Gość: mimi6 IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 20:45 Czy ktoś wie jakie są te kosmetyki i czy warto w ogóle je kupować.Może ktoś ma jakieś doświadczenia związane z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gulnara Re: Babor -czy warto? IP: *.dh.casema.net 09.05.02, 21:36 Kupilam oliwke do zmywania twarzy i taki preparat odzywczy ktory uzywa sie razem z ta oliwka - jestem bardzo zadowolona. Mam cere mieszana, zawsze mialam z nia klopoty, az w koncu trafilam do kosmetyczki, ktora zalecila przede wszystkim pozadne codzienne oczyszczanie i polecila mi wlasnie oliwke Babora. Jest super - preparat nie sciaga skory, pomaga walczyc z zaskornikami i drobnymi wypryskami, cera jest miekka i ladnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Babor -czy warto? 09.05.02, 23:01 chodzilam kilka razy do kosmetyczki, ktora pracowala na preparatach Babora, polecam te firme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi6 Re: Babor -czy warto? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 12:05 Dzięki za te informacje.Mam już krem Sensitivi czekam na lotion oraz oliwę do mycia twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Babor -czy warto? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 12:47 Słyszałam ,że te kosmetyki sa dobre,ale można kupić je tylko u kosmetyczek. A czy te do wrażliwej skóry są naprawdę łagodne? Odpowiedz Link Zgłoś