Dodaj do ulubionych

jak clinique happy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 15:06
czy znacie perfumy pachnące podobnie do Clinique Happy? bardzo lubie ten
zapach ale trochę mi sie znudził i chciałabym jakiegoś urozmaicenia
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: jak clinique happy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:45
      ?? może jednak macie jakieś propozycje?
      • Gość: mo_nika Re: jak clinique happy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 20:03
        Osobiście kocham ten zapach od kilku lat zarówno z serii damskiej jak i
        męskiej :)
        Spróbuj Elizabeth Aren - zielonej herbatki....bardzo świeży zapach :)
    • Gość: evita_peron Re: jak clinique happy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 21:33
      spróbuj happy heart ;)
      • Gość: gość Re: jak clinique happy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:22
        no właśnie heart tak sobie mi odpowiada i wiele te zapachy wspólnego nie maja
        dla mnie ale dzięki za rozsądną w końcu poradę :)
    • Gość: madzi1 Re: jak clinique happy IP: *.acn.waw.pl 06.12.04, 21:34
      moim nr 1 sa perfumy Ralph Lauren "ralph", ale bardzo lubie tez clinique happy,
      wiec moze mamy podobny gust w kwestii perfum :) takze biegnij do perfumerii i
      wachnij ralpha, cenowo tez sa na tym samym poziomie.
      pozdrawiam
      • Gość: gość Re: jak clinique happy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:23
        nie znam nie znam już się cieszę na myśl o wąchaniu tylko sprawdzę na pewno i
        pozdrawiam
        • Gość: madzi1 Re: jak clinique happy IP: *.acn.waw.pl 07.12.04, 11:28
          no wlasnie co mnie cieszy i co lubie w tych perfumach to to ze tak malo osob je
          zna, wiec nie sa oklepane, a takie sliczne....
          www.perfumy.oh.pl/s/item.php?i=3202
          to jest link, mozesz sobie zobaczyc jak wygladaja :)
          • Gość: gość Re: jak clinique happy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:24
            jeszcze raz więc dziękuję :)
    • Gość: nina Re: jak clinique happy IP: *.idd.com.pl / 83.16.67.* 07.12.04, 18:27
      przez długi czas moje ulubione perfumy, teraz dla odmainy uzywam Angel
      SCHLESSER inny zapach ale b. fajny spróbuj
      • Gość: gość Re: jak clinique happy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:56
        www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=ef66ba5bd16a7dba71f07bb91bb1f6a0&cmd=details&itemid=4183
        czy o ten chodzi? jeśliby mój link nie działał to opisuję: białe pudełeczko
        jakieś kropki czarna czcionka nazwa Angel Schlesser "Femme"? dużo słyszałam o
        ich zapachach także meskich które bywają jako damskie stosowane ale nie miałam
        okazji wąchać a opis interesujacy :)
        • Gość: nina Re: jak clinique happy IP: *.idd.com.pl / 83.16.67.* 18.12.04, 15:26
          tak to ten:) nie umiem opisywac zapachow po prostu ladnie pachnie...:)
    • dori7 Re: jak clinique happy 18.12.04, 15:35
      Powachaj inne zapachy Clinique, zwlaszcza te ostatnie sa w tym samym duchu,
      moze spodobaja ci sie Simply?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka