaniau. Acha i oczywiście jaka jest zalecana "dzienna dawka" według ulotki.Też mam ochotę przeprowadzić taką kurację:) Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Alphol- zaczęłam kurację... IP: *.tychy.msk.pl 28.11.04, 13:28 w linku podanym przez Tres są wszystkie odpowiedzi na twoje pytania, wystarczy ze na samej górze klikniesz na tematyczne zakładki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basik Re: Alphol- zaczęłam kurację... IP: *.243.81.adsl.skynet.be 28.11.04, 13:55 Kiedys zuzylam cale opakowanie,bralam 2kapsulki dziennie.Na pewno poprawil mi sie stan skory,pozbylam sie drobnych wypryskow,a cera sprawiala wrazenie nawilzonej.Teraz znow lykam 2kapsuki dziennie.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś