Dodaj do ulubionych

Szukam kursu manicur i tipsy

05.12.04, 21:14
Chcę się zpisać na kurs manicure, ale nie wiem do której szkoły. Czy któras z
Was może mi coś polecić, pomóc w wyborze?? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agatek83 Szukam kursu manicur i tipsy 05.12.04, 21:15
      Aha, chodzi o Warszawę . Dzięki
    • stylistka Re: Szukam kursu manicur i tipsy 06.12.04, 22:32
      Czesc Agata!

Jestem po wielu kursach paznokciowych i moge sie wypowiedziec w tym temacie:)
      jak to w zyciu bywa sa szkoly i szloly, kursy i kursy sama kilka lat temu bylam
      zielona w tym temacie i wybralam niby dobry haha okazala sie kicha wywalona
      kasa w bloto, jak juz sie wcioagnelam w tajniki paznokci to zrozumialam ze sa
      kursy robione przez osoby nie wykwalifikowane poprosty dla kasy buuuu.

Co moge polecic z reka na sercu wiec najlepszy kursik manicure-pedicure jaki
      skonczylam i wiele mnie nauczyl to kurs na Podwalu w osrodku szkolenia
      zawodowego trwa 100 godzin i naprawde wiele uczy, lecz nie obejmuje tematyki
      przedluzania paznokci.

Nastepnie wszystkie kursy organizowane przez firme Eurofashion z Pruszcza
      Gdanskiego ktora ma swoich dystrybutorow rozwniez w Warszawie, od jakiegos
      czasu jestem dystrybutorem tej firmy w Warszawie i po kilku szkoleniach w
      firmie jestem strasznie zadowolona jak sie szkoli dystrybutorow jestesmy
      wszyscy szkoleni przez najlepszych szkoleniowcow z USA co kilka miesiecy
      organizowane sa szkolenia dla nas, z reka na sercu polecam osoby ktore szkola
      pod patronatem Eurofashion gdyz sa szkolone przez najlepszych z USA.Poszukaj w
      gazetach powinnas znalesc jesli nie to napisz na maila to Ci podesle pare
      kontaktow w wawie.Ja za jakis czas tez bede robila papiery na szkoleniowca i
      procz swiatczenia uslug, prowadzenia dystrybucji -hutrowni tez szkolic lecz to
      nie takie proste aby sie stac szkoleniowcem:)ale za kilka mies mam nadzieje ze
      mi sie uda.

Pozdrawiam
      Helen
      • Gość: agata Dzięki za odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:12
        Dzięki za odpowiedz. Napeno ta szkoła teraz jest na pierwszeym miejscu mojej
        listy:-). Dam znać jak sie na nia zdecyduje. Pozdrawiam
        • Gość: KAte Re: Dzięki za odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 11:04
          A ja polecam Art House na Narbutta.. Jestem w trakcie, kurst trwa 60godzin, już
          mam normalne klienkti, które płacą mi za robienie pazurków i bardzo chwalą efekt
          • Gość: Aneta Re: Dzięki za odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:05
            czytalam ich str internetową, ale troszke zdziwiło mnie że jest to w pryw
            mieszkaniu. Mają dość konkurencyjną cenę(choć str była aktualizowana w 2003 i
            może sie cos zmieniło??) i program jest szeroki. jesteś zadowolona z efektów??
            Nauczyłaś się dużo?? Pozdrawiam
          • Gość: blabla Re: Dzięki za odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 12:30
            super, klientki tzn.? już znalazłaś pracę, czy pod szyldem arthouse pracujesz?

czy nie ma problemu ze znalezieniem pracy po takim kursie?
    • Gość: blabla Laurel? Select? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 15:54
      co sadzicie o kursach organizowanych przez Laurel i Select?
      czy słyszałyście coś na temat jakości kursów
    • Gość: bi Re: Szukam kursu manicur i tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:13
      up
      • Gość: monika Re: Szukam kursu manicur i tipsy IP: *.chello.pl 16.12.04, 21:49
        A wiec Laurel i Selekt NO CÓŻ , znam je. Selekt to firma założona przez panią ,
        która pracowała u pani z Laurel. Jeżeli chodzi o jakość usług są konkurencyjne.
        Ja jednak polecam Profesionals z Meksykańskiej ( Warszawa) .Pani Dorota
        Wilform prowadzi naprawde profesjonalne szkolenia. Jest w tym fachu
        niezawodna. Ogłasza sie w Gazecie Wyborczej wiec tel. do niej możesz uzyskać z
        poniedziałkowego wydania Gazety Wyborczej. Sama pani Dorota uczyła sie we
        Francji i z tego co wiem prowadzi działalność w Warszawie pare latek. Naprawdę
        polecam ceny ma konkurencyjne,
        • kosmisia Re: Szukam kursu manicur i tipsy 13.01.05, 15:26
          jesli chodzi o professionails na meksykanskiej to nie wystawiaja swiadectw MEN
          natomiast arthouse na Narbutta daje oprocz "ichniego" świadectwa również
          świadectwo MEN - i to mnie do nich przekonuje, mimo, że chcę w gruncie rzeczy
          zrobić ten kurs bardziej dla potrzeb prytwtnych niż z myślą o wykonywaniu tego
          zawodu na codzień
    • Gość: bibi IMAGE Bema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 16:50
      czy zna któraś z was centrum szkoleń IMAGE na Bema w Warszawie? na stronie www
      wygląda na to, że mają dość ciekawą ofertę szkoleń, jeśli któraś z Was miała z
      nimi do czynienia bardzo proszę o opinie!!!!!!!!!!!!!
      waham się między arthouse a image właśnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka