agatek83 05.12.04, 21:14 Chcę się zpisać na kurs manicure, ale nie wiem do której szkoły. Czy któras z Was może mi coś polecić, pomóc w wyborze?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatek83 Szukam kursu manicur i tipsy 05.12.04, 21:15 Aha, chodzi o Warszawę . Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
stylistka Re: Szukam kursu manicur i tipsy 06.12.04, 22:32 Czesc Agata! Jestem po wielu kursach paznokciowych i moge sie wypowiedziec w tym temacie:) jak to w zyciu bywa sa szkoly i szloly, kursy i kursy sama kilka lat temu bylam zielona w tym temacie i wybralam niby dobry haha okazala sie kicha wywalona kasa w bloto, jak juz sie wcioagnelam w tajniki paznokci to zrozumialam ze sa kursy robione przez osoby nie wykwalifikowane poprosty dla kasy buuuu. Co moge polecic z reka na sercu wiec najlepszy kursik manicure-pedicure jaki skonczylam i wiele mnie nauczyl to kurs na Podwalu w osrodku szkolenia zawodowego trwa 100 godzin i naprawde wiele uczy, lecz nie obejmuje tematyki przedluzania paznokci. Nastepnie wszystkie kursy organizowane przez firme Eurofashion z Pruszcza Gdanskiego ktora ma swoich dystrybutorow rozwniez w Warszawie, od jakiegos czasu jestem dystrybutorem tej firmy w Warszawie i po kilku szkoleniach w firmie jestem strasznie zadowolona jak sie szkoli dystrybutorow jestesmy wszyscy szkoleni przez najlepszych szkoleniowcow z USA co kilka miesiecy organizowane sa szkolenia dla nas, z reka na sercu polecam osoby ktore szkola pod patronatem Eurofashion gdyz sa szkolone przez najlepszych z USA.Poszukaj w gazetach powinnas znalesc jesli nie to napisz na maila to Ci podesle pare kontaktow w wawie.Ja za jakis czas tez bede robila papiery na szkoleniowca i procz swiatczenia uslug, prowadzenia dystrybucji -hutrowni tez szkolic lecz to nie takie proste aby sie stac szkoleniowcem:)ale za kilka mies mam nadzieje ze mi sie uda. Pozdrawiam Helen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Dzięki za odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:12 Dzięki za odpowiedz. Napeno ta szkoła teraz jest na pierwszeym miejscu mojej listy:-). Dam znać jak sie na nia zdecyduje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAte Re: Dzięki za odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 11:04 A ja polecam Art House na Narbutta.. Jestem w trakcie, kurst trwa 60godzin, już mam normalne klienkti, które płacą mi za robienie pazurków i bardzo chwalą efekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Dzięki za odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:05 czytalam ich str internetową, ale troszke zdziwiło mnie że jest to w pryw mieszkaniu. Mają dość konkurencyjną cenę(choć str była aktualizowana w 2003 i może sie cos zmieniło??) i program jest szeroki. jesteś zadowolona z efektów?? Nauczyłaś się dużo?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: Dzięki za odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 12:30 super, klientki tzn.? już znalazłaś pracę, czy pod szyldem arthouse pracujesz? czy nie ma problemu ze znalezieniem pracy po takim kursie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Laurel? Select? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 15:54 co sadzicie o kursach organizowanych przez Laurel i Select? czy słyszałyście coś na temat jakości kursów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi Re: Szukam kursu manicur i tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:13 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Szukam kursu manicur i tipsy IP: *.chello.pl 16.12.04, 21:49 A wiec Laurel i Selekt NO CÓŻ , znam je. Selekt to firma założona przez panią , która pracowała u pani z Laurel. Jeżeli chodzi o jakość usług są konkurencyjne. Ja jednak polecam Profesionals z Meksykańskiej ( Warszawa) .Pani Dorota Wilform prowadzi naprawde profesjonalne szkolenia. Jest w tym fachu niezawodna. Ogłasza sie w Gazecie Wyborczej wiec tel. do niej możesz uzyskać z poniedziałkowego wydania Gazety Wyborczej. Sama pani Dorota uczyła sie we Francji i z tego co wiem prowadzi działalność w Warszawie pare latek. Naprawdę polecam ceny ma konkurencyjne, Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: Szukam kursu manicur i tipsy 13.01.05, 15:26 jesli chodzi o professionails na meksykanskiej to nie wystawiaja swiadectw MEN natomiast arthouse na Narbutta daje oprocz "ichniego" świadectwa również świadectwo MEN - i to mnie do nich przekonuje, mimo, że chcę w gruncie rzeczy zrobić ten kurs bardziej dla potrzeb prytwtnych niż z myślą o wykonywaniu tego zawodu na codzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi IMAGE Bema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:50 czy zna któraś z was centrum szkoleń IMAGE na Bema w Warszawie? na stronie www wygląda na to, że mają dość ciekawą ofertę szkoleń, jeśli któraś z Was miała z nimi do czynienia bardzo proszę o opinie!!!!!!!!!!!!! waham się między arthouse a image właśnie Odpowiedz Link Zgłoś