Dodaj do ulubionych

co na zimę do tłusto/mieszanej z "niespodziankami"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 16:13
taką właśnie cerę mam i musi być nietłusto ale chronić przed mrozem. Do tego
jeszcze wypryski i lekkie tendencje naczyńkowe.
Poradźcie jakiś dobry, lekki, ochronny odżywczy krem, najchętniej nie za
100zł:) aha, jestem po 20stce.
dzięki za rady. Coś sobie muszę na Mikołaja sprawić, nie?
pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: wiertarka co na zimę do tłusto/mieszanej z "niespodziankami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:58
      ale jesteście......
      nic poradzić nie chcecie :(

a tu zima idzie!!!
      • cafe_justysia Re: co na zimę do tłusto/mieszanej z "niespodzian 07.12.04, 21:10
        hej,ja też mam podobny problem tyle,że nie mam naczynkowej cery.Ja używam na
        buźkę(prócz lekarstw bo mam trądzik) tylko Effaclar K no mam jednak trochę
        przesuszoną brodę ale w sumie nie jest źle...Ale też czekam na poracdy!!!
        • Gość: mieszczuch Re: co na zimę do tłusto/mieszanej z "niespodzian IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.12.04, 14:54
          up!
          • kraxa olejek do twarzy Dr Hauschka 08.12.04, 14:59
            Poczytaj na stronie www. aquavitae.com.pl- mozna zamówic wysylkowo. Polecam i
            nie za 100, a za okoBo 70- moze byc?
            • Gość: Kasia Re: olejek do twarzy Dr Hauschka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 10:55
              Też byłabym zainteresowana takim kremem
    • Gość: polecam! do cery mieszanej z problemami IP: *.umcs.lublin.pl 09.12.04, 12:21
      hej mam podobną cere własciwie mieszana ale wrazliwa i z tendencja do
      trądziku... polecam bo wypróbowałam kremik z Oceanic-u Krem antybakteryjny
      Intensywna pielęgnacja z kompleksem Salithymol, wyciągiem z drożdży i jeżówki
      purpurowej, solą cynku, kofeiną oraz witaminami z grupy B, skutecznie hamuje
      rozwój zmian trądzikowych. Opakowanie na stronce:
      www.oceanic.pl/cosmetic/?14117151260111101212pl13111161243
      cena około 15 zł... Polecam aha i ŚLICZNIE pachnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka