Dodaj do ulubionych

Tusz Pierre Arthes w Lublinie:)

IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 28.11.04, 21:47
Gdzie moge go dostac?? w jakim sklepie...Bo jeszcze nie widzialam!:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Olivka :)) Re: Podnosze tez jestem z Lublina IP: *.motor.taninet.pl 28.11.04, 21:53
      ........i tez chcialabym wiedziec gdzie go mozna u nas dostac. Prosze o namiary
      i Pozdrawiam!!!!!!!!
      • Gość: lola Re: Podnosze tez jestem z Lublina IP: *.acn.waw.pl 28.11.04, 23:20
        nie wiem gdzie mozna go dostac w lublinie ale w wawie jest tylko w 2miejscach:
        (ale nie zaluje..jest cudny jak za taka cene!!!bardzo wam polecam:))efekt jest
        naprawde suuperr:)
        • Gość: A Re: Podnosze tez jestem z Lublina IP: *.chello.pl 28.11.04, 23:33
          Gdzie jest w Warszawie?
          • Gość: lola w wawie IP: *.acn.waw.pl 29.11.04, 17:55
            ja kupowlam w sklepie na pl.unii lubelskiej(kolo silver screen-pulawska)sklepik
            jest przy zielonej budce!!na pewno znajdziesz..i chyba w carrefour na targowku:)
            zaplacialm 18zl:)polecam:)
      • Gość: ana namiary :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 12:56
        hala targowa "Nova" obok dworca PKS, parter-stoisko z kosmetykami :)
        pzdr
        • Gość: ana Re: namiary - Lublin oczywiście:) (n/txt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 13:06
          • Gość: Amy Re: namiary - Lublin oczywiście:) (n/txt) IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 29.11.04, 14:31
            Gdzies jeszcze?? Na krakowskim np?
            • Gość: up Re: namiary - Lublin oczywiście:) (n/txt) IP: *.motor.taninet.pl 30.11.04, 17:20
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka