Gość: kosmitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:14 Czy któraś z Was używała tej odżywki do włosów? Jakie były efekty? Z góry dziękuję za info.Pa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia773 Re: RIGENOL -firmy Framesi 29.11.04, 16:13 ja używałam, ale nie byłam bardzo zadowolona,po balejażu miałam problemy z rozszesywaniem włosów po myciu bo robiło mi się siano, ale jednocześnie ta odzywka za bardzo obciążala włosy i w efekcie były klapnięte:( Na pewno jej nie polecam do włosów delikatnych. Sprawdziła się u mojej koleżanki która ma grube gęste kęcone włosy ale wysuszone na końcach.U niej faktycznie było widac same pozytywne efekty i połysk Odpowiedz Link Zgłoś
ami670 Re: RIGENOL -firmy Framesi 29.11.04, 18:57 Ja też mam cienkie włosy, ale mi akurat ich nie obciąża. Z kolei mam inne zastrzeżenie- strasznie mi się po niej elektryzują włosy. Robią się bardzo miękkie- aż za miękkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniamako Re: RIGENOL -firmy Framesi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 22:25 Ja również nie polecam tego! Proponowałabym Ci odżywkę firmy Catzy- do włosów suchych( do kupiania w sklepach fryzjerskich)! jest o wiele lepsza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: RIGENOL -firmy Framesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:29 ty chyba pracujesz w catzy????przeciez tej tandety nikt nie kupuje na swiecie- a ty ja reklamujesz?i to tak nagle firma catzy sie pojawila na forum...rozumiem reklame babek z dobrych firm - loreal,joico itp. - tam jakosc mowi za siebie i nie maja czego sie wstydzic.ale catzy????? Odpowiedz Link Zgłoś