Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 15:06 czy znacie perfumy pachnące podobnie do Clinique Happy? bardzo lubie ten zapach ale trochę mi sie znudził i chciałabym jakiegoś urozmaicenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: jak clinique happy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:45 ?? może jednak macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo_nika Re: jak clinique happy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 20:03 Osobiście kocham ten zapach od kilku lat zarówno z serii damskiej jak i męskiej :) Spróbuj Elizabeth Aren - zielonej herbatki....bardzo świeży zapach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evita_peron Re: jak clinique happy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 21:33 spróbuj happy heart ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak clinique happy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:22 no właśnie heart tak sobie mi odpowiada i wiele te zapachy wspólnego nie maja dla mnie ale dzięki za rozsądną w końcu poradę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: jak clinique happy IP: *.acn.waw.pl 06.12.04, 21:34 moim nr 1 sa perfumy Ralph Lauren "ralph", ale bardzo lubie tez clinique happy, wiec moze mamy podobny gust w kwestii perfum :) takze biegnij do perfumerii i wachnij ralpha, cenowo tez sa na tym samym poziomie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak clinique happy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:23 nie znam nie znam już się cieszę na myśl o wąchaniu tylko sprawdzę na pewno i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: jak clinique happy IP: *.acn.waw.pl 07.12.04, 11:28 no wlasnie co mnie cieszy i co lubie w tych perfumach to to ze tak malo osob je zna, wiec nie sa oklepane, a takie sliczne.... www.perfumy.oh.pl/s/item.php?i=3202 to jest link, mozesz sobie zobaczyc jak wygladaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak clinique happy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:24 jeszcze raz więc dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: jak clinique happy IP: *.idd.com.pl / 83.16.67.* 07.12.04, 18:27 przez długi czas moje ulubione perfumy, teraz dla odmainy uzywam Angel SCHLESSER inny zapach ale b. fajny spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak clinique happy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:56 www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=ef66ba5bd16a7dba71f07bb91bb1f6a0&cmd=details&itemid=4183 czy o ten chodzi? jeśliby mój link nie działał to opisuję: białe pudełeczko jakieś kropki czarna czcionka nazwa Angel Schlesser "Femme"? dużo słyszałam o ich zapachach także meskich które bywają jako damskie stosowane ale nie miałam okazji wąchać a opis interesujacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: jak clinique happy IP: *.idd.com.pl / 83.16.67.* 18.12.04, 15:26 tak to ten:) nie umiem opisywac zapachow po prostu ladnie pachnie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: jak clinique happy 18.12.04, 15:35 Powachaj inne zapachy Clinique, zwlaszcza te ostatnie sa w tym samym duchu, moze spodobaja ci sie Simply? Odpowiedz Link Zgłoś