Dodaj do ulubionych

BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE???

IP: *.acn.waw.pl 29.11.04, 17:50
dziewczyny chce kupic ktorys z tych kremow ,na wizazu sa bardzo rozne opinie
i nie wiem na ktory sie zdecydowac..zalezy mi zeby matowal ale zeby takze
zapobiegal troche wypryskom:))mozecie mi pomoc:)???
Obserwuj wątek
    • Gość: lola Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: *.acn.waw.pl 29.11.04, 19:14
      up
    • Gość: koko Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:12
      ja tez jestem ciekawa:))niech ktos napisze!!
    • Gość: fruzia Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 30.11.04, 08:06
      Używam iwostin od ok. miesiąca, bardzo fajny, lekki, delikatny krem, przede
      wszystkim nie uczula. Matowi mnie przez kilka pierwszych godzin, niestety pod
      wieczór buzia sie świeci, ale mam naprawde tłustą cerę. Co do jego leczniczych
      właściwości, to hm, trudno powiedzieć, ja używam punktowo różnych innych
      mazideł od dermatologa, bo trądzik to ja mam, więc nie wiem na ile jest to
      skutek iwostinu, a na ile tych mazideł. Mówiac krótko iwostin trakuje jako
      pielegnacje skóry, a nie jej leczenie.
      • Gość: agata Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: 80.48.245.* 30.11.04, 12:20
        uzywam iwostin kremu na noc i emulsji matującej na dzień. kosmetyki warte swej
        ceny matują i regulują wydzielanie sebum. co do biodermine to tez mam używam
        tylko na noc minus tego specyfiku to to że się walkuje na twarzy reasumując
        cena ta sama efekty podobne z przewagą dla iwostinu.
        • Gość: go Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 30.11.04, 12:52
          agata: biodermine dodatkowo pozostawia taki specyficzny film (przynajmniej u
          mnie), a mam nadzieje ze Iwostin nie?? bo mam zamiar go kupic.
    • Gość: lola Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: *.acn.waw.pl 30.11.04, 17:13
      dzieki za odp..czyli ejdnak iwostin gora?:)
    • Gość: go Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 30.11.04, 21:04
      moze jeszcze jakies opinie?
      • Gość: gg Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 08:40
        Biodermine równiez nawilża?
      • kalooo BIODERMINE 01.12.04, 09:56
        nawilża,odżywia,matuje bardzo.
        • Gość: dos gardenias Re: BIODERMINE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:15
          a nadaje sie pod makijaz?
          • Gość: kaloo Re: BIODERMINE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:18
            jak najbardziej.Przedłuża go wręcz,nie wałkuje się,ładnie wygładza.Bdb,ja
            polecam.

pzdr
            • Gość: go Re: BIODERMINE IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 01.12.04, 10:23
              wybacz kaloo ale to pewnie zalezy od cery. dla mnie osobiscie nie jest on wcale
              taki super, wcale nie matuje super (gora na 2h). Ja sie w nim czulam jakbym
              miala maseczke na buzi, pozostawia teki specyficzny film. Ale tak jak mowie to
              zalezy od cery. Ja mam bardzo tlusta.
              • Gość: kaloo Re: BIODERMINE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:38
                proszę bardzo,wybaczam...;)

pzdr
                • beata_blue Re: BIODERMINE 01.12.04, 11:07
                  Ja tez mam bardzo tlusta, wiec gdybym na taka niesympatyczna warstewke nalozyla
                  Biodermine, to przypuszczam, ze efekt bylby oplakany. Wiec robie tak: myje
                  pyszczek zelem dla cery tlustej (teraz mam Clearskin z Avonu), czekam jakies
                  piec minut, Biodermine, nastepne piec minutek i puder w kamieniu (Stay Matte,
                  Rimmel). Jest slicznie, aksamitnie, bardzo matowo :)
                  • Gość: lolo Re: BIODERMINE IP: *.acn.waw.pl 01.12.04, 19:37
                    up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka