Gość: Amy IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 28.11.04, 21:47 Gdzie moge go dostac?? w jakim sklepie...Bo jeszcze nie widzialam!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olivka :)) Re: Podnosze tez jestem z Lublina IP: *.motor.taninet.pl 28.11.04, 21:53 ........i tez chcialabym wiedziec gdzie go mozna u nas dostac. Prosze o namiary i Pozdrawiam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Podnosze tez jestem z Lublina IP: *.acn.waw.pl 28.11.04, 23:20 nie wiem gdzie mozna go dostac w lublinie ale w wawie jest tylko w 2miejscach: (ale nie zaluje..jest cudny jak za taka cene!!!bardzo wam polecam:))efekt jest naprawde suuperr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Podnosze tez jestem z Lublina IP: *.chello.pl 28.11.04, 23:33 Gdzie jest w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola w wawie IP: *.acn.waw.pl 29.11.04, 17:55 ja kupowlam w sklepie na pl.unii lubelskiej(kolo silver screen-pulawska)sklepik jest przy zielonej budce!!na pewno znajdziesz..i chyba w carrefour na targowku:) zaplacialm 18zl:)polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana namiary :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 12:56 hala targowa "Nova" obok dworca PKS, parter-stoisko z kosmetykami :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: namiary - Lublin oczywiście:) (n/txt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 13:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: namiary - Lublin oczywiście:) (n/txt) IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 29.11.04, 14:31 Gdzies jeszcze?? Na krakowskim np? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: namiary - Lublin oczywiście:) (n/txt) IP: *.motor.taninet.pl 30.11.04, 17:20 Odpowiedz Link Zgłoś