Gość: lola IP: *.acn.waw.pl 29.11.04, 17:50 dziewczyny chce kupic ktorys z tych kremow ,na wizazu sa bardzo rozne opinie i nie wiem na ktory sie zdecydowac..zalezy mi zeby matowal ale zeby takze zapobiegal troche wypryskom:))mozecie mi pomoc:)??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: *.acn.waw.pl 29.11.04, 19:14 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:12 ja tez jestem ciekawa:))niech ktos napisze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fruzia Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 30.11.04, 08:06 Używam iwostin od ok. miesiąca, bardzo fajny, lekki, delikatny krem, przede wszystkim nie uczula. Matowi mnie przez kilka pierwszych godzin, niestety pod wieczór buzia sie świeci, ale mam naprawde tłustą cerę. Co do jego leczniczych właściwości, to hm, trudno powiedzieć, ja używam punktowo różnych innych mazideł od dermatologa, bo trądzik to ja mam, więc nie wiem na ile jest to skutek iwostinu, a na ile tych mazideł. Mówiac krótko iwostin trakuje jako pielegnacje skóry, a nie jej leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: 80.48.245.* 30.11.04, 12:20 uzywam iwostin kremu na noc i emulsji matującej na dzień. kosmetyki warte swej ceny matują i regulują wydzielanie sebum. co do biodermine to tez mam używam tylko na noc minus tego specyfiku to to że się walkuje na twarzy reasumując cena ta sama efekty podobne z przewagą dla iwostinu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 30.11.04, 12:52 agata: biodermine dodatkowo pozostawia taki specyficzny film (przynajmniej u mnie), a mam nadzieje ze Iwostin nie?? bo mam zamiar go kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: *.acn.waw.pl 30.11.04, 17:13 dzieki za odp..czyli ejdnak iwostin gora?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 30.11.04, 21:04 moze jeszcze jakies opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: BIODERMINE CZY IWOSTIN???CO LEPSZE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 08:40 Biodermine równiez nawilża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dos gardenias Re: BIODERMINE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:15 a nadaje sie pod makijaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: BIODERMINE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:18 jak najbardziej.Przedłuża go wręcz,nie wałkuje się,ładnie wygładza.Bdb,ja polecam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: BIODERMINE IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 01.12.04, 10:23 wybacz kaloo ale to pewnie zalezy od cery. dla mnie osobiscie nie jest on wcale taki super, wcale nie matuje super (gora na 2h). Ja sie w nim czulam jakbym miala maseczke na buzi, pozostawia teki specyficzny film. Ale tak jak mowie to zalezy od cery. Ja mam bardzo tlusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: BIODERMINE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:38 proszę bardzo,wybaczam...;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
beata_blue Re: BIODERMINE 01.12.04, 11:07 Ja tez mam bardzo tlusta, wiec gdybym na taka niesympatyczna warstewke nalozyla Biodermine, to przypuszczam, ze efekt bylby oplakany. Wiec robie tak: myje pyszczek zelem dla cery tlustej (teraz mam Clearskin z Avonu), czekam jakies piec minut, Biodermine, nastepne piec minutek i puder w kamieniu (Stay Matte, Rimmel). Jest slicznie, aksamitnie, bardzo matowo :) Odpowiedz Link Zgłoś