Gość: jolie1 IP: *.net 01.12.04, 21:09 możecie zarekomendować jakiś kurs /manicure/stylizacji paznokci w Warszawie? widziałam sporo ogłoszeń ale trudno mi się zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalia Re: kurs manicure/stylizacja paznokci - wawa szuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:59 Art House" na Narbutta...Jestem w trakcie i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
1nena Re: kurs manicure/stylizacja paznokci - wawa szuk 02.12.04, 11:19 a macie namiary na jakas manicurzystke ktora szuka pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: kurs manicure/stylizacja paznokci - wawa szuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:53 ja, jak tylko skończę kurs to się odezwę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trolka do Natalia IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 02.12.04, 15:15 ja się też wybieram na kurs do Art House na Narbutta. od stycznia :) czy naprawdę warto zainwetować pieniądze?? bo mają całkiem pokaźną ofertę szkolenia :) a cena jest bardzo zachęcająca. Odpowiedz Link Zgłoś
george.sand Re: do Natalia 03.12.04, 13:39 Mnie się podoba oferta ArtHouse - tak "na oko" wygląda ciekawie A co wiecie na temat Laurela na Chłodnej - mają nieco niższą cenę. I Professionails? Też wybieram się w styczniu :) Odpowiedz Link Zgłoś