Dodaj do ulubionych

Alphol- zaczęłam kurację...

IP: 81.210.88.* 27.11.04, 19:55
Ciekawam, czy będą efekty.Skusiła mnie reklama.Odezwę się za jakiś czas.
Obserwuj wątek
    • Gość: Malina Re: Alphol- zaczęłam kurację... IP: *.chello.pl 27.11.04, 19:58
      czekamy :-) powodzenia :-)
    • mikams75 Re: Alphol- zaczęłam kurację... 27.11.04, 20:17
      tak z ciekawosci - co to za kuracja?
      • Gość: Tess Re: Alphol- zaczęłam kurację... IP: 81.210.88.* 27.11.04, 21:40
        www.tymofarm.pl/alphol.php
        • Gość: vika Re: Alphol- zaczęłam kurację... IP: *.tychy.msk.pl 28.11.04, 08:53
          Ja też zażywam alphol jestem na 3 listku z opakowanie (są 4), jednak ja nie
          biorę go tak czesto jak tam pisze tylko 2 razy dziennie po 1 tabl., do tego
          biorę jeszcze 2 razy dziennie wiesiołek. No i chyba skóra jest lepsza,
          zobaczymy dalej bo biore to od ok. niecałych 2 tygodni wiec to chyba za krótko
          zeby na 100% cos powiedzieć o efektach.

Szkoda ze one sa nie takie tanie ;-((
          • Gość: kret Re: Alphol- zaczęłam kurację... IP: 217.197.78.* 28.11.04, 09:29
            Zewnętrznie dobre są kremy wiesiołkowe Oeparol i niedrogie 6-10 zł.
            • Gość: livett Re: Alphol- zaczęłam kurację... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 12:25
              Do Tess:
              Bardzo zaciekawił mnie Twój post, gdyż dobroczynne działanie lnu a czszególnie
              oleju lnianego jest znana od dawna (z tym ,że jest to olej bardzo trudno
              dostępny i bardzo drogi:( Czy mogłabyś podać przybliżoną cenę tego preparatu
              oraz ilość kapsułek w opakowaniau. Acha i oczywiście jaka jest
              zalecana "dzienna dawka" według ulotki.Też mam ochotę przeprowadzić taką
              kurację:)
              Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam
              • Gość: vika Re: Alphol- zaczęłam kurację... IP: *.tychy.msk.pl 28.11.04, 13:28
                w linku podanym przez Tres są wszystkie odpowiedzi na twoje pytania, wystarczy
                ze na samej górze klikniesz na tematyczne zakładki :-)
    • Gość: basik Re: Alphol- zaczęłam kurację... IP: *.243.81.adsl.skynet.be 28.11.04, 13:55
      Kiedys zuzylam cale opakowanie,bralam 2kapsulki dziennie.Na pewno poprawil mi
      sie stan skory,pozbylam sie drobnych wypryskow,a cera sprawiala wrazenie
      nawilzonej.Teraz znow lykam 2kapsuki dziennie.Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka